Evo odradila sam opef, s tim da nisam piskila niti pila par sati nista i jako blijeda je crtica .😅 valjda je onda peak prosao, da ocekujem da je dns ovulacija i eventualno sutra?
Svakako mi je dala uputnicu da idem vaditi progesteron, pa cu s tim svakako biti 100%sigurna jel bila ili ne
Ja vam ugl sve to u vinogradskoj rijesim, narucim se mailom i napisem kad mi tocno treba i odgovara, uvijek mi daju termin kad sam trazila
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Evo odradila sam opef, s tim da nisam piskila niti pila par sati nista i jako blijeda je crtica .😅 valjda je onda peak prosao, da ocekujem da je dns ovulacija i eventualno sutra?
Svakako mi je dala uputnicu da idem vaditi progesteron, pa cu s tim svakako biti 100%sigurna jel bila ili ne
Ja vam ugl sve to u vinogradskoj rijesim, narucim se mailom i napisem kad mi tocno treba i odgovara, uvijek mi daju termin kad sam trazila
Ako pokrijete i danas i sutra svakako ste pokrili. Možemo nagađati kad je bio pravi peak jel ujutro ili oko podneva, ali svakako od peaka cca bitno je pokrivati idućih 48 sati. Sretno u pokrivanju!
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
15 dc sam danas, al jednostavno nemam kad, uvijek puna kuca ili se negdje ide i nikako da popiskim koji testic 🙈
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Martina onda je prošao, znaci pokrivajte iiiii sretnoooo 🤞🏽
Mi nismo hopsali evo danas treći dan zaredom ali sve ove ostale bitne dane jesmo 😁, za 9 dana trebam (ne)dobiti M. Bumo vidliii 🤷🏽♀️
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Ma i meni je kaos, kod svekrve smo..svadbe, izlasci. Dobro sam i uspjela ista upratit realno , a i dobro pa stignemo i pokriti uopce🤣
Laurell, bitno je da su bitni dani pokriveni 😊 i jedan odnos u pravo vrijeme je dovoljan
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Meni nista nejde kako treba🥹🥹🥹🥹
Boli me zub, idem sad kod zubara vjv cu i antibiotik da dobijem, nista po planu ovaj mj.. necu ni raditi testove🥹
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Boli me zub, idem sad kod zubara vjv cu i antibiotik da dobijem, nista po planu ovaj mj.. necu ni raditi testove🥹
Antibiotik ne utječe na trudnoću , niti na plod .. tako da se time ne moraš zabrinjavati
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
1. Beta -570.1
Antibiotik ne utječe na trudnoću , niti na plod .. tako da se time ne moraš zabrinjavati
Joj ja msm da ovisi koji antibiotik😐
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Joj ja msm da ovisi koji antibiotik😐
Za zub ne . Jer je moja kolegica ih pila , i plus tablete za bolove i to jake , i svjedno ke u tom ciklusi ostala trudna i danas ima zdravu i predivnu curicu 🥰
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
1. Beta -570.1
A znam da kad sam ja bila trudna, i grlo mi je bilo jako upaljeno..gledali su da izbjegnu davat anatibiotik skroz.
Al da, svakakvih prica ima i Ivyyy napadaj ako mozes🤣
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji