MissN ja moram briseve ponoviti pa cu nekad u 3. mjesecu na hsg, javim vam svoje iskustvo svakako😊
_
Joli drzimo ti fige na najjace.❤️🍀💪🏻🙏🏻
_
Simba e tako je i kod mene samo sto pobijedi uvijek ova koja place na svaku sitnicu😂😂😂
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Luna tribestan je odlican za spermiogram, meni se svidio jer je skroz prirodan proizvod, a super je za musko zdravlje. Piju se 3 tablete dnevno da bi bilo ucinka
https://ibb.co/dLvKCns
U HR ima u svakoj boljoj ljekarni i sportskim ducanima
Ali se pazi jer djeluje kao prirodni testosteron, kad je to krenulo djelovat nisam se mogla rijesit muza🤣
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
• 1./2023. 💗
Cure bas mi je drago da ste se opet malo raspisale, kak je jedno vrijeme zamrlo skroz, imala sam osjecaj da su sve trudne osim mene😂
Samo dajte💪🏻❤️
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
• 1./2023. 💗
Garawa naravno da jesam, naravno da je bio bijel, ali sam danas 1 dc, tu sam gdje sam… Lajkam tvoje simptome 🤩🤩
Simba ja sam jarac, ali nisam hladna, osim ako mi nisi drag, tada te mogu bezbrižno ignorirati, inače sam baš temperamenta, pogodi me, tugujem dan i sastavim se, ali ni životni tempo ne dopušta da se predamo tom raspoloženju.. nekako imam osjećaj da nisam baš tipičan jarac 🐐 🐐 🤣🤣
Lida vidi se nešto, ali obzirom da se radi o kinezu čekamo da napraviš neki ozbiljniji testić…. Držim fige 🤞🍀
Luna hahaha… Očito onda da nije do nas, znaš što ti savjetujem, ako jednog dana kreneš u mpo vode bolje je imat nalaz spermiograma iz mpo klinike drugačiji je pristup, a uzorak se može donijeti od kuće u roku od 45 min, tako da možeš i ti odnijeti za muža, a sama pretraga nije toliko skupa, skuplji jemoj privatni pregled.
MissNprvi bez stimulacije jer ja imam O 13 ili 14 dc, pa ćemo vidjeti, sve ću ti rafo pisati, nije mi nikakav problem… 😉😉 Za tjedan i pol sam na prvoj folikulometriji pa kad skupim nešto dojmova javim ti se…
Sve šta si opisala za Jarca sam i ja, ali i često hladna, iako je to možda krivi opis😅 Zapravo mi je to neki štit koji ne dopušta da me nešto previše povrijedi. Doslovno kao da imam dvije osobe u sebi, i jedna je ranjiva i plakala bi na svaku sitnicu, a ona druga u tom trenutku "šamara onu prvu" i nedopušta joj takve emocije. Čudno. Tako je i u planiranju trudnoće. Jedna jako želi T, na svaku bebu koju vidi, srce zatreperi, jedva čeka, a druga pak hladno govori ako je suđeno, bit će, ako nije, takav je život. 😁
Koje ja gluposti pišem, točno mi neka terapija treba😂😂😂
Vidiš ja sam blizanac a isto tako razmišljam ili se osjećam ili kako god 😂😂😂😂😂
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Evo ponovila s drugim jutarnjim jer sam ustajala na WC u 5 ujutro i naravno šipak 😜🤭 majke mi poludit cu s ovim svojim macorima u kuci, svako jutro me njih dvojica probude izmedju 4 i 5 tako da temperaturu nikad ne mjerim u isto vrijeme... Ili su gladni ili hoce van 🙉😅 ima li jos tko macke u kuci? Moj gin uopce nije bio oduševljen, poslije spontanog me poslao na TORCH i ipak nikad nisam bila u doticaju s toksoplazmom, a imam macke otkad znam za sebe i cistim im pijesak...i u trudnoci sam cistila s maskom i rukavicama 💁
Eh tako jos sutra iskoristim zadnji test i onda sam mirna 😂 mozda me iznenadi ako zakasni vjestura 🤭
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Evo ponovila s drugim jutarnjim jer sam ustajala na WC u 5 ujutro i naravno šipak 😜🤭 majke mi poludit cu s ovim svojim macorima u kuci, svako jutro me njih dvojica probude izmedju 4 i 5 tako da temperaturu nikad ne mjerim u isto vrijeme… Ili su gladni ili hoce van 🙉😅 ima li jos tko macke u kuci? Moj gin uopce nije bio oduševljen, poslije spontanog me poslao na TORCH i ipak nikad nisam bila u doticaju s toksoplazmom, a imam macke otkad znam za sebe i cistim im pijesak…i u trudnoci sam cistila s maskom i rukavicama 💁
Eh tako jos sutra iskoristim zadnji test i onda sam mirna 😂 mozda me iznenadi ako zakasni vjestura 🤭
Da se pridružim tvom šipku.. umocila muller jutros..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Evo ponovila s drugim jutarnjim jer sam ustajala na WC u 5 ujutro i naravno šipak 😜🤭 majke mi poludit cu s ovim svojim macorima u kuci, svako jutro me njih dvojica probude izmedju 4 i 5 tako da temperaturu nikad ne mjerim u isto vrijeme… Ili su gladni ili hoce van 🙉😅 ima li jos tko macke u kuci? Moj gin uopce nije bio oduševljen, poslije spontanog me poslao na TORCH i ipak nikad nisam bila u doticaju s toksoplazmom, a imam macke otkad znam za sebe i cistim im pijesak…i u trudnoci sam cistila s maskom i rukavicama 💁
Sestre po minusima 🤭💁
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Sestre po minusima 🤭💁
A jebaji ga 🤣🤣
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Ja imam dvije macke i samo su u stanu tako da razumijem haha. Ali moram priznat da su trenutno u fazi spavanja po noci, hvala bogu 😂 vezano za TORCH i takve doktore joj 😠 to mozes dobit ako npr pripremas piletinu, ne operes odmah ruke i eto. Sjecam se jedne cure tu na forumu koja je pokusavala ostat trudna samo dva mjeseca, ginekolog joj je rekao da moguce da je to zbog macke i ona dala macku nekome. Sta je s ljudima i takvim doktorima 🙈
Sta se tice minusa, zao mi je 😐
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Kao sta ste jucer pisale... tu ostalo par zena i ne ide pa ne ide. Ja vas toliko dugo citam da je i meni vise muka od mojih minusa 😂 ali ja danas potvrdila ovulaciju nakon femare, a zadnju ovulaciju sam imala u 8.mjesecu tako da sam sretna sta se ponovno mogu razocarat za tjedan dana 😆
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji