Jutro curke da prijavim stigla M. Meni je haos kum vjenčani nam se ženi pa nam je trka frka 😂😂😂😂😂. Zbog toga sam malo manje aktivna ne stignem ni tel pogledati . Sada uz kavicu ću pročitati šta ima kod vas .
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Luceee,
Evo sam da prijavim bolne grudi, svaki put pocne ta bol oko 20-tog dc. Danas mi je 21 dan, tako da ne vjerujem da ce se nesto konkretnije desiti. 😊
Nema veze, srecom pa je postupak uzivanje, pa cemo ponavljati bez obzira na rezultat. 🤣
Kod mene samo povremeno boluckanje dole i malo bolne grudi..niš posebno,ne nadam se ničemu.
U dpo fazama nemam baš neku želju za hopsanjem al zato oko O udri Miško,možda se neki ljenjivac i primi ko zna,ako ne,ima načina.
Mi se zafrkavamo da smo ko Monika i Chandler iz prijatelja,on ima spore a ja možda negostoljubivu maternicu 😂
Ja 33 nalazi ok
MM 35 astenozoospermija
Pokušavamo 3 god
Luce,
Hahahah, vjerovatno ista situacija. 🤣😂
Valjda cu do 30-te biti mama. Svakako planiram samo jedno, pa se nadam da cu to jedno dobiti. 😂
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Luce,
Hahahah, vjerovatno ista situacija. 🤣😂
Valjda cu do 30-te biti mama. Svakako planiram samo jedno, pa se nadam da cu to jedno dobiti. 😂
Vidim da ste počeli prije 5 mj,do godine dana pokušavanja je čist normalno,samo uživaj s mužićem ❤️
Ja 33 nalazi ok
MM 35 astenozoospermija
Pokušavamo 3 god
Luce,
Sad ga moram isprepadati da je do njega, kako bi otisao da provjeri. 😂
Ako je sve ok, super. A ako nije da pocnemo popravljati sta se popraviti moze.
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
TONIA TONIA TONIAAAAAAA!!!!!!!
samo ja valjda mogu sasvim slučajno doć na neku staru stranicu teme gdje je tvoj post i vidim da ti u potpisu piše da si uhvatila plusić!!!!!!!!!!! Molim lijepo da dobre forumašice koje su u kontaktu s njom da ju dozovu da joj čestitam :D :D
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Loza evo sad cu je dozvat😄😄🙊🙊
Nasu trudnicu❤️🥰
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
samo ja valjda mogu sasvim slučajno doć na neku staru stranicu teme gdje je tvoj post i vidim da ti u potpisu piše da si uhvatila plusić!!!!!!!!!!! Molim lijepo da dobre forumašice koje su u kontaktu s njom da ju dozovu da joj čestitam :D :D
Loziceeee pa da čovjek ne povjeruje jelda 🤭🤭🤭 na kraju sam jučer ujutro radila test jer sam morala zubaru pa da mi ne daje anesteziju ako postoji mogućnost T. Bila na mulleru blaaaga crtica jako blaga... Popodne Kinez sa vidljivom rozom crtom i danas napravila dva različita kineza CB i Muller, Muller jača crtica, CB jasan plus a Kinezi jači od jučer a Lh kao pik 🤭 iskreno još sam u šoku, al možeš pretpostaviti sretna do neba ♥️ hvala kaj si pitala za mene 🤩
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
samo ja valjda mogu sasvim slučajno doć na neku staru stranicu teme gdje je tvoj post i vidim da ti u potpisu piše da si uhvatila plusić!!!!!!!!!!! Molim lijepo da dobre forumašice koje su u kontaktu s njom da ju dozovu da joj čestitam :D :DLoziceeeepa da čovjek ne povjeruje jelda 🤭🤭🤭 na kraju sam jučer ujutro radila test jer sam morala zubaru pa da mi ne daje anesteziju ako postoji mogućnost T. Bila na mulleru blaaaga crtica jako blaga… Popodne Kinez sa vidljivom rozom crtom i danas napravila dva različita kineza CB i Muller, Muller jača crtica, CB jasan plus a Kinezi jači od jučer a Lh kao pik 🤭 iskreno još sam u šoku, al možeš pretpostaviti sretna do neba ♥️ hvala kaj si pitala za mene 🤩
Ajmeeee čestitam ❤❤🥳🥳
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
samo ja valjda mogu sasvim slučajno doć na neku staru stranicu teme gdje je tvoj post i vidim da ti u potpisu piše da si uhvatila plusić!!!!!!!!!!! Molim lijepo da dobre forumašice koje su u kontaktu s njom da ju dozovu da joj čestitam :D :DLoziceeeepa da čovjek ne povjeruje jelda 🤭🤭🤭 na kraju sam jučer ujutro radila test jer sam morala zubaru pa da mi ne daje anesteziju ako postoji mogućnost T. Bila na mulleru blaaaga crtica jako blaga… Popodne Kinez sa vidljivom rozom crtom i danas napravila dva različita kineza CB i Muller, Muller jača crtica, CB jasan plus a Kinezi jači od jučer a Lh kao pik 🤭 iskreno još sam u šoku, al možeš pretpostaviti sretna do neba ♥️ hvala kaj si pitala za mene 🤩
značiiiiii aaaaaaaaaaa!!!!!!!
ja ovo čitam opet, opet i opet! Eeee presretna sam zbog tebe, ma šta presretna, oduševljena!! :) :) :)
Od srca ti želim mirnu i urednu trudnoću, šaljem ti najveće čestitke i zagrljaj! Ponosna sam na tebe trudnice naša mala <3
btw možeš nam poslat slikicu nekog testića da malo pasemo oči i niiišta bez trudničke prašine :D
Zoe hvala ti što si mi dozvala Toniu :* :* btw na drugoj temi sam vidjela da se nalaz spermiograma poboljšao, za slučaj da nisi vidjela: bravo bravo bravo bravo!!! i ovdje :) <3
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji