Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eni233
    25. Srpanj 2023. 17:03

Donna2022

eni233

Aneee

Annežao mi je zbog neg bete 😪
    Sisy čuj prije ćeš psihički ti sama sebe unistiti ili tako bebi nastetiti….ja dok sam bila trudna mi je bas bilo blazebo stanje iako sam bila na infuzijama I povracala 20-30 puta dnevno….a bilo mi je blazeno jer sam psihički bila jaka. Jer na te stvari ne možemo utjecati I šta ti znaci sad to sve što radiš? Po meni to nije normalno toliki stres stvarati na nešto što uopće ne možeš utjecati ili pomoći da opstane ili neopstane.
    Meni je veći stres godinama piskenje trakica pa se ne primi a kao sve u redu. kako sve u redu, a ne ide itd… tako da uopće ne možemo biti sretne i mirne dok radimo na bebi, a ne ide nam.

razumijem te u potpunosti draga .. mi isto nikako da ugledamo taj plus i onda ponekad pomislim šta ako nikad neću imati djece .. baš me uhvate neke čudne misli ali dobro vratim se ja opet u pozitivu , pa bude ok . Ali mi ovaj forum pomaze , kad vidim žene koje dobe pozitivan test nakon dugo vremena pa dobijem nadu veliku i mogu se s vremena na vrijeme izjadati i otvoriti dušu ❤️

Draga Eni, nemoj tako razmisljati, mladi ste, zdravi, sigurno ces ugledati plusic. Vidim u potpisu da radite od 11/22. Iako ti se cini vjecnost, to jos uvijek spada u normalno vrijeme pokusavanja. Mi smo drugi puta sad radili od 10/22 i plusic ugledali tek sad u 6. mj. Pusti jos neko vrijeme, do kraja godine, ako vidis da ne ide postoje srecom danas i druge opcije, odi na konzultacije za MPO cisto da ne gubite vrijeme.. to je bio i nas plan da sada nije uspjelo..
    Drzim ti fige🍀

Hvala ❤️❤️🩷🩷

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
    9.6.2025- ET
    1. Beta -570.1
    2..Beta -2244.0
    9.7. Uvz- imamo ❤️

Aneee
    25. Srpanj 2023. 18:58

eni233

Aneee

Sisy čuj prije ćeš psihički ti sama sebe unistiti ili tako bebi nastetiti….ja dok sam bila trudna mi je bas bilo blazebo stanje iako sam bila na infuzijama I povracala 20-30 puta dnevno….a bilo mi je blazeno jer sam psihički bila jaka. Jer na te stvari ne možemo utjecati I šta ti znaci sad to sve što radiš? Po meni to nije normalno toliki stres stvarati na nešto što uopće ne možeš utjecati ili pomoći da opstane ili neopstane.
    Meni je veći stres godinama piskenje trakica pa se ne primi a kao sve u redu. kako sve u redu, a ne ide itd… tako da uopće ne možemo biti sretne i mirne dok radimo na bebi, a ne ide nam.

razumijem te u potpunosti draga .. mi isto nikako da ugledamo taj plus i onda ponekad pomislim šta ako nikad neću imati djece .. baš me uhvate neke čudne misli ali dobro vratim se ja opet u pozitivu , pa bude ok . Ali mi ovaj forum pomaze , kad vidim žene koje dobe pozitivan test nakon dugo vremena pa dobijem nadu veliku i mogu se s vremena na vrijeme izjadati i otvoriti dušu ❤️

Takve misli sam I ja stalno imala kad smo radili na prvoj bebi...iako smo mladi imala sam osjećaj neke dana da bas nikad to nećemo dočekati. Svaka M je bila nova depresija. Ali eto naše malo čudo je tu 🥰 pa tako da je sad malo lakše kad radimo na drugoj bebi, ali isto tako svaki put kad dođe M pomislim o bože pa šta sad radimo krivo I zašto ne ide, a oko nas puno trudnica i onda pričaju kako su tek počeli razmišljati o trudnoći I hop eto već trudne I tako..ali svejedno vjerujem da ćemo I mi doći na red kad tad 🤗🙏🏼

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• eni233
    26. Srpanj 2023. 07:54

Aneee

eni233

Aneee

Takve misli sam I ja stalno imala kad smo radili na prvoj bebi…iako smo mladi imala sam osjećaj neke dana da bas nikad to nećemo dočekati. Svaka M je bila nova depresija. Ali eto naše malo čudo je tu 🥰 pa tako da je sad malo lakše kad radimo na drugoj bebi, ali isto tako svaki put kad dođe M pomislim o bože pa šta sad radimo krivo I zašto ne ide, a oko nas puno trudnica i onda pričaju kako su tek počeli razmišljati o trudnoći I hop eto već trudne I tako..ali svejedno vjerujem da ćemo I mi doći na red kad tad 🤗🙏🏼

Ma hoćemo .. strpljen spašen kažu .. 🥰❤️

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
    9.6.2025- ET
    1. Beta -570.1
    2..Beta -2244.0
    9.7. Uvz- imamo ❤️

sisy
    26. Srpanj 2023. 12:24

Prije 15 god kada sam pocela raditi na svojoj prvoj bebi, šokirala sam se da nam nije uspjelo prvi put. Bila sam mlada i glupa i nazvala sam majku i rekla da ne mogu imati djece. Kako nisam ostala tridna a MM je S u mene, haloooo. To su stvarno bile glupe nezrele godine. Pojadala sam se tada i prijateljici koja je imala niz spontanih i rekla joj onako nerazmišljajući, blago tebi ti bar možeš zatrudniti. Prostrijeljala me je pogledom. Jesam negdje već stavila da sam tada bila mlada i glupa, jesam, ok.
    Tada sam, naravno, vec sljedeći ciklus ostala trudna, trudnoća zdrava, uredna, školska, sin kao brdo, 14 god.
    Sada kad do oplodnje dođem manje više jedva, a plod se ne održi, shvaćam da je zapravo lakše ugledati test bez crte nego se obradovati crtici pa ona tuga iza  koja boli više od ijednog testa bez crte. Vjerujte mi. Zato sam vam napisala da uživate i hopsate, naravno, zeljeći vam da što prije ugledate vaše pluseve.

E sada o mojoj situaciji, beta duplana savršeno, kao sto vidite u opisu, do 1 200, nakon 3 dana 1 500.
    Doktor rekao 4-5 dana da sačekam pa opet da izvadim. Ubit će me čekanje do petka. Na UZVu se vidi GM 6mm. 
    Znam da se poslije 1000 B ne dupla pravilno, ali za 3 dana ipak premalo. Usput sam ostala bez svih mogućih simptoma, znam da ima puno žena sa urednom trudnoćom bez simptoma, sve znam. 
    I svakako da znam da negativne misli pogoršavaju ali hajde tko bi mogao uzeti gnjigu ili pustiti glazbu i uživati i misliti pozitivno. Ne vjerujem da bi itko.
    Ali hvala vam svima na lijepim postovima, i naravno da vas pratim uvijek, i eto ne daj Bože da vam se vratim ❤️

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

Bebolina2024
    26. Srpanj 2023. 12:30

sisy

Prije 15 god kada sam pocela raditi na svojoj prvoj bebi, šokirala sam se da nam nije uspjelo prvi put. Bila sam mlada i glupa i nazvala sam majku i rekla da ne mogu imati djece. Kako nisam ostala tridna a MM je S u mene, haloooo. To su stvarno bile glupe nezrele godine. Pojadala sam se tada i prijateljici koja je imala niz spontanih i rekla joj onako nerazmišljajući, blago tebi ti bar možeš zatrudniti. Prostrijeljala me je pogledom. Jesam negdje već stavila da sam tada bila mlada i glupa, jesam, ok.
    Tada sam, naravno, vec sljedeći ciklus ostala trudna, trudnoća zdrava, uredna, školska, sin kao brdo, 14 god.
    Sada kad do oplodnje dođem manje više jedva, a plod se ne održi, shvaćam da je zapravo lakše ugledati test bez crte nego se obradovati crtici pa ona tuga iza koja boli više od ijednog testa bez crte. Vjerujte mi. Zato sam vam napisala da uživate i hopsate, naravno, zeljeći vam da što prije ugledate vaše pluseve.

E sada o mojoj situaciji, beta duplana savršeno, kao sto vidite u opisu, do 1 200, nakon 3 dana 1 500.
    Doktor rekao 4-5 dana da sačekam pa opet da izvadim. Ubit će me čekanje do petka. Na UZVu se vidi GM 6mm.
    Znam da se poslije 1000 B ne dupla pravilno, ali za 3 dana ipak premalo. Usput sam ostala bez svih mogućih simptoma, znam da ima puno žena sa urednom trudnoćom bez simptoma, sve znam.
    I svakako da znam da negativne misli pogoršavaju ali hajde tko bi mogao uzeti gnjigu ili pustiti glazbu i uživati i misliti pozitivno. Ne vjerujem da bi itko.
    Ali hvala vam svima na lijepim postovima, i naravno da vas pratim uvijek, i eto ne daj Bože da vam se vratim ❤️

Znam da ti je sve to stres. Ali ako misliš da zbog gubitka simptoma nešto ne štima mogla si piškiti test. Mogla si prije koji dan i za dva dana ponoviti. Tek toliko ako je sve u redu da se ne stresiraš previše i još više štetiš bebi. Bar se na taj način ili malo umiriš, ili ako test svijetli pripremiš se na najgore.
    Svima nam je teško, naravno, ali dodatnim stresiranjem ne radimo si ništa dobro. Sretno da ipak sve izađe na dobro 🤞🤞.
    Anchyyy jel stigla M?
    Tratinčica kad je UZV, koji dan imate upoznavanje s djevojčicom?

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Lunolina
    26. Srpanj 2023. 13:44

sisy

Sada kad do oplodnje dođem manje više jedva, a plod se ne održi, shvaćam da je zapravo lakše ugledati test bez crte nego se obradovati crtici pa ona tuga iza koja boli više od ijednog testa bez crte. Vjerujte mi. Zato sam vam napisala da uživate i hopsate, naravno, zeljeći vam da što prije ugledate vaše pluseve.

Da se nadovezem na nezrele komentare (smatram da je tvoj komentar stvarno bio iz neznanja i vjerujem da je i ta curka to znala i nije ti zamjerila 😊).
    Oko mene vecina dobije djecu kao od sale i zapravo more njih uopce ne zna proces koji se dogadja nakon nezasticenog odnosa tijekom ovulacije.
    Dakle, mjesecima slusam odrasle, ‘pametne’ zene kako su one ODMAH znale da su trudne, dakle ni 12 sati od odnosa i zasto ja toliko cekam na testiranje kad se momentalno mozes testirati i test je pozitivan u slucaju trudnoce. Temperatura instant skace na 37.5 i piskis sve u 16, muka ti je. 
    I onda ja to slusam, na dane ih pokusavam educirati da to ne ide bas tako, ali ne, ne dolazi im do glave. I sad u zadnje vrijeme propitkujem sto i kako trebam raditi (cisto iz zabave i da sebe sprijecim da se ne krenem svađati s njima 😂) i stvarno se pitam kako takvi ljudi naprave djecu. 

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

sisy
    26. Srpanj 2023. 14:06

Bebolina2024

sisy

Znam da ti je sve to stres. Ali ako misliš da zbog gubitka simptoma nešto ne štima mogla si piškiti test. Mogla si prije koji dan i za dva dana ponoviti. Tek toliko ako je sve u redu da se ne stresiraš previše i još više štetiš bebi. Bar se na taj način ili malo umiriš, ili ako test svijetli pripremiš se na najgore.
    Svima nam je teško, naravno, ali dodatnim stresiranjem ne radimo si ništa dobro. Sretno da ipak sve izađe na dobro 🤞🤞.
    Anchyyy jel stigla M?
    Tratinčica kad je UZV, koji dan imate upoznavanje s djevojčicom?

Hej, moja Beta je prije 2 dana bila 1 500, znaš kako bi tes pokazao savršenu crticu, i još za 10 dana bi pokazao savršenu crticu, Beta kada pada ona sporo pada, neke žene mogu imati pozitivan tes i mkesec dana nakon pobačaja. Tako da piskiti testove sa ovolikom Betom nema smisla, da je neka mala ok, ovolika ne!

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

Jelušićkaa
    26. Srpanj 2023. 14:10

Lunolina hahahah sad kad pročita ovo kao da sebe vidim. Oko mene cure neznaju ni šta je ovulacija a ostale T. 😅😅 jedna samom u skolu isla i kad je profa pitao da nabroji ženske spolne organe nije rekla jajnike i pita on nju imaš li ti jajnike kaže ona nemam🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤦🏻 i poslije rodi djecu sve ok. Da se razumijemo svi mi zasluzujeemo da ih imamo samo sto mi ovdje sve u detalje znamo i kad i šta i kako se dešava šta pa cekamo mjesecima i godinama na +.  A ove ko bez mozga ko od šale zatrudne.🤷🏻🤷🏻🤷🏻

laurell
    26. Srpanj 2023. 15:32

Te sto ni ne znaju sto je O sto su jajnici, jajovodi, bazalne temp i ostale stvari ostanu trudne ko od sale jer ne razmišljaju previše ko mi 🫣🫣🫣 
    Ali majke mi naš mozak je čudo. Kad sam uspjela Ostat trudna (nakon 8mj pokušavanja) života mi taj mjesec poslije O nisam razmišljala ni trena o testovima ni nicem jer sam se “razbolila” (temp preko 38,7 tjedan dana) tik iza O i odmah sam otpisala trudnoću. ni dana nisam pomislila jesam li možda ostala trudna taj mjesec sve dok nije zakasnila M
    Stvarno ima istine u tome 😅

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

sisy
    26. Srpanj 2023. 16:02

To vam je tako istina, mi sad kad smo radili bebu ja razmišljam u sebi ajde sigurno nece biti nista ni ovaj ciklus a možda bolje da i ne bude jer idemo u 9.mj na daleko egzotično putovanje pa da ne bude rizično. I bam bas se evo uhatilo, mada ne znamo kako ce se odvijati situacija svejedno je tu, i voljela bih da ostane i ide s nama na put 🍀

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.