MissNja ti se kuzim samo u tsh i taj je dobar, ostalo mi se cini da je sve dobro, sve je u intervalima. Isla sam malo usporedit sa svojim nalazima i vidim da je metoda i mjerna jedinica ista, a meni drugaciji intervali, ne bas puno al ima razlike… cudno mi je da nisu isti 🤔 u pravu si, mi cemo danas krenut pokrivat a trakice oce suradivat il ne, sta cu im ja 😂
Kejsyja ti se na bazalnu najmanje oslanjam jer stvarno lose spavam, ima noci da sam skroz budna tako da mi to nije bas najpouzdanije, al eto posto se budim svaki dan u istu uru onda i izmjerim.
Lunapa di si ti? Jel stize taj muz ovaj ciklus u pravo vrime kuci? 😉😉
Jel mi nalaz i po tvojim intervalima okej? 🙈🙈
Računam da selimo skupa na temu blizanačka trudnoća 🙏🙏 sretnoo 🤞🤞
👩27 🧔29 OAT ⛪2019
9/22 ICSI gonal 150+cetrotide+ovitrelle 12js ➡️ et 1 četverodnevni ❌
11/22 FET ❄️
33tt preeklampsija 35tt hellp sindrom baby L❤️
Hvala Kejsy, Kiki…🤗
Upala sam ko padobranac, isprike, nemam pojma sta se s vama svima dogadja, pa cu poslije procitati. Na preskoke sam vidjela da neke cure idu na potpomognutu. A 10-ak godina su mladje od mene.
Je li idete zato jer imate neki zdravstveni problem ili zelite pozuriti proces?
Moj ginekolog nekidan niti ne spominje to. Kaze mi da sam zdrava i da mogu ostati trudna. Bez obzira na moje godine. Vama vaši savjetuju ili vi njima predložite? 🤷🏼♀️
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Hvala Kejsy, Kiki…🤗
Upala sam ko padobranac, isprike, nemam pojma sta se s vama svima dogadja, pa cu poslije procitati. Na preskoke sam vidjela da neke cure idu na potpomognutu. A 10-ak godina su mladje od mene.
Moj ginekolog nekidan niti ne spominje to. Kaze mi da sam zdrava i da mogu ostati trudna. Bez obzira na moje godine. Vama vaši savjetuju ili vi njima predložite? 🤷🏼♀️
E bok Kamilica, ajde molim te budi ljubazna pa mi reci da li zbilja mislis da cure koje se odluce za mpo doista to rade "da bi pozurile proces" jer eto nemaju pametnijeg posla u zivotu s 30 godina pa su odlucile 30 000kn dati za postupak kod privatnika, jer zasto ne, moze im se? Ili da li doista mislis da nemaju strpljenja, ne znaju racunati plodne dane, pisati na trakice ili se ne seksaju dovoljno s partnerom? Ili da ih ginekolozi eto upucuju u postupak jer je to seksi hit i hrv zdravstvo ima pregrst love u proracunu pa mole da se jave cure koje zele dijete po kratkom postupku? Na zalost svih nas, ne, mi koje idemo na mpo ne zivimo u la la landu. Ako se odlucis pozuriti proces ili te zanima zasto idemo na mpo, cure na mpo vol7 ce te vrlo rado uputiti u sve sto te zanima. Ugodan vikend.
'86. - AMH 6,7
'72 - asthenoteratonecrozoospermia
IVF
02/22
Callista nisam htjela nikoga uvrijediti. Imam pravo pitati. Mislim da je kiki napisala da krecu u postupak, a koliko vidim u potpisu da nema dijagnozu. 🤷🏼♀️
Znam curu, sad zenu, moja generacija, koja je s 27 godina otisla na MPO jer je cekala od 18-te da se uda, i tek joj je s 27 uspjelo, pa je htjela djecu odmah. Ako se plati, ne mora biti neka dijagnoza u pitanju. Ona je platila. Takodjer je platila roditi na carski da se ne muči. 🤦🏼♀️
Meni moj ginekolog obzirom na godine nista ne spominje, zato sam htjela pitati da li ginekolog to predlaže ili vi same?
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Garawa sve shvaćam, bar mislim 😅😅😅😅... ženo kako si? U kojoj si fazi???
Simba javi se.... 🙃
Kamilica mijenjaj doktora... Je li ti muž radio spermiogram??? Jer ako nije, a on kaže da ne vidi nikakvih problema, a nema potpunu sliku oba partnera, onda tu nešto ne štima... I da ste najzdraviji postoji dijagnoza koja se zove idiopatska neplodnost i dobiješ je kad preko godinu dana ne ostvariš trudnoću... Kad se već 100 mjeseci ništa ne događa, čemu da tapkamo u mraku ... 🤦🏼♀️
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Joli slazem se s tobom. Muz nije radio spermiogram. Ja sam ginekologa molila da izvadim hormone pa mi nije dao, jer kao ne treba to meni, pa sam ih vadila privatno. A makar da mi predlozi nesto za muza. Sam nista ne predlaže niti pita. Ima preko 2000 pacijentica, i ja sam mu kao na pokretnoj traci. Jedva me se ceka rijesiti. Znam da su njima te pretrage skupe, ali skupo je i meni kod privatnika vaditi. Da imam kod ikoga drugoga otici, otisla bi. Mogu jedino otici u drugi grad, kod privatnika. Barem po drugo mišljenje, ako nista.
Hvala ti.
Hvala Kejsy, Kiki…🤗
E bok Kamilica, ajde molim te budi ljubazna pa mi reci da li zbilja mislis da cure koje se odluce za mpo doista to rade "da bi pozurile proces" jer eto nemaju pametnijeg posla u zivotu s 30 godina pa su odlucile 30 000kn dati za postupak kod privatnika, jer zasto ne, moze im se? Ili da li doista mislis da nemaju strpljenja, ne znaju racunati plodne dane, pisati na trakice ili se ne seksaju dovoljno s partnerom? Ili da ih ginekolozi eto upucuju u postupak jer je to seksi hit i hrv zdravstvo ima pregrst love u proracunu pa mole da se jave cure koje zele dijete po kratkom postupku? Na zalost svih nas, ne, mi koje idemo na mpo ne zivimo u la la landu. Ako se odlucis pozuriti proces ili te zanima zasto idemo na mpo, cure na mpo vol7 ce te vrlo rado uputiti u sve sto te zanima. Ugodan vikend.
👏👏👏👏👏👏
Odličan komentar
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Kamilica nas je ginekolog uputio jer je baš to kaj nemamo dijagnozu i problem...sve školski, a trudnoće nema...
👩27 🧔29 OAT ⛪2019
9/22 ICSI gonal 150+cetrotide+ovitrelle 12js ➡️ et 1 četverodnevni ❌
11/22 FET ❄️
33tt preeklampsija 35tt hellp sindrom baby L❤️
Kiki drago mi je da si prezivjela hsg i da su nalazi u redu ☺️
MissN takodjer bravo za dobre nalaze 👏☺️
Lida sretno s brisevima! 🤞🤗
---
Mi ćemo pokusati veceras pokriti, pa sta Bog da.🤷🏼♀️
Ovo je zadnja sansa upasti medju jesenske bebe.
Tick- tock....
Nije mi uopće presing. 😅
---
Kejsy, Bella, Blair, Luna, Lavica…..i ostale cure 😘
Svima zelim lijep vikend! 🥂☀️ I sretno! 🤞🤰💕
Kamilicanas je ginekolog uputio jer je baš to kaj nemamo dijagnozu i problem…sve školski, a trudnoće nema…
Na to sam mislila. Moze li se i bez dijagnoze ukoliko dugo pokusavate. Hvala ti na odgovoru.☺️ I sretno!☘️ Nadam se da ce vam prije toga uspjeti prirodno. 🤞🤰🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji