Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    simba
    29. Listopad 2021. 12:30

MissN

simba

MissN

evo meni danas stigla ferti lily čašica… prvi dojam je da nije čašica, nego čaša.. nekak sam zamišljala da je to tamo kod cerviksa ipak uže 🤷‍♀️🤷‍♀️ budući da su kod mm malo sporiji plivači, a ja imam neki položaj maternice radi kojeg imam spotting prije i poslije menstruacije (zaboravila sam kak je ginić rekao da se to zove) i prema nalazima nam doktori kažu da nebi trebali imati problema s ostvarivanjem trudnoće, budemo probali i tu čašu 🙈🙈

ajd molim te uslikaj nam, da i to vidim😂

evoo 🙈🙈https://ibb.co/2jHfpHf
    od jučer uzimam i prenatalne od twin laba.. jer se nadam blizancima jel.. pa sigurno su ove od twin laba za twinse hahaha sad još uz ovu čašicu.. nema zezancije 🙈🙈

😂😂😂 ne znam ni šta bi rekla na to! gle, probat ne škodi. ak se ja stalno pipkam po cerviksu da vidim di je i kako je, ovo nije ništa više "bolesno"😂😂😂

👩33g
    👨42g
    👦4g

simba
    29. Listopad 2021. 12:42

Luce 2014

Ovak cure,ne znam kakvih problema je bilo na forumu ali sam zbunjena,cure koje su na popisu većina ih se ne javlja,uleću neke stare forumašice koje se drže zasebno,meni to ništa nema veze s vezom i nisam uopće za nikakve prepirke.
    Ja se odjavljujem i svima vam želim sreću (iako vas ne poznam) ❤️

A gle, i ja sam jednom bila nova na forumu, već je bila uhodana ekipa, većinu zezancija nisam shvaćala. Sa vremenom sam povezala tko, šta i gdje. Na forumu ima jako puno različitih karaktera. Ne možeš ti doći, praktički neki dan i uvodit neka svoja pravila, imat očekivanja i određivat neka pravila ponašanja.😁😂 Ono ispade, ti si fina i nisi za druženje na forumu di su sami ološi-mi.😁😂😂😂 Svakako, puno sreće 🍀

👩33g
    👨42g
    👦4g

simba
    29. Listopad 2021. 12:49

kiki13

Luce 2014

Dobro jutro 🤗
    Simba,kiki,leptirpiškite li?
    Luna kako je danas?
    Garawa sad će one,to je zatišje pred buru

Ja cekam ja ne piskim iako imam par kineza doma… al necu se bedirat pred produzeni vikend 😂😂😅😅

gle, trudna si dok se ne dokaže suprotno. 😊ne vidim razloga da pogledaš realnosti u oči.😂 Živi u svom malom svijetu preko vikenda kao i mi ostale😂😂 a M će doći ako baš mora.😁 To je moja mantra💃

👩33g
    👨42g
    👦4g

simba
    29. Listopad 2021. 12:55

Luna93

Simba,
    Vec smo prosle kroz to, necemo opet. 🤣🤣🤣

Morala sam unazad ići čitat da povežem zapravo o čemu vi.😂 Ovaj put zbilja nisam aludirala na nju, nego općenito na neuspjeh naše ekipice, pa rekoh da nađem neki poz test kojem se možemo divit, kad očito nama nikako ne ide😭. Ali nakon što sam pročitala opet napisano, shvaćam zašto je tako shvaćeno. 😂😂 i ja bi tako povezala da je netko drugi napisao.

👩33g
    👨42g
    👦4g

Luna93
    29. Listopad 2021. 12:55

Simba, 
    Sto se pipanja tice, i moji su prsti uvijek oko cerviksa. 😊
    Samo nisam jos dokucila kako mi je cervik jednako visok kad mi je ovulacija i dan pred mentruaciju?! 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

simba
    29. Listopad 2021. 13:14

Luna93

Simba,
    Sto se pipanja tice, i moji su prsti uvijek oko cerviksa. 😊
    Samo nisam jos dokucila kako mi je cervik jednako visok kad mi je ovulacija i dan pred mentruaciju?!

Čudno, inače bi se pred M trebao spustit i otvorit.  A ukoliko ostane visoko, onda je to dobar znak. Po teoriji. Kod mene je to tako. U Veljaci kad sam imala biokemijsku, zbog cerviksa sam posumnjala i išla kupit test, i bio je poz, ali M je došla ipak za par dana. Zato sad ne letim po test, jer mi je cerviks tam gdje ga ne želim😂 Tokom dana ili sutra ću dobit.😭

👩33g
    👨42g
    👦4g

Luna93
    29. Listopad 2021. 13:32

Simba, 
    I meni je to cudno, ali dobro. Sad je negdje na pola, nizi od visine za vrijeme ovulacije, ali nije ni skroz na ulazu. 😂
    Ovaj mjesec se i ne nadam mnogo, jer isto mislim kao ti da je do muza. 😂
    Moram ga nagovoriti da ode kako bi znali na cemu smo. Meni su ovulacije tacne, imam te sluzi posebno kako pijem vrkutu, tako da neko mora biti krivac. 🤣🤣

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

Kamilica ♡
    29. Listopad 2021. 13:43

Di ste ekipa 😅😅 Petak jeee 🥳🥂 
    Ne mogu vam opisati kako je lijepo vrijeme kod nas na moru, u Dalmaciji. Suncano cijeli tjedan, i oko 21-22 C. Divotica 🌞 
    ---
    Tu je neka cura napisala da se ne zna tko pije tko placa na temi 😅 i ja bi se slozila, da se ove stare forumasice vrate samo kad je neki chick fight. Kao neka sekta.🙈 
    I privatno se druze, pa su udruzene.😅 Lako to, nego stekla sam dojam da su dosta negativne prema curama koje uspiju ostati trudne iz prve, ili koje nemaju dijagnozu neku.🤷🏼‍♀️ Ne bi da je ovo tema samo za one koje imaju nekih poteškoća. Ima nas svakakvih, ali tko sam ja da sudim. 😅
    Ako cemo posteno, meni je najteže od svih vas. 🙈Jer imam 38, i nemam djecu. Sve ostale ste ili mladje ili vec imate dijete, neke cak i dvoje. Tako da, ja sam u najgoroj poziciji, ako vam je zato lakse. 🤭
    Nisam se dosla svadjati, bas sam dobre volje.😁
    Kod mene nista nova, imam hashimoto, ali svo zlo u tome. Jos pauziramo od seksa, i punimo baterije za jesenske bebe. 😅
    Ostanite mi sve dobro. I plusice vam želim.🤞🤰
    Takodjer vam zelim svima lijep, dugi vikend! 
    Bokic! 🤗💗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Kamilica ♡
    29. Listopad 2021. 14:12

Kiki a da, i ti si dalmatinka 🙈 onda i ti guštaj i upijaj vitamin D🌞 Hvala na lipim željama! 🤗💗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

simba
    29. Listopad 2021. 14:17

Luna93

Simba,
    I meni je to cudno, ali dobro. Sad je negdje na pola, nizi od visine za vrijeme ovulacije, ali nije ni skroz na ulazu. 😂
    Ovaj mjesec se i ne nadam mnogo, jer isto mislim kao ti da je do muza. 😂
    Moram ga nagovoriti da ode kako bi znali na cemu smo. Meni su ovulacije tacne, imam te sluzi posebno kako pijem vrkutu, tako da neko mora biti krivac. 🤣🤣

Indentično mi je upravo. Mužjaci su na krivi. Još samo da dokažemo😂

👩33g
    👨42g
    👦4g

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.