https://ibb.co/6s5QdQZ uspjela sam bolju sliku uhvatiti.. 2 jutarnji urin..
Crtica je tu..e sad dal je evap tko će ga znati…strpljen spasen🤣
E tu vidim crticu bez naprezanja 🤞🤞🤞 za naredne dane da tamni
Otisla bi sada i pokupovala sve testove u ljekarni 🤭🤭🤭🤭
Al svladati ću se.. imamo ovaj kamion kineza.. truditi ću se biti pozitivna i nadati se da nije do testa nego da zbilja hvata HCG..
Svakako je jako rano.. i može biti nešto i ne mora.. 🙄🤔🙈🙈
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Garawa ovdje se baš vidi, nadam se da je to to, čekamo test sutra… 🤞🤞.. Sutra je 11 dpo, ja im tek od tada vjerujem, od 8 do 10 uvijek vidim neke sjenice, na 11 ne vidim ništa… Pušem i na hladno… 🙁
Ja uvijek vidim sjene 🤦♀️
Grozna sam po tom pitanju.. i po pitanju simptoma nisam ništa bolja..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
https://ibb.co/6s5QdQZ uspjela sam bolju sliku uhvatiti.. 2 jutarnji urin..
Crtica je tu..e sad dal je evap tko će ga znati…strpljen spasen🤣
E tu vidim crticu bez naprezanja 🤞🤞🤞 za naredne dane da tamni
Otisla bi sada i pokupovala sve testove u ljekarni 🤭🤭🤭🤭
Al svladati ću se.. imamo ovaj kamion kineza.. truditi ću se biti pozitivna i nadati se da nije do testa nego da zbilja hvata HCG..
Svakako je jako rano.. i može biti nešto i ne mora.. 🙄🤔🙈🙈
ako bude i sutra takav, kupi ti jedan za svaki slučaj😂
👩33g
👨42g
👦4g
Suncokret,di su dobitni simptomi?😂
Pozdrav žene, još jednom hvala na čestitkama 😘🥰. E ovako simptomi, recimo što mi je posebno ostalo u sjećanju. Nakon ulovljenog pika na LH trakici nekih 4-5 dana kasnije sam imala ogroman iscjedak, kremasti bijeli, baš puno i to taj jedan jedini dan. Dva tri dana nakon toga me počela mučiti žgaravica od nekih 7dpo i to me držalo neka četiri dana. Još recimo nos mi je začepljen zadnjih sedam dana iako nisam bolesna. Na dan očekivane M je bila jedna mala smečkasta kapljica, baš malo u tragovima. Recimo grudi me ne bole baš, jedino na dodir i to ne pretjerano. Sad imam mučninu, al ne konstantno povremeno kroz dan. I pritisak i povremene bolove nisko dolje i u lijevom jajniku, te još uvijek imam osjećaj da ću svaki čas procuriti. Da i osječam se baš umorno i iscrpljeno. To bi bilo to. Malo me strah radi tih stezanja i bolova, al kao da je to normalno u ranoj trudnoći. Po računanju od zadnje M sam sad 4+3, tako mi i aplikacija kaže, a prvi pregled imam 3.11. to je za dva tjedna. Ionako je ranije ići prerano, a tad bi trebala biti 6+2 i nadam se da bude sve ok i da bude se nešto vidjelo na uzv i čulo srčeko.
Suncokret 🌻
🧔42👩🦰38
👶👶 6 i 8 god
Garawa ovdje se baš vidi, nadam se da je to to, čekamo test sutra… 🤞🤞.. Sutra je 11 dpo, ja im tek od tada vjerujem, od 8 do 10 uvijek vidim neke sjenice, na 11 ne vidim ništa… Pušem i na hladno… 🙁
Ja uvijek vidim sjene 🤦♀️
Grozna sam po tom pitanju.. i po pitanju simptoma nisam ništa bolja..
Sve smo iste... Ona Mullerova od 10ak kn ne laže, nju kupi za potvrditi 😉😉 ... Ja sam sebi rekla prije 11 dpo nema više, samo se izludim 😤💩
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Jutro svima..
Jutros je mrvicu jače ali skoro nepostojeća https://ibb.co/wzyGPJM😬😬😬
Držim figee da tamni. Nadam se da je to to ☺☺☺☺
Simba slažem se sa tobom šta me briga tko laže petlja ne može nas koliko sebe i to lizanja pa svađe dječija posla što baš i ja ne volim tu smo svi odrasle i neka kultura je dobro došla. Ovdje smo na podignemo jedne druge i pratimo naše trakice a ne Prijateljstva i izdaje 🤣🤣🤣🤣🤣.
Btw ja čekam svoje hcg trakice danas dolaze i Garawa pridružujem ti se hehehhee.
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Jutro svima..
Simbaslažem se sa tobom šta me briga tko laže petlja ne može nas koliko sebe i to lizanja pa svađe dječija posla što baš i ja ne volim tu smo svi odrasle i neka kultura je dobro došla. Ovdje smo na podignemo jedne druge i pratimo naše trakice a ne Prijateljstva i izdaje 🤣🤣🤣🤣🤣.
Btw ja čekam svoje hcg trakice danas dolaze i Garawa pridružujem ti se hehehhee.
Sad me zbilja zanima da li je to sve laž bila. Ne mijenja moj život, ali eto, ne mogu zamislit da bi netko izmislio cijeli roman o svojoj nepostojećoj trudnoći na anonimnom forumu.😕 hope, nadam se da su ovo sve laži i da je sve u redu.
👩33g
👨42g
👦4g
Suncokret,di su dobitni simptomi?😂
Pozdrav žene, još jednom hvala na čestitkama 😘🥰. E ovako simptomi, recimo što mi je posebno ostalo u sjećanju. Nakon ulovljenog pika na LH trakici nekih 4-5 dana kasnije sam imala ogroman iscjedak, kremasti bijeli, baš puno i to taj jedan jedini dan. Dva tri dana nakon toga me počela mučiti žgaravica od nekih 7dpo i to me držalo neka četiri dana. Još recimo nos mi je začepljen zadnjih sedam dana iako nisam bolesna. Na dan očekivane M je bila jedna mala smečkasta kapljica, baš malo u tragovima. Recimo grudi me ne bole baš, jedino na dodir i to ne pretjerano. Sad imam mučninu, al ne konstantno povremeno kroz dan. I pritisak i povremene bolove nisko dolje i u lijevom jajniku, te još uvijek imam osjećaj da ću svaki čas procuriti. Da i osječam se baš umorno i iscrpljeno. To bi bilo to. Malo me strah radi tih stezanja i bolova, al kao da je to normalno u ranoj trudnoći. Po računanju od zadnje M sam sad 4+3, tako mi i aplikacija kaže, a prvi pregled imam 3.11. to je za dva tjedna. Ionako je ranije ići prerano, a tad bi trebala biti 6+2 i nadam se da bude sve ok i da bude se nešto vidjelo na uzv i čulo srčeko.
Baš lijepo. Iako sam i ja već bila trudna i rodila, uvijek mi je zanimljivo čitati tuđa iskustva. Kod mene je npr bio cijelo vrijeme od O do testa voden iscjedak kao nikad. Sad mi je nakon O čudan iscjedak, trajao je 2-3 dana, bijel ali zapravo žučkast, i to nisam imala nikad. Nema miris, niti svrbež da bi posumnjala na nešto. Sad ga nema. Uz to sam jako prehlađena dva dana, prešlo od malenog. Nije da je to od T, ali eto neka znate😂
👩33g
👨42g
👦4g
Jutro svima..
Simbaslažem se sa tobom šta me briga tko laže petlja ne može nas koliko sebe i to lizanja pa svađe dječija posla što baš i ja ne volim tu smo svi odrasle i neka kultura je dobro došla. Ovdje smo na podignemo jedne druge i pratimo naše trakice a ne Prijateljstva i izdaje 🤣🤣🤣🤣🤣.
Sad me zbilja zanima da li je to sve laž bila. Ne mijenja moj život, ali eto, ne mogu zamislit da bi netko izmislio cijeli roman o svojoj nepostojećoj trudnoći na anonimnom forumu.😕 hope,nadam se da su ovo sve laži i da je sve u redu.
To svakako tko bi na to mogao i pomisliti. Jbg treba se boriti ali i prihvatiti neku realnost. Sve je u životu borba pa tako i nama pojedinima trudnoca
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Sortiraj odgovore
Najstariji