Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lida 🍀
    14. Veljača 2022. 09:01

Simba2

Lida, hm..da li ti je to i inače tako? kakav ti je bio kad si ostala trudna? ovo je zbilja obećavajući simptom.

Pa evo sad 4-5 dana nisam imala nista, sinoc neki kremasti iscjedak i jutros vodeni 😂 inace sam i za vrijeme O skromna sto se tice toga, suho dole ko barut ili eventualno kremasto. 🙉 Isla sam sad vidit sta sam biljezila u 8.mjesecu kad je bila T, 7 i 8DPO kremasti a 11DPO suho 😂 ma joj, necu se uopce zamarat, test je negativan i ako slučajno sto bude nek bude iznenađenje (pisem ovo dok trazim bar evaporacijsku na testu 😂)

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Lida 🍀
    14. Veljača 2022. 09:38

Simba2

Lida 🍀

Simba2

Lida, hm..da li ti je to i inače tako? kakav ti je bio kad si ostala trudna? ovo je zbilja obećavajući simptom.

Pa evo sad 4-5 dana nisam imala nista, sinoc neki kremasti iscjedak i jutros vodeni 😂 inace sam i za vrijeme O skromna sto se tice toga, suho dole ko barut ili eventualno kremasto. 🙉 Isla sam sad vidit sta sam biljezila u 8.mjesecu kad je bila T, 7 i 8DPO kremasti a 11DPO suho 😂 ma joj, necu se uopce zamarat, test je negativan i ako slučajno sto bude nek bude iznenađenje (pisem ovo dok trazim bar evaporacijsku na testu 😂)

😂😂😂 . Taj vodeni je odličan znak, meni je tak bilo samo tada kad sam bila T i više nikad. Čak ni u biokemijskoj.. eh sad, o temp nemam pojma. Čekajmo onda strpljivo😂😊

Sad si mi ulila nadu 😝 i naravno da sam nasla evaporacijsku, proucavam ga cijelo jutro uz kavu 😂

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Lida 🍀
    14. Veljača 2022. 10:03

Simba2

Lida 🍀

Simba2

Lida 🍀

Simba2

😂😂😂 . Taj vodeni je odličan znak, meni je tak bilo samo tada kad sam bila T i više nikad. Čak ni u biokemijskoj.. eh sad, o temp nemam pojma. Čekajmo onda strpljivo😂😊

Sad si mi ulila nadu 😝 i naravno da sam nasla evaporacijsku, proucavam ga cijelo jutro uz kavu 😂

😂😁😁😁 kolika ti je lutealna? ima nade još😁

Joj uvijek drugačija 🙄 ali ajd racunam do petka da (ne)cu dobit 😂

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

• molypoly
    14. Veljača 2022. 11:40

Lida 🍀

Simba2

Lida 🍀

Simba2

A da ti nama slikas tu ,,evaporacijsku" da bacimo pogled? 

👠 29g 👞 45g
    👶 2017.g
    ▶️06.'21.

• molypoly
    14. Veljača 2022. 11:45

Simba2

Kamilice, mi smo tu sve virtualne i možemo pisati istine kao i laži. Netko laže ostale, netko sebe. Netko će ti napisati mišljenje, netko će samo misliti, a pak nekoga ni ne zanima ništa vezano za tebe, mene i ostale. Pisat će samo površno i nestati sa teme. Ti nisi dužna ikome se pravdati, ponajmanje meni. Vjerujem da ni jedna od forumašica nema idealno partnerstvo. Bome nemam ni ja. A da o problemima i stresu i ne pišem. Možda samo ja ne poznajem tu neku drugu stranu veze/braka gdje je sve u redu, a intime nema skoro pa nikad. To je MENI cimerski odnos i tu nema strasti ni pod nokat.
    Ti kao da misliš da nama svima libido do plafona?😂 Nije. Mnogo puta se "akcija" započne bezvoljno, kao reda radi, pa na kraju bude odlično😁 Ali kod tebe nisi problem samo ti nego i on. Da se on javlja na tel za vrijeme vašeg sexa kao da je tamo negdje smak svijeta, PUNO govori i to nakon tjedana i više bez sexa. Znači, ako se još volite, strast i ostalo se da povratiti. Ali ako prestaneš bit mrtvo puhalo. Postoje čajevi/tablete za pojačavanje libida. Realnost je da nemate 25 godina i da sat otkucava.

Potpisujem. Svaka ti je na mestu. Budemo i umorni i svakodnevica ubija i cinjenica je da nemamo 18 godina pa da smo svi ko zecevi, ali ako ima i malo ljubavi - ,,Mnogo puta se "akcija" započne bezvoljno, kao reda radi, pa na kraju bude odlično😁". 
    Koliko puta se samo ovo nama desilo.... 

👠 29g 👞 45g
    👶 2017.g
    ▶️06.'21.

Lida 🍀
    14. Veljača 2022. 11:47

Simba a trebala bi biti ista, ali nekad mi je 13 nekad 15 dana , pa ga sad znaj 😂 i FF i Premom kazu u petak M ne dolazi 🙉
    Molypoly bacila sam ga, pozutio od stajanja vec 😂 ali jedva se vidi svakako i ta evaporacijska

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

• molypoly
    14. Veljača 2022. 11:48

Lida 🍀

Jutro dame, sretno vam Valentinovo 💕
    https://ibb.co/w0fg9vQ u mene svjeza bjelina i pad temperature 😝

Joj izvini sad vidim tek sliku 🙈

👠 29g 👞 45g
    👶 2017.g
    ▶️06.'21.

Joli 🌟
    14. Veljača 2022. 17:03

Lida žao mi je zbog testa.... 

Što se tiče traženja simptoma umislim ih koliko hoćeš, a osim bazalne i testova, a cerviks nisam pratila, još i to, jednostavno bi meni bilo previše... 😅😅

A što se tiče ovoga ako je suđeno suđeno je, a ako nije nije mi se diže kosa na glavi. Znači to je primjenjivo samo u slučajevima kad si poduzeo sve - piješ suplemente, boriš se ideš na preglede, folikulometrije, pa mpo (mislim da ničija uvjerenja ne brane AIH - a to je područje u koje ne želim zadirati tuđa uvjerenja) postupke i ne dogodi se tada možeš reći da si učinio sve, da nije suđeno, a kad ne pokriješ plodne dane u 10 mjeseci samo 3 mjeseca, ne možeš mi reći da si se trudio ili što je suđeno suđeno je.
    Ako ne igraš Loto ne može dobit sedmicu!!! Ako si bolestan uzet ćeš svaki lijek koji ti se nudi dok god postoji nada, a nećeš čekati da umreš jer eto što bude bit će.... Prema tome ako se nisi ni potrudio ne možeš reći što bude bit će. Možda je više do toga što čovjek uistinu želi, a što ne želi.

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Joli 🌟
    14. Veljača 2022. 17:47

Nisam mislila nikog uvrijediti, nadam se da se nitko osim dotične nije pronašao, jer me njeno kukanje svaki ciklus nervira. Doslovno žena piše uvijek isto, svaki mjesec isto uz varijacije na temu .... I bitno da propituje namjere žena u MPO .... Svatko od nas može makar pokriti plodne dane ako im je muž pokraj njih, što bi cure kao Zoe i Lune dale za takvu priliku, to bi trebao biti preduvjet sudjelovanja na temi... Evo nisam ništa u 10 mjeseci previše komentirala, ali što je previše je previše... 😅😅😅

👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Joli 🌟
    14. Veljača 2022. 17:50

Simba slažem se sa svim što si pisala...
    Moly mi smo iste pretpostavke imale za nekog, ako si čitala unazad... 🙈

👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.