Loza na svakoj temi pruzas podrsku i pozitivu, vidjela sam i hvala ti❤️❤️🥰🥰
Isplatit ce ti se to jako brzooo🥳🤞🏻🍀
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Tonia,
Cestitam! ❤️
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Tonia čestitam od srca ❤️vidim svašta si prošla,takve priče daju dodatnu nadu i nama.
Sve najbolje 🤗
Ja 33 nalazi ok
MM 35 astenozoospermija
Pokušavamo 3 god
TONIA TONIA TONIAAAAAAA!!!!!!!
samo ja valjda mogu sasvim slučajno doć na neku staru stranicu teme gdje je tvoj post i vidim da ti u potpisu piše da si uhvatila plusić!!!!!!!!!!! Molim lijepo da dobre forumašice koje su u kontaktu s njom da ju dozovu da joj čestitam :D :DLoziceeeepa da čovjek ne povjeruje jelda 🤭🤭🤭 na kraju sam jučer ujutro radila test jer sam morala zubaru pa da mi ne daje anesteziju ako postoji mogućnost T. Bila na mulleru blaaaga crtica jako blaga… Popodne Kinez sa vidljivom rozom crtom i danas napravila dva različita kineza CB i Muller, Muller jača crtica, CB jasan plus a Kinezi jači od jučer a Lh kao pik 🤭 iskreno još sam u šoku, al možeš pretpostaviti sretna do neba ♥️ hvala kaj si pitala za mene 🤩
čestitam 😍😍
👩27 🧔29 OAT ⛪2019
9/22 ICSI gonal 150+cetrotide+ovitrelle 12js ➡️ et 1 četverodnevni ❌
11/22 FET ❄️
33tt preeklampsija 35tt hellp sindrom baby L❤️
Cure.. sta vi mislite, da li tamni to cudo? 🤦🏼♀️ gornja je od jucer (18h)..a donja od danas od 16h
https://ibb.co/3vVqLJp
meni izgledaju isto 🤔🤔 samo pokrivajte, nek vojnici budu spremni za napad 💪💪
👩27 🧔29 OAT ⛪2019
11/22 FET ❄️
Hvala vam na čestitkama sve cure... Zelim da čim prije ugledate svoje plusiće 🤞♥️
Loza evo testića 🙈 https://ibb.co/X49MVvn
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Cure.. sta vi mislite, da li tamni to cudo? 🤦🏼♀️ gornja je od jucer (18h)..a donja od danas od 16h
https://ibb.co/3vVqLJp
meni izgledaju isto 🤔🤔 samo pokrivajte, nek vojnici budu spremni za napad 💪💪
Jesmo jucer, i danas cemo… 🤭 iako me danas boli dole, imam probadanja ponekad lijevo, ponekad desno 🤨 i leda me isto bole 🤷🏼♀️🤦🏼♀️ a sluzi nema, tj jako malo 😒 ahh neka bude kako mora biti 😁
ako ima malo sluzi, nek onda plivači krenu naprijed punom parom, put je slobodan 🙈🙈
👩27 🧔29 OAT ⛪2019
11/22 FET ❄️
evo meni danas stigla ferti lily čašica... prvi dojam je da nije čašica, nego čaša.. nekak sam zamišljala da je to tamo kod cerviksa ipak uže 🤷♀️🤷♀️ budući da su kod mm malo sporiji plivači, a ja imam neki položaj maternice radi kojeg imam spotting prije i poslije menstruacije (zaboravila sam kak je ginić rekao da se to zove) i prema nalazima nam doktori kažu da nebi trebali imati problema s ostvarivanjem trudnoće, budemo probali i tu čašu 🙈🙈
👩27 🧔29 OAT ⛪2019
11/22 FET ❄️
Hvala vam na čestitkama sve cure… Zelim da čim prije ugledate svoje plusiće 🤞♥️
Lozaevo testića 🙈 https://ibb.co/X49MVvn
Prekrasno! 😊Čestitam na plusiću! Želim ti konačno mirnu i uspješnu trudnoću!😊😊😘👼
👩33g
👨42g
👦4g
evo meni danas stigla ferti lily čašica… prvi dojam je da nije čašica, nego čaša.. nekak sam zamišljala da je to tamo kod cerviksa ipak uže 🤷♀️🤷♀️ budući da su kod mm malo sporiji plivači, a ja imam neki položaj maternice radi kojeg imam spotting prije i poslije menstruacije (zaboravila sam kak je ginić rekao da se to zove) i prema nalazima nam doktori kažu da nebi trebali imati problema s ostvarivanjem trudnoće, budemo probali i tu čašu 🙈🙈
ajd molim te uslikaj nam, da i to vidim😂
👩33g
👨42g
👦4g
Sortiraj odgovore
Najstariji