Joli, Garawa,
Mozda sam nadrkana u nedostatku sexa, pa mi sve smeta. Vi niste, ali isto reagujemo. Tako da, nije do nas. 🤣🤣
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Simba,
Sve je do njih, moramo ih ubijediti za spermiogram. Citam na jucerasnjim postovima za inseminaciju, mozda je to rjesenje za nas. Ako se ispostavi da im je los spermio. Moracu se malo edukovati po tom pitanju, iskreno mnoge stvari ne znam.
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
Luna e ista situacija, mi smo vec skoro zagazili u mpo, a pokrili smo tek 9 ciklusa. Tek nedavno muzu dosao puno bolji nalaz, od tad skoro da nismo nista ni pokrili😤 ali evo sad bi nam se malo bolje trebalo sve poslozit, da do ljeta redovno pokusavamo🥰 mozda da uvalis muzu neke vitamine? To ne moze sigurno odmoc, cisto malo za podrsku njegovim vojnicima💪🏻
Lida izgleda obecavajuce, ali s tim kinezima stvarno nikad ne znas. Drzim fige da potamni i da potvrdis boljim testicem😊
Garawa bas dobro zvuci, sretno🍀🍀🍀
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Joli jel u inseminaciju ideš u prirodnom ili stimuliranom ciklusu? I nas uskoro čeka inseminacija, pa molim te piši o svemu, sve me zanima 🙈🙈 psihički sam spremna za hsg, sa mnom je bar lako, zapričamo se o nečemu zanimljivome i možeš mi raditi što hoćeš 🙈🙈
Zoe kad planiraš na hsg?
Garawa žao mi je zbog beštija, moguće da su bile pozitivne od silnog stresa pa je imunitet malo pao...držim fige da odu s prve 🤞🤞aa i ovi tvoji simptomi zvuče obećavajuće 🙏🙏
Simba ti ćeš nas uskoro razveseliti slikom plusića...sad kad si prestala misliti o bebi, ona bi mogla stići 🙏🙏
Lida nadam se da ćeš uskoro uhvatiti dvije linije za koje uopće neće biti upitno jel su tu 🙏🙏
👩27 🧔29 OAT ⛪2019
9/22 ICSI gonal 150+cetrotide+ovitrelle 12js ➡️ et 1 četverodnevni ❌
11/22 FET ❄️
33tt preeklampsija 35tt hellp sindrom baby L❤️
Luna93 ne znam iz kojeg si mjesta, al većinom opće bolnice u sklopu laboratorija za vađenje krvi imaju i mogućnost spermiograma..nije tolko detaljan kao ovaj što rade mpo klinike, ali za neki početak da se vidi jel sve štima je čisto okej...ako je mužu problem ići k obiteljskom liječniku po uputnicu zbog xy razloga, nisu nit tolko skupi ako ih i u bolnici radiš privatno, bez uputnice...isto tak uzorak možeš i ti odnijeti, bitno da ne prođe više od sat vremena od davanja i zaprimanja uzorka i imaš ga uz sebe radi temperature...
👩27 🧔29 OAT ⛪2019
9/22 ICSI gonal 150+cetrotide+ovitrelle 12js ➡️ et 1 četverodnevni ❌
11/22 FET ❄️
33tt preeklampsija 35tt hellp sindrom baby L❤️
Zoe,
Kako ste vi poboljsali spermio?
MissN,
Onda cu ga i uspjeti nagovoriti ako ja mogu odnijeti uzorak na analizu. Hvala cure na savjetima.
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
Hvala zene, imam jos jednu kinesku trakicu i jedan kineski stapic pa probam sutra opet s trakicom... Ali ne vjerujem im nimalo 🙉
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Garawa naravno da jesam, naravno da je bio bijel, ali sam danas 1 dc, tu sam gdje sam... Lajkam tvoje simptome 🤩🤩
Simba ja sam jarac, ali nisam hladna, osim ako mi nisi drag, tada te mogu bezbrižno ignorirati, inače sam baš temperamenta, pogodi me, tugujem dan i sastavim se, ali ni životni tempo ne dopušta da se predamo tom raspoloženju.. nekako imam osjećaj da nisam baš tipičan jarac 🐐 🐐 🤣🤣
Lida vidi se nešto, ali obzirom da se radi o kinezu čekamo da napraviš neki ozbiljniji testić.... Držim fige 🤞🍀
Luna hahaha... Očito onda da nije do nas, znaš što ti savjetujem, ako jednog dana kreneš u mpo vode bolje je imat nalaz spermiograma iz mpo klinike drugačiji je pristup, a uzorak se može donijeti od kuće u roku od 45 min, tako da možeš i ti odnijeti za muža, a sama pretraga nije toliko skupa, skuplji je moj privatni pregled.
MissN prvi bez stimulacije jer ja imam O 13 ili 14 dc, pa ćemo vidjeti, sve ću ti rafo pisati, nije mi nikakav problem... 😉😉 Za tjedan i pol sam na prvoj folikulometriji pa kad skupim nešto dojmova javim ti se...
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Lida pišni ujutru neki pravi. 👌🤞
Garawa umislila simptome ili ne, trudna si dok....necemo spominjati sta. 😁
Devojke iscitala sam par stranica u nazad. Pa....ne znam sta bih rekla, osim ala smo sinje kukavice.
Mislim da nam treba svima neko dobro letovanje i bice beba.....upale smo u kolotecinu, bar ja. Kuca poso poso kuca.
Mi od juna pokusavamo, ima jos do pune godine i idiopatske neplodnosti, ali bas sam smor. Svi oko nas po dvoje, troje, pa i cetvoro dece, a ja samu sebe grizem, jer bih mojoj devojcici da podarim batu ili seku. Samo ona nema nikog, tuga mi je gledati......
Mislim svakako zelim dete, ali i sama okolina mi pravi presiju.....
Danas 14dc, polako je pocelo da tamni, al ocekujem O kao i uvek 17-18 dan.
U junu razmisljam da krenemo ponovo sa nalazima, s obzirom da smo oboje bili top kad smo krenuli u akciju.....
👠 29g 👞 45g
👶 2017.g
▶️06.'21.
A sto se jarceva tice kuuuukuuuuuuu! Za jarca sam se udala i jarca sam rodila! Kuma dupli jarac. Niko ih ne poznaje bolje od mene. Samo ne znam kako ja ovako fin blizanac medj tim silnim rogovima 🤣😂
👠 29g 👞 45g
👶 2017.g
▶️06.'21.
Sortiraj odgovore
Najstariji