Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Garawa¤
    26. Listopad 2021. 10:24

Anja2021

Drage dame, nova sam na ovom forumu, vidim da je tema aktivna pa eto da se prikljucim.. Ne znam zasto nece da mi ucita sliku ali evo opisacu moje tracice.. Inace prvi put ovaj mesec radim lov na ovulaciju 😊 jer godunu i po dana se ne desava nista. Misleci da mi je ovulacija skolski od 12.do 14.dana najkasnije jer su mi ciklusi od 26. do 28.dana,ali uglavnom i u 90% slucajeva su na 27 dana, ja sam iznenadjena ovaj put. Inace ciklus mi je trajao 4 dana (cetvrti nesto kilavo i vise onako braonkasto) pa sam sa trakama krenula od 6.dana cisto onako sam htela da ispratim ceo ciklus. Inace menstruacije mi traju 4 do 5 dana najvise i nikada ibilne, normalne su skroz, prva tri dana ide i onda dan dva skoro nista. I tako ja 6..dan dobijem tamnu drugu liniju. Svaki sledeci dan do juce sve bledja i bledja, od juce se jedva nazire, fazon pod lupom da je trazim. Sta mislite? Ocigoedno rana ovulacija i malo je reci da sam u soku 😁. Zao mi je sto nece da ubaci sliku da vidite. Na drugim forumima devojke predlazu da radim testove do 14.dana ali ja mislim da se nece nista promeniti, po svemu meni je ovulacija bila. Pozdrav svima!

https://imgbb.com/
    Preko ovog linka ucitajte sliku 🙃😉

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Garawa¤
    26. Listopad 2021. 10:55

Anja2021

https://ibb.co/sVYRf7Z
    Nadam se da sam uspela 😊

Ovo baš izgleda kao peak 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Garawa¤
    26. Listopad 2021. 10:57

Ali svakako bi ja još provjeravala.. malo mi je to baš rano za O

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Garawa¤
    26. Listopad 2021. 11:04

Anja2021

Realno jeste rano, mada citajuci forume nisam jedini slucaj, nije nemoguce.. U cetvrtak cu da radim progesteron bas da vidim da li je bila, radi se 7 dana posle ovulacije… Imam jos par trakica pa cu ih iskoristiti, taman do 15.dana ih imam 😊

Svakako javi.. i tipkaj s nama..
    Možeš napisati kada ju ne očekuješ pa da te Bella stavi na listu 🤗

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Loza 💙😇
    26. Listopad 2021. 12:05

Tonia dolazim krajem tjedna onda upratiti što je s testićem, molim te javi :) sretno! <3

Leptir5 huh, ne znam što bi ti rekla, ali na onom plavom se baš jasno vidi sjenica. Ne želim te nabrijavati ako nema ničega, ali nadam se da je plavi testić u pravu :) <3

Garawa i maybenewmam koliko sam shvatila to su sve negativni testići... nadam se da će gadure onda čim prije stići da možete u novi ciklus i da ugledate odma u sljedećem svoj plusić :* :*

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

simba
    26. Listopad 2021. 13:52

Anja2021

Drage dame, nova sam na ovom forumu, vidim da je tema aktivna pa eto da se prikljucim.. Ne znam zasto nece da mi ucita sliku ali evo opisacu moje tracice.. Inace prvi put ovaj mesec radim lov na ovulaciju 😊 jer godunu i po dana se ne desava nista. Misleci da mi je ovulacija skolski od 12.do 14.dana najkasnije jer su mi ciklusi od 26. do 28.dana,ali uglavnom i u 90% slucajeva su na 27 dana, ja sam iznenadjena ovaj put. Inace ciklus mi je trajao 4 dana (cetvrti nesto kilavo i vise onako braonkasto) pa sam sa trakama krenula od 6.dana cisto onako sam htela da ispratim ceo ciklus. Inace menstruacije mi traju 4 do 5 dana najvise i nikada ibilne, normalne su skroz, prva tri dana ide i onda dan dva skoro nista. I tako ja 6..dan dobijem tamnu drugu liniju. Svaki sledeci dan do juce sve bledja i bledja, od juce se jedva nazire, fazon pod lupom da je trazim. Sta mislite? Ocigoedno rana ovulacija i malo je reci da sam u soku 😁. Zao mi je sto nece da ubaci sliku da vidite. Na drugim forumima devojke predlazu da radim testove do 14.dana ali ja mislim da se nece nista promeniti, po svemu meni je ovulacija bila. Pozdrav svima!

Moja plava lh trakica je meni isto tako npr. na 6dc bila jako blizu pika, a O tek za 10ak dana bila. Ne znam, nemam logično objašnjenje, jednostavno meni te plave ne pašu. Ti imaš roze, moraš malo više piškiti da se upoznate.😁 Mislim da u čet nema smisla vadit progesteron, čisto sumnjam da ti je tako rano O, imaš školske cikluse.  Ako smatraš da si imala O prošli čet, a očekuješ M tek 11.11, ispada ti lutealna 21 dan. Nekako je to van svih mogućnosti. Piški ti i dalje. Vjerujem da ćeš pravi pik dobit tam 12-13dc. 
    Da naglasim!☝ Ja nisam doktorica u tom području kao naša bivša članica, ali evo rado sam ti pomogla😂😂

👩33g
    👨42g
    👦4g

simba
    26. Listopad 2021. 14:01

Garawa

Simbaimaš ti kakvih simptoma? 🙈

nekako mi se neda ni tipkovnica na mobu trošit za ovaj odg.😆😁 Nemam ništa, nemam iscjetka, ne bole me sise, ništ mi posebno ne smrdi, nije mi muka, nemam nikakvu posebnu točkicu na tijelu koja bi mi rekla da sam T😂😂 Et tijelo mi neda ni nade da bar posumnjam. 😒🙄Cervix sam pipala, negdje ni na nebu i na zemlji. I tako.. štas ono pitala? ukratko, nemam ništ😭😂

👩33g
    👨42g
    👦4g

maybenewmom
    26. Listopad 2021. 14:02

Garawa

https://ibb.co/Xj1yNXb
    Ja sam i do bipe skonkula
    🤷‍♀️ odustajem 🤦‍♀️

Katastrofa moja ti baš mi je žao i tebe i mene ali samo da mi je Prokurist da se više ne mislim . Lucky hvala na podršci 🥰🥰🥰🥰. Ja ove potrošim testove što ostane bacam ih katastrofa su. I dobivaju jednu zvjezdicu definitivno!

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

Garawa¤
    26. Listopad 2021. 15:06

simba

Garawa

nekako mi se neda ni tipkovnica na mobu trošit za ovaj odg.😆😁 Nemam ništa, nemam iscjetka, ne bole me sise, ništ mi posebno ne smrdi, nije mi muka, nemam nikakvu posebnu točkicu na tijelu koja bi mi rekla da sam T😂😂 Et tijelo mi neda ni nade da bar posumnjam. 😒🙄Cervix sam pipala, negdje ni na nebu i na zemlji. I tako.. štas ono pitala? ukratko, nemam ništ😭😂

Kako će tebe jedan plus izut iz cipela 🤣🤣🤣

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

simba
    26. Listopad 2021. 15:38

Garawa

simba

Garawa

Kako će tebe jedan plus izut iz cipela 🤣🤣🤣

😂😂 hoće, hoće, sad bi ti ja rekla šta, al ostat ću dama. 💃 Hoće baksuza poput mene eventualno leteći kamen pogodit, ali trudnoća samo tako ne. Hoćemo otvorit neku grupu baksuza? pa da pišemo kojoj je gore i teže.😂 Valjd bi se i tam posvađali😆😁

👩33g
    👨42g
    👦4g

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.