Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunolina
    24. Srpanj 2023. 16:19

Anne91

Bebolina2024

Anne91

Kod mene je beta negativna.
    Sisyto je super, drzim 🤞 da beta bude dobra.

Žao mi je. Sretno dalje 🤞

Hvala 🥰
    Tek sad sam svjesna da je to velika borba i pitanje dali cu uspjeti 😢
    Do sad sam nekako to gledala kroz ruzicaste naocale i mislila upalit ce to odmah.
    Drugi put idem hladne glave kao da idem kupit kiflu 🤣🤣🤣

Bas mi je zao! Ja sam bila uvjerena da ce biti pozitivna beta ☹️
    Na zalost, u tom slucaju, glavu gore i hrabro dalje! Brzo ce vasa bebica. 😊

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• eni233
    24. Srpanj 2023. 17:17

sisy

Evo mene sa info.
    Dr je vidio GM veličine 6mm, što odgovara tjednu u kojem sam, po njemu je sve uredu, okolo nema hematoma, sve je ok. Kaže Beta nije ok, ali nije previse komentirao. Rekao mi je da izvadim tek za 4-5 dana ponovo pa ćemo vidjeti.

Ma bit će to dobro ne brini ❤️🤍 samo se opusti il😘o

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

• eni233
    24. Srpanj 2023. 17:18

Anne91

Kod mene je beta negativna.
    Sisyto je super, drzim 🤞 da beta bude dobra.

😢😢😢😏 a šteta , bas mi je zao ❤️

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

sisy
    24. Srpanj 2023. 18:25

Anne91 nemoj sad da si pala, slučajno. 
    Govorim ti ja koja leži i očajava što se beta nije poduplala, ali svejedno, nemoj.
    Ja moram čekati sada 4-5 dana da vidim razvoj situacije, blago meni, baš je lijepo ovako, predivno, trudnoća je jedno predivno blaženo stanje, mo'Š mislit. Ovo je borba, igra živaca, ludilo, šizofrenija 🤷🏻‍♀️

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

sisy
    24. Srpanj 2023. 18:30

Cure samo da znate koliko ste sretne i mirne dok piskite LH trakice i hopsate kao lude svako drugi dan, iako vam se to sve sada čini kao najgora noćna mora, vjerujte to je ništa u usporedbi sa čekanjem bete, čekanjem uzv-a, čekanje da srce prokuca, pa hoće, pa neće, pa nije se poduplala beta, pa ovo pa ono... 
    Da ne mračim puno, sad kad sam previše namračila, zelim vam svima ovu borbu i da grizete nokte dok čekate svaku sljedeću betu nakon pozitivne ❤️

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

Bebolina2024
    24. Srpanj 2023. 22:01

sisy

Cure samo da znate koliko ste sretne i mirne dok piskite LH trakice i hopsate kao lude svako drugi dan, iako vam se to sve sada čini kao najgora noćna mora, vjerujte to je ništa u usporedbi sa čekanjem bete, čekanjem uzv-a, čekanje da srce prokuca, pa hoće, pa neće, pa nije se poduplala beta, pa ovo pa ono…
    Da ne mračim puno, sad kad sam previše namračila, zelim vam svima ovu borbu i da grizete nokte dok čekate svaku sljedeću betu nakon pozitivne ❤️

Držim 🤞🤞 da nastavi i dalje rasti i da sve bude u redu.
    I onda kad rodiš briga i strepnja još veća. Tako da mislimo da sve bude super kad ostaneš trudna a ustvari tek prave brige kreću.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• eni233
    24. Srpanj 2023. 22:19

sisy

Cure samo da znate koliko ste sretne i mirne dok piskite LH trakice i hopsate kao lude svako drugi dan, iako vam se to sve sada čini kao najgora noćna mora, vjerujte to je ništa u usporedbi sa čekanjem bete, čekanjem uzv-a, čekanje da srce prokuca, pa hoće, pa neće, pa nije se poduplala beta, pa ovo pa ono…

Draga sisy, vidim da si na rubu živaca , ali te molim da se lijepo smiriš i vjeruj mi da će biti sve u redu … to što se nije sada poduplala ne znaci ništa bitno da je u rastu , sigurno hoće u ova 4,5 dana biti kako treba , nemoj odmah gledati crno , nego lijepo se smiri , prošeći  , Odi na sladoled , pogledaj koji film i budi prava pozitivna trudnica i zrači ljepotom ❤️❤️ ja imam neki dobar osjećaj i bit će to dobro , vidjet ćeš , šaljem veliki zagrljaj 😘😘😘😘

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Aneee
    25. Srpanj 2023. 11:47

Anne žao mi je zbog neg bete 😪
    Sisy čuj prije ćeš psihički ti sama sebe unistiti ili tako bebi nastetiti....ja dok sam bila trudna mi je bas bilo blazebo stanje iako sam bila na infuzijama I povracala 20-30 puta dnevno....a bilo mi je blazeno jer sam psihički bila jaka. Jer na te stvari ne možemo utjecati I šta ti znaci sad to sve što radiš? Po meni to nije normalno toliki stres stvarati na nešto što uopće ne možeš utjecati ili pomoći da opstane ili neopstane.
    Meni je veći stres godinama piskenje trakica pa se ne primi a kao sve u redu. kako sve u redu, a ne ide itd... tako da uopće ne možemo biti sretne i mirne dok radimo na bebi, a ne ide nam.

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• eni233
    25. Srpanj 2023. 13:21

Aneee

Annežao mi je zbog neg bete 😪
    Sisy čuj prije ćeš psihički ti sama sebe unistiti ili tako bebi nastetiti….ja dok sam bila trudna mi je bas bilo blazebo stanje iako sam bila na infuzijama I povracala 20-30 puta dnevno….a bilo mi je blazeno jer sam psihički bila jaka. Jer na te stvari ne možemo utjecati I šta ti znaci sad to sve što radiš? Po meni to nije normalno toliki stres stvarati na nešto što uopće ne možeš utjecati ili pomoći da opstane ili neopstane.
    Meni je veći stres godinama piskenje trakica pa se ne primi a kao sve u redu. kako sve u redu, a ne ide itd… tako da uopće ne možemo biti sretne i mirne dok radimo na bebi, a ne ide nam.

razumijem te u potpunosti draga .. mi isto nikako da ugledamo taj plus i onda ponekad pomislim šta ako nikad neću imati djece .. baš me uhvate neke čudne misli ali dobro vratim se ja opet u pozitivu , pa bude ok . Ali mi ovaj forum pomaze , kad vidim žene koje dobe pozitivan test nakon dugo vremena pa dobijem nadu veliku i mogu se s vremena na vrijeme izjadati i otvoriti dušu ❤️

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Donna2022
    25. Srpanj 2023. 17:01

eni233

Aneee

Annežao mi je zbog neg bete 😪
    Sisy čuj prije ćeš psihički ti sama sebe unistiti ili tako bebi nastetiti….ja dok sam bila trudna mi je bas bilo blazebo stanje iako sam bila na infuzijama I povracala 20-30 puta dnevno….a bilo mi je blazeno jer sam psihički bila jaka. Jer na te stvari ne možemo utjecati I šta ti znaci sad to sve što radiš? Po meni to nije normalno toliki stres stvarati na nešto što uopće ne možeš utjecati ili pomoći da opstane ili neopstane.
    Meni je veći stres godinama piskenje trakica pa se ne primi a kao sve u redu. kako sve u redu, a ne ide itd… tako da uopće ne možemo biti sretne i mirne dok radimo na bebi, a ne ide nam.

razumijem te u potpunosti draga .. mi isto nikako da ugledamo taj plus i onda ponekad pomislim šta ako nikad neću imati djece .. baš me uhvate neke čudne misli ali dobro vratim se ja opet u pozitivu , pa bude ok . Ali mi ovaj forum pomaze , kad vidim žene koje dobe pozitivan test nakon dugo vremena pa dobijem nadu veliku i mogu se s vremena na vrijeme izjadati i otvoriti dušu ❤️

Draga Eni, nemoj tako razmisljati, mladi ste, zdravi, sigurno ces ugledati plusic. Vidim u potpisu da radite od 11/22. Iako ti se cini vjecnost, to jos uvijek spada u normalno vrijeme pokusavanja. Mi smo drugi puta sad radili od 10/22 i plusic ugledali tek sad u 6. mj. Pusti jos neko vrijeme, do kraja godine, ako vidis da ne ide postoje srecom danas i druge opcije, odi na konzultacije za MPO cisto da ne gubite vrijeme.. to je bio i nas plan da sada nije uspjelo..
    Drzim ti fige🍀

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.