simba ne vjerujem da su jajovodi problem, ipak si zatrudnila 2 puta, nedavno, ja mislim da je muz, s tim da ne mislim da je neki veci problem jer si vec bila trudna. al s obzirom da je trebalo duze vrijeme i za prvo dijete, mozda je blago umanjena pokretljivost il neki drugi parametar. A to se stvarno moze rijesit, i to u skroz kratkom roku😊
Mi smo danas isto vozili preko granice i 150 km, vrijedilo je💪🏻🥰
Muska neplodnost je ucestala koliko i zenska, tako da ako si vec bila trudna i imas redovne ovulacije meni iskreno smrdi na to.🙊
A i njima je laksa pretraga nego nama😝 i iz jedne pretrage sve saznaju😂 zao mi je sto svog nisam prije poslala, mozda bi vec trudna bila..
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Jedno pitanjce😁 Kolika je šansa meni, koja je već rodila i imala proljetos biokemijsku, da su mi jajovodi sada zaštopani? Ili da je sad progesteron nizak pa je to počelo štekati?! Ili se pak partnerova roba pokvarila?😂 šta bi bilo najlogičnije? znam da znate😂😂😂
jesi radila koju folikulometriju? po mojoj nekoj logici, ako svaki jajnik proizvede jajnu stanicu u tom ritmu kak se izmjenjuju, nebi smijeli jajovodi biti zaštopani… mislim da pravu sliku možeš saznati samo pretragama, ako ko zna kakvu diy metodu ja bi isto rado isprobala… probao možda neko one testove plodnosti šta bety na njuškalu ima?
nisam pratila, ali nekako uvijek kad idem na preglede, idem oko O i uvijek je po riječima ginića bilo sve top, uvijek je bio neki vodeći, on bi mi rekao npr za 2-3 je O na ljevom jajniku, poklopilo bi se simptomima i sa odbrojavanjem do iduće M. Ali nisam nikad vadila progesteron, a opet, mislim si, imala sam savršenu trudnoću od prvog do zadnjeg dana, pa valjd je to ok. Menge su redovite, O imam. Sumnjam na muža😂😂😂 Ali da bi spermiogram napravili, moramo vozit 170-200km. Nema nigdje bliže😒 A on je već sad nervozan i držI se toga kako on već ima jedno dijete. NAŠE 😂😂😂
ne znam sa sigurnošću, ali probaj pitati najbližu bolnicu.. nadam se da ti je ona ipak bliže.. kod nas rade spermiogram u labosu di se vadi krv, uzorak donesete od kuće.. nije tolko detaljan, al za početak čisto dovoljno... a vjerojatno ako je sve na njemu okej ni ne treba ovaj detaljniji..
👩27 🧔29 OAT ⛪2019
9/22 ICSI gonal 150+cetrotide+ovitrelle 12js ➡️ et 1 četverodnevni ❌
11/22 FET ❄️
33tt preeklampsija 35tt hellp sindrom baby L❤️
Simba a možda je i sve ok samo vam treba duže vremena,ako si baš nestrpljiva obavite si sve pretrage pa ćete znati na čemu ste.
Ja 33 nalazi ok
MM 35 astenozoospermija
Pokušavamo 3 god
simba ne vjerujem da su jajovodi problem, ipak si zatrudnila 2 puta, nedavno, ja mislim da je muz, s tim da ne mislim da je neki veci problem jer si vec bila trudna. al s obzirom da je trebalo duze vrijeme i za prvo dijete, mozda je blago umanjena pokretljivost il neki drugi parametar. A to se stvarno moze rijesit, i to u skroz kratkom roku😊
Muska neplodnost je ucestala koliko i zenska, tako da ako si vec bila trudna i imas redovne ovulacije meni iskreno smrdi na to.🙊
A i njima je laksa pretraga nego nama😝 i iz jedne pretrage sve saznaju😂 zao mi je sto svog nisam prije poslala, mozda bi vec trudna bila..
eee sestro, točno mi čitaš misli od a do ž😁😂😂 Uvijek sam imala dojam da mu to nije neki big deal. Dok nije sad došlo to na red.😁 Ali izgleda da mu je najveći blam tražit uputnicu od svoje doktorice, koja je u isto vrijeme doktorica njegovoj bolesnoj majci, pa tako da se jako često viđaju. Koji seljo majko mila. Mislim, ići će on, ali još se koprca😁 Iako je i meni slično kad sretnem ginića u dućanu, odmah se pitam dal se on pita😂😂😂
👩33g
👨42g
👦4g
Jedno pitanjce😁 Kolika je šansa meni, koja je već rodila i imala proljetos biokemijsku, da su mi jajovodi sada zaštopani? Ili da je sad progesteron nizak pa je to počelo štekati?! Ili se pak partnerova roba pokvarila?😂 šta bi bilo najlogičnije? znam da znate😂😂😂
jesi radila koju folikulometriju? po mojoj nekoj logici, ako svaki jajnik proizvede jajnu stanicu u tom ritmu kak se izmjenjuju, nebi smijeli jajovodi biti zaštopani… mislim da pravu sliku možeš saznati samo pretragama, ako ko zna kakvu diy metodu ja bi isto rado isprobala… probao možda neko one testove plodnosti šta bety na njuškalu ima?
nisam pratila, ali nekako uvijek kad idem na preglede, idem oko O i uvijek je po riječima ginića bilo sve top, uvijek je bio neki vodeći, on bi mi rekao npr za 2-3 je O na ljevom jajniku, poklopilo bi se simptomima i sa odbrojavanjem do iduće M. Ali nisam nikad vadila progesteron, a opet, mislim si, imala sam savršenu trudnoću od prvog do zadnjeg dana, pa valjd je to ok. Menge su redovite, O imam. Sumnjam na muža😂😂😂 Ali da bi spermiogram napravili, moramo vozit 170-200km. Nema nigdje bliže😒 A on je već sad nervozan i držI se toga kako on već ima jedno dijete. NAŠE 😂😂😂
ne znam sa sigurnošću, ali probaj pitati najbližu bolnicu.. nadam se da ti je ona ipak bliže.. kod nas rade spermiogram u labosu di se vadi krv, uzorak donesete od kuće.. nije tolko detaljan, al za početak čisto dovoljno… a vjerojatno ako je sve na njemu okej ni ne treba ovaj detaljniji.
Ma nema, ove bolnice u mom užem krugu tu pretragu ne rade, kao da se radi o transplantaciji srca a ne takvoj banalnoj pretragi. Živim u manjem gradiću, i ipak kada sam vadila spolne hormone, morala sam napravit 90km(45+45)😂😂 da, 21 stoljeće je.
👩33g
👨42g
👦4g
eee sestro, točno mi čitaš misli od a do ž😁😂😂 Uvijek sam imala dojam da mu to nije neki big deal. Dok nije sad došlo to na red.😁 Ali izgleda da mu je najveći blam tražit uputnicu od svoje doktorice, koja je u isto vrijeme doktorica njegovoj bolesnoj majci, pa tako da se jako često viđaju. Koji seljo majko mila. Mislim, ići će on, ali još se koprca😁 Iako je i meni slično kad sretnem ginića u dućanu, odmah se pitam dal se on pita😂😂😂
možete napraviti i bez uputnice.. iznenadila sam se da je cijena nekih 120 kn, dok su po privatnim poliklinikama cijene dosta veće...nažalost, razmijem njegov strah.. vrlo lako bi se moglo desiti da doktorica pita svekrvu kad ćete raditi analizu ili još gore da nju savjetuje kaj da od dodataka prehrani tvoj muž uzme...
👩27 🧔29 OAT ⛪2019
9/22 ICSI gonal 150+cetrotide+ovitrelle 12js ➡️ et 1 četverodnevni ❌
11/22 FET ❄️
33tt preeklampsija 35tt hellp sindrom baby L❤️
Simba ja ga kuzim, zao mi je jer je to danas tabo tema. I ljudi jedva cekaju gurat nos u tudje brakove i krevete, nebitne ljude zanima jel netko ne zeli djecu, ne moze, i naravno u kome je problem. Kao da je bitno🤦🏼♀️
I moj muz je iz malog mjesta pa smo oba puta to napravili privatno.
Ono sto je bitno ako je ikako moguce - napravit spermio u bolnici ili poliklinici koja se bavi humanom reprodukcijom, jer oni s tim uzorcima rade i imaju biologe koji te uzorke proucavaju. Dok neki labosi i privatne poliklinike to odrađuju samo kompjutorski😬
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Kiki stare fure su koristile taj lubrikant, odmoći ne može.... Gdje ćeš ići na HSG???
Simba ako si u mogućnosti ozvadi i progesteron, ako je samo to ostalo može i to biti problem, znam da bi žene nakon što bi se riješile bakterija, imale promjenu progesterona... Npr. Moj je niži i imala sam spotting prije M, šta ukazuje na niži progesteron i brže propadanje žutog tijela, ali sad kad sam se riješila ureaplazme, već treći mjesec odmah prokrvarim, sad ću ponoviti progesteron ovaj ciklus, nekako vjerujem da je bolji...
Garawa žao mi je zbog M, idemo u nove borbe... Inače meni je gin rekao da sve u iza 18 sati računam dan poslije...
Zoe 🥳🥳
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Simba ja sam svoga šopala nema s čim nisam
Vitamin D,E,C Slen,Cink..čak i folnu 🙈
mjesec je pio Fertil Up..
I jedno mjesec dana svaki dan ,tj dva puta na dan.. smjesu oraha, meda i limuna .. i sta je pomoglo nemam pojma 🤷♀️
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Lavice nije još peak..sutra umoci dvije.. 👍
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Sortiraj odgovore