https://ibb.co/LSppm6D
https://ibb.co/HKJYXkT
Ja ocekujem peak vjv sutra ili prekosutra po ovom
Ovaj prvi je 11DC. Drugi 12DC
Dosta ti je velika razlika u trakicama. Meni kad tako krene jače tamniti kroz nekoliko sati bude peak. Kad si piškili ovu drugu jaču? Jer ako je od danas ujutro mogao bi biti peka do navečer. Ako ne i u noći.
Lunolina tako je ispalo idemo dalje.
Eni nisam još nigdje bila osim na Sv. Duhu. Inače tako općenito kažu probaš negdje, nakon 2 neuspjela postupka bolje ići dalje jer očito ti treba neki drugačiji pristup. Dosta hvale te privatne i IVF, Betu+ i Škvorca a svi primaju preko HZZO-a. Samo što kažu da su oni svi dosta sada popunjeni jer zbog obnove Petrove i ne znam još koje pa svi prešli u te privatne. Sve se mi nadamo da će nam uspjeti prirodno.
Znam već za nekoliko cura nikako , nikako i onda obavile postupke koji su bili neuspješni i nakon postupka prirodno ostale trudne. Ja sam spremna za takvo jedno čudo 😊
Draga zao mi je kaj nije uspjelo. Bas sam si mislila da je to to sad i da bude plusic. Zaboravila sam al pijes kaj za kvalitetu js. Sve privatne klinike koje ti rade preko hzzo isplati se cekati. Na tvoj amh svakako bi trebalo biti koji smrzlic. Dok ne dodes na red do postupka mozes poraditi na kvaliteti js i jos malo skinuti kilice ako mislis da moras. Uvijek ostaje nade da uspije u domacoj radinosti.
Ja se isto nadam da bude i nama. Makar ni neznamo sad kakav nam je spermio.
Pila sam jedan period matičnu mliječ, sad trenutno pijem Omegu, Folbellu i ampule D vitamina od 25000.
Sretno da vam uspije kod kuće.
Martina ja po svojim trakicama znam da bi mi kroz 2,3 sata već bila jača i pravi peak ako ne već i u padu. Jer meni prvo bude sjena ali kad krene tamniti onda to sve bude brže.
Eni ja nam želim svima jedno malo čudo uskoro.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Cure, dosli su mi nalazi spolnih hormona i cini mi se da je sve ok, ali AMH mi je 17. Po tome sto vi znate pricati mi se cini malo😔. Imam 31 godinu. Sto vi mislite?
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Cure, dosli su mi nalazi spolnih hormona i cini mi se da je sve ok, ali AMH mi je 17. Po tome sto vi znate pricati mi se cini malo😔. Imam 31 godinu. Sto vi mislite?
Pa to je zadovoljavajuća plodnost , nije optimalno ali opet nije ni loše , mislim da se s time može ostati trudna bez problema , ali sačekaj šta će ti reci stručne osobe . Ja to nikad nisam vadila , ali hoću ako ovaj ciklus nebude ništa .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
1. Beta -570.1
Mislim da je to skroz zadovoljavajuce... koliko si cekala nalaze
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Eni hvala ti. Poslala sam nalaze ginekologici pa cekam da mi javi da li je sve ok. Sve je u referentnim intervalima, ali znam da odredjene stavke moraju biti u dobrom omjeru jedne s drugima.
Petra hvala ti, nadam se da je tako. Nalaze sam cekala 2 dana🙈 vadila sam krv u petak i jutros su dosli na e-građani. Vadila sam u Vinogradskoj.
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
https://ibb.co/2y8pvNK
Evo i nalaza. TSH nije zabrinjavajuci jer nisam isla na treninge mjesec i pol i tad mi uvijek padne jer ne korigiram terapiju (vadila sam stitnjacu prije 10 godina), za 2 tjedna ce biti super 😄.
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
Mislim da ti je čisto ok zaliha jajnih stanica. Cure su na MPO temi ostajale trudne i sa AMH samo 2, 3. Tako da ti je ovo čisto ok. Ne brini.
.
Kod mene od sinoć dosta krenuli M bolovi, cerviks jako nisko tako da mislim da ću prokrvariti i prije bete. Danas mi je 28.dc pa ne bi ni bilo čudno da dođe danas ili sutra.
.
Lejla nadam se da si dobro.
08/24 spontani pobačaj
Evo i nalaza. TSH nije zabrinjavajuci jer nisam isla na treninge mjesec i pol i tad mi uvijek padne jer ne korigiram terapiju (vadila sam stitnjacu prije 10 godina), za 2 tjedna ce biti super 😄.
Vidim po nalazu da su ti dosta toga vadili čak i više nego meni.
Jel ovo bilo sve na istu uputnicu i to od ginekologa? Jer ja od 2. mj sam na D vitaminu i to one ampule koje uzimam jednom tjedno od 25000, a ni jednom mi nisu rekli da provjerim vitamin D. Tvoj je vidim ok, makar za trudnoću preporučuju da je oko 100. Ovo sad može biti i dobra brojka jer si ipak bila i dosta na suncu. Ali možda da preventivno uzmeš u ljekarni onaj u spreju od 3000 ili 4000 jedinica. Negdje daju bez problema a negdje kažu da treba nalaz. Ja sam rekla da nemam nalaz ali da bi preventivno uzimala pa mi žena dala.
08/24 spontani pobačaj
Jel ovo bilo sve na istu uputnicu i to od ginekologa? Jer ja od 2. mj sam na D vitaminu i to one ampule koje uzimam jednom tjedno od 25000, a ni jednom mi nisu rekli da provjerim vitamin D. Tvoj je vidim ok, makar za trudnoću preporučuju da je oko 100. Ovo sad može biti i dobra brojka jer si ipak bila i dosta na suncu. Ali možda da preventivno uzmeš u ljekarni onaj u spreju od 3000 ili 4000 jedinica. Negdje daju bez problema a negdje kažu da treba nalaz. Ja sam rekla da nemam nalaz ali da bi preventivno uzimala pa mi žena dala.
Bebolina, zao mi je zbog dolaska M. Nadala sam se da ce se ipak nesto u medjuvremenu dogoditi i da ce beta biti pozitivna. Pas mater!
Malo ste me sve primirile s AMH, na prvu sam mislila da nije bas dobar.
Ovaj moj D vitamin je super!😄 nikad nisam imala ovoliki. Pijem D vitamin cijeli zivot i uvijek sam u debelom deficitu (mislim da nikad nije bio preko 35), ali cini se da je velika izlozenost suncu također pripomogla🤭 + d vital koji ide na recept.
Da, sve sam to trazila na uputnicu od ginekologice, ali sam rekla da mi je to moja privatna gin dala za vaditi sto stvarno i je. Htjela sam dodati jos neke stvari koje su tu cure iz grupe predlozile, ali je med. sestra bila dosta zivcana pa me bilo strah traziti da mi ne kaze da mi nista nece dati 😂
Anee hvala ti 😊
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
Bebolina, zao mi je zbog dolaska M. Nadala sam se da ce se ipak nesto u medjuvremenu dogoditi i da ce beta biti pozitivna. Pas mater!
Malo ste me sve primirile s AMH, na prvu sam mislila da nije bas dobar.
Ovaj moj D vitamin je super!😄 nikad nisam imala ovoliki. Pijem D vitamin cijeli zivot i uvijek sam u debelom deficitu (mislim da nikad nije bio preko 35), ali cini se da je velika izlozenost suncu također pripomogla🤭 + d vital koji ide na recept.
Da, sve sam to trazila na uputnicu od ginekologice, ali sam rekla da mi je to moja privatna gin dala za vaditi sto stvarno i je. Htjela sam dodati jos neke stvari koje su tu cure iz grupe predlozile, ali je med. sestra bila dosta zivcana pa me bilo strah traziti da mi ne kaze da mi nista nece dati 😂
Anee hvala ti 😊
Onda je kod sestre bilo daj što daš 😊
A dobro ako si na D-vitalu, i ja sam na njemu jesi na isto ovoj dozi??
Što se tiče AMH stvarno si bez brige. Eto vidiš Anchyyy ima manji pa je prava koka nesilica 🤣.
Bit će da su njoj dr dobro pogodili i terapiju a i timing pa je stvarno imala lijepu brojku jajnih stanica.
08/24 spontani pobačaj
Sortiraj odgovore
Najstariji