Zoe,
Odlicno, bas mi je drago.
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Cure evo da se pohvalim😊
Imamo puno bolji nalaz spermiograma❤️
Povecali smo jaaako jako broj spermija u ejakulatu, sa 15 milijuna na 126 milijuna🥳
Tako da imamo jednu dijagnozu manje😃 ostala je smanjena pokretljivost no nastavljamo sa suplementima, prehranom i detoxom i nadamo se i tu nekom pomaku. Inace zadnji put nam je doktor rekao da mozemo samo na ICSI, a danas nam je rekao da vjeruje da mozemo probat s inseminacijom🥳
uuuu top👏👏 odlično! 😊
👩33g
👨42g
👦4g
Cure evo da se pohvalim😊
Imamo puno bolji nalaz spermiograma❤️
Povecali smo jaaako jako broj spermija u ejakulatu, sa 15 milijuna na 126 milijuna🥳
Tako da imamo jednu dijagnozu manje😃 ostala je smanjena pokretljivost no nastavljamo sa suplementima, prehranom i detoxom i nadamo se i tu nekom pomaku. Inace zadnji put nam je doktor rekao da mozemo samo na ICSI, a danas nam je rekao da vjeruje da mozemo probat s inseminacijom🥳
Bravo 👏
Ja 33 nalazi ok
MM 35 astenozoospermija
Pokušavamo 3 god
Zoe super vijesti!
Simba sestra potvrdila.. ako dođe iza 17h.. onda je idući dan 1dc
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Zoe super vijesti!
Simbasestra potvrdila.. ako dođe iza 17h.. onda je idući dan 1dc
ajd super. vidite da je Hope ponešto ipak i znala😁 u svemu tome imaš sreće što su ti ciklusi školski. Sad imaš M i praktički et te u plodnim danima. Ja bi ovaj ciklus probala nešto piti, aktivno piti. Al ne znam šta. 🤔
👩33g
👨42g
👦4g
Jedno pitanjce😁 Kolika je šansa meni, koja je već rodila i imala proljetos biokemijsku, da su mi jajovodi sada zaštopani? Ili da je sad progesteron nizak pa je to počelo štekati?! Ili se pak partnerova roba pokvarila?😂 šta bi bilo najlogičnije? znam da znate😂😂😂
👩33g
👨42g
👦4g
evo cure ja sam naručila tu feri lily čašicu pa javljam dojmove kad stigne 🙈🙈 nisam se javila par mjeseci, ali ništa novo...ove trakice pišam svaki mjesec, ali ko da unaprijed znam šta će pokazati 😂😂
👩27 🧔29 OAT ⛪2019
9/22 ICSI gonal 150+cetrotide+ovitrelle 12js ➡️ et 1 četverodnevni ❌
11/22 FET ❄️
33tt preeklampsija 35tt hellp sindrom baby L❤️
Jedno pitanjce😁 Kolika je šansa meni, koja je već rodila i imala proljetos biokemijsku, da su mi jajovodi sada zaštopani? Ili da je sad progesteron nizak pa je to počelo štekati?! Ili se pak partnerova roba pokvarila?😂 šta bi bilo najlogičnije? znam da znate😂😂😂
Hoćeš moje laičko mišljenje? može biti sve od toga,možda samo nešto a ne mora biti ništa 😁
A jesam ti pomogla 🤦
Ja 33 nalazi ok
MM 35 astenozoospermija
Pokušavamo 3 god
jesi radila koju folikulometriju? po mojoj nekoj logici, ako svaki jajnik proizvede jajnu stanicu u tom ritmu kak se izmjenjuju, nebi smijeli jajovodi biti zaštopani... mislim da pravu sliku možeš saznati samo pretragama, ako ko zna kakvu diy metodu ja bi isto rado isprobala... probao možda neko one testove plodnosti šta bety na njuškalu ima?
👩27 🧔29 OAT ⛪2019
9/22 ICSI gonal 150+cetrotide+ovitrelle 12js ➡️ et 1 četverodnevni ❌
11/22 FET ❄️
33tt preeklampsija 35tt hellp sindrom baby L❤️
jesi radila koju folikulometriju? po mojoj nekoj logici, ako svaki jajnik proizvede jajnu stanicu u tom ritmu kak se izmjenjuju, nebi smijeli jajovodi biti zaštopani… mislim da pravu sliku možeš saznati samo pretragama, ako ko zna kakvu diy metodu ja bi isto rado isprobala… probao možda neko one testove plodnosti šta bety na njuškalu ima?
nisam pratila, ali nekako uvijek kad idem na preglede, idem oko O i uvijek je po riječima ginića bilo sve top, uvijek je bio neki vodeći, on bi mi rekao npr za 2-3 je O na ljevom jajniku, poklopilo bi se simptomima i sa odbrojavanjem do iduće M. Ali nisam nikad vadila progesteron, a opet, mislim si, imala sam savršenu trudnoću od prvog do zadnjeg dana, pa valjd je to ok. Menge su redovite, O imam. Sumnjam na muža😂😂😂 Ali da bi spermiogram napravili, moramo vozit 170-200km. Nema nigdje bliže😒 A on je već sad nervozan i držI se toga kako on već ima jedno dijete. NAŠE 😂😂😂
👩33g
👨42g
👦4g
Sortiraj odgovore
Najstariji