Hvala svima, možda smo smućkali nešto. Evo muž stalno nešto nemoj ovo ili ono možda si trudna. 🤣
Ako je plusić sada ili za koji mjesec morat ću iskoristiti priliku da što više spremanja prebacim na njega. 🙃
Anchyyy ako i beta bude negativna imaš bar tu sreću što te dosta smrzlića još čeka a među njima je sigurno tvoja beba ili bebe. Glavu gore iako je teško, ali bar ne moraš pod stimulaciju pa je to sreća.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Ja sam jucer ulovila peak, pokrili smo samo jucer i danas cemo. Ovaj mjesec nam je taktika - manje S, ali tocno kada treba. M je malo pod pritiskom pa idemo probati njemu olaksati.
Tako i tako se ne prima pa da bar bude dinamicno 😄

👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Tratinčica prekrasne vijesti! 🥰 mnogo mi je drago radi vas i veselim se novim vijestima 💪🏽
Anchyy nadam se još dobrom ishodu🤞🏽.. ako ovaj put ne bude bit će sljedeci!
Bebolina držim figeeee 🤞🏽🤞🏽
Lunolina takva taktika je meni upalila, jedini mjesec s najmanje sexa i dobijem plus 😅 samo eto nažalost nije se slavno završilo..

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Ja prijavljujem 2dc i molim se Bogu na ovulaciji ovaj mjesec na jajniku na kojem imam jajovod da imam šansu 🥲

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Ja sam jucer ulovila peak, pokrili smo samo jucer i danas cemo. Ovaj mjesec nam je taktika - manje S, ali tocno kada treba. M je malo pod pritiskom pa idemo probati njemu olaksati.
Potpisujem, uspjeli 2 puta sa malo sexa, ali doslovno malo, jednom ili dva puta hopsali. A u mjesecima gdje smo se taslačili kao budale ništa!

🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Potpisujem, uspjeli 2 puta sa malo sexa, ali doslovno malo, jednom ili dva puta hopsali. A u mjesecima gdje smo se taslačili kao budale ništa!
Meni se cini da smo previse optereceni kada imamo odnose svaki 2. dan
Ovako mi je nekako lakse, a racunam da ima dobar spermiogram i ne bi trebalo biti problema 😬

🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
Drage ženice htjela bih vas pitati da li su vama izražene plave vene na grudima nogama? Meni su se pojavile prije par dana???
Drage ženice htjela bih vas pitati da li su vama izražene plave vene na grudima nogama? Meni su se pojavile prije par dana???
Zasto ne odes vaditi betu? Nemoj muciti samu sebe i propitkivati svaku promjenu na tijelu.

🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
Zasto ne odes vaditi betu? Nemoj muciti samu sebe i propitkivati svaku promjenu na tijelu.
Bojim se da ču se rszočarati 🫤
Znam da nije rješenje svakako ću uraditi za 2 3 dana nego sam samo pitala jer razmjenjuju se razna iskustva...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji