Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kamilica ♡
    13. Veljača 2022. 20:19

Di ste cure 🤗 
    Samo da javim da mi na kraju ipak nismo pokrili.🤦🏼‍♀️ Sjedimo navecer jedno kraj drugog, ja tulim da mi je ovulacija. Ali ni meni ni njemu se ne seksa. I nisam se mogla ni htjela natjerati. To nije nacin za zaceti bebu. 
    Simba kaze da njemu nije do djeteta. To nije istina. Jednostavno nema volje se seksati kad ja kazem da moramo, a da se prije toga mjesec dana nismo takli. On nije tipicno musko koje moze bilo kad, niti mu je 20 godina. A nismo se takli zbog raznih razloga. Najvise jer sam pod stresom zbog obiteljskih problema. I jer nemam libido.
    ---
    Tako da smo popricali i rekli da necemo vise gledat dane,trakice ni ista. Nego ako se desi spontano, desi. Ako ne, nije nam sudjeno. Ja stvarno vjerujem da ti ono sto ti je sudjeno ne može pobjeci. Isto tako, ako nije, dzaba sav trud. To kad znam kad da mi je ovulacija samo mi stvara presing da nesto moram. Zato biram ne znati. Zao mi je sto necu biti medju jesenskim bebama, jer sam izračunala kako bi mi to bilo idealno vrijeme za roditi 🙈😅 ali necu vise kalkurirati ni o vremenu ni godisnjem dobu. Ionako ni na sto ne mogu utjecati. Bit ce kad mora biti. Ili nece. 
    Mi bi stvarno htjeli bebu, ali kako Kejsy dobro kaze, ne treba pod svaku cijenu, nema nista od forsiranja.
    Eto jos jedan roman od mene. 🤦🏼‍♀️
    Vama svima drzim fige da vam uspije sto prije! 🤞🤰☘️🌞

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

September
    14. Veljača 2022. 06:17

Jutro cure 😊 tko danas radi test? 
    Lida ja tek sad skuzila da si jucer bila tek 10 dpo tako da jos ima nade 🤞🏻
    Bella mozes me stavit na listu za 23.2.?

Ja sam se za cetvrtak ujutro narucila da provjerim koliki mi je progesteron, bit ce 8 dpo ali nema veze. Mislim da mi je ovulacija bila u srijedu navecer jer sam na kratko osjetila jajnik tako da ce 8 dpo ujutro bit ok. Jos nikad nisam provjerila progesteron i bas me zanima koliki ce bit. Kad sam u Hrvatskoj bila na Femari uvijek bi mi dali da nakon ovulacije krenem s Utrogestanom tako da nije imalo smisla provjeravat. Sad u Kanadi mi je ginekologica rekla da to nije potrebno 😏 pa cemo vidjet

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

Jelušićkaa
    14. Veljača 2022. 07:13

Jutroo curee
    BELLA može na listu za ne dobiti 6.3.
    Nije me malo bilo imala sam nekih obaveza došla M i tako nastupilo je dosadno vrijeme... Sad krecu dani piškenja. Zao mi je svih minusa baš mi je se cinilo da bi moglo biti dosta plusic ali šta bi. Idemo dalje 🤞🤞❤️

Lida 🍀
    14. Veljača 2022. 07:24

Jutro dame, sretno vam Valentinovo 💕 
    https://ibb.co/w0fg9vQ u mene svjeza bjelina i pad temperature 😝 

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Lida 🍀
    14. Veljača 2022. 07:44

Kamilice, sto kazes ako ne ide, ne ide... Ne znam sta bi ti drugo rekla. Ocito kocis i sebe i muza s trakicama i pracenjem i onda i ti gubis libido. Nemam ga bas ni ja tako cesto a tek mi je 26 🙉 Ja vam od srca želim da se trudnoca desi na ovaj ili onaj nacin jer vrijeme leti i vjerujem da bi vam bilo krivo da nemate jedan svoj mali "mix" 🙂🙂
    September opalaa Kanada 😍 drzim fige da progesteron bude dobar 😁
    Jelusicka krece lov na peak znaci 🤞🤞

Eh osla ja sad na WC kad ono da mi oprostite mokre gace, neki vodenasti iscjedak. E reko svasta 😂

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Lida 🍀
    14. Veljača 2022. 07:46

Simba2

Lida 🍀

Jutro dame, sretno vam Valentinovo 💕
    https://ibb.co/w0fg9vQ u mene svjeza bjelina i pad temperature 😝

kad već nema snijega vani, neka imamo u našim kupaonama malo čari "zime"😂😂 Žao mi je, ali vjerujem da će ubrzo bit plusić opet kod tebe i ovaj put biti sve u redu🍀

Snijeg na testu i kisa u gacama 😂😂

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

September
    14. Veljača 2022. 07:51

Lida 🍀

Kamilice, sto kazes ako ne ide, ne ide… Ne znam sta bi ti drugo rekla. Ocito kocis i sebe i muza s trakicama i pracenjem i onda i ti gubis libido. Nemam ga bas ni ja tako cesto a tek mi je 26 🙉 Ja vam od srca želim da se trudnoca desi na ovaj ili onaj nacin jer vrijeme leti i vjerujem da bi vam bilo krivo da nemate jedan svoj mali "mix" 🙂🙂
    September opalaa Kanada 😍 drzim fige da progesteron bude dobar 😁
    Jelusicka krece lov na peak znaci 🤞🤞

Eh osla ja sad na WC kad ono da mi oprostite mokre gace, neki vodenasti iscjedak. E reko svasta 😂

Ma bezveze, jedva cekam da se vratim u Hrvatsku 😆 jos samo 4 mjeseca pa iskoristavam tu akupunkturu i takve neke stvari koje nema bas u Hrvatskoj

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

September
    14. Veljača 2022. 07:56

Lida vodenasti? Sad bi rekla dobar simptom 😅 vise ni cervix ne zelim provjeravat jer svi kazu da treba bit visoko ako je doslo do zaceca. Iskreno mislim da je to glupost jer kad pogledam na FF grafove i zene koje su zatrudnile i bas pratile cervix... dosta njih bi oznacilo nakon ovulacije da je nisko. I jednom sam bila nasla info da ne mora ostat visoko nego da se u par tjedana kako trudnoca napreduje lagano dize. Naravno nekome ostane visoko ali to nista ne mora znacit

6+2 💙💙

Lida 🍀
    14. Veljača 2022. 08:00

September1995

Lida vodenasti? Sad bi rekla dobar simptom 😅 vise ni cervix ne zelim provjeravat jer svi kazu da treba bit visoko ako je doslo do zaceca. Iskreno mislim da je to glupost jer kad pogledam na FF grafove i zene koje su zatrudnile i bas pratile cervix… dosta njih bi oznacilo nakon ovulacije da je nisko. I jednom sam bila nasla info da ne mora ostat visoko nego da se u par tjedana kako trudnoca napreduje lagano dize. Naravno nekome ostane visoko ali to nista ne mora znacit

I ja bi rekla al pomirila sam se da mirno cekam M i nemam vise testova Bogu fala 😂  eh cerviks nikad nisam provjeravala a mislim da ni necu 🙉  toliko toga ima da mi se vec vrti u glavi 😵🥴

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

September
    14. Veljača 2022. 08:37

Simba2

September1995

Lida vodenasti? Sad bi rekla dobar simptom 😅 vise ni cervix ne zelim provjeravat jer svi kazu da treba bit visoko ako je doslo do zaceca. Iskreno mislim da je to glupost jer kad pogledam na FF grafove i zene koje su zatrudnile i bas pratile cervix… dosta njih bi oznacilo nakon ovulacije da je nisko. I jednom sam bila nasla info da ne mora ostat visoko nego da se u par tjedana kako trudnoca napreduje lagano dize. Naravno nekome ostane visoko ali to nista ne mora znacit

Ee kod mene cerviks radi po ps-u😂 Svaki mj sam provjeravala i uvijek bi bio niže/nisko. Ali u mjesecu kad sam imala biokemijsku, on je zbilja 'nestao', tj povukao se daleko gore još prije testa. U prvoj trudnoći to nisam pratila, pa ne znam. A sad, opet ako je kod mene, nemora bit i kod tebe😅

Da li postoji bas određeno vrijeme kad provjeravas? Kad si imala biokemijsku, jesi provjeravala ovako kad se sjetis (svaki put u drugo vrijeme tijekom dana) pa bi uvijek bio dignut ili?
    Tebi je zapravo bas tesko jer se odmah nakon ovulacije mozes razocarat 😅 
    Iskreno meni se ni ne provjerava ovaj ciklus i briga me za simptome. Bas sam nekako opustena, a to ce me drzat dok ne krenem umakat testove 😂

6+2 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.