https://ibb.co/L09Qgdz evo sličica
Ali rekoh umišljam
Vidimmmmm . Ne znam koliko može biti i tamnija na samo 8 dpo 🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Cure, sto se tice ovih mojih hormona, lh visi od fsh, dali to odma iskljucuje mogucnost trudnoce dok se ne izregulira ili postoji ipak sansa? Tek cu u ponediljak kod gin jer cu u cetvrtak vadit progesteron pa da odnesem sve odjednom.. Da znam dal da se nadam ili ne 😂😂😂 i mislite li da ima smisla mjerit bazalnu temp osobi (meni 😂) koja se nocu budi sto puta i vise je u polusnu nego sto spava 🙈🙈🙈
Nemoj bas puno vjerovati forum doktorima, pogotovo osobi koja tu baca dijagnoze ko sumanuta a ako ne uspije prdnuti nakon rucka leti u bolnicu tako daaa..
Evo ovako, meni je LH veci od FSH..cak koliko sam vidjela dosta nam je slican nalaz i etooo trudna sam (al za ozbac haha) 💪💪 prirodno bez ikakve terapije :)
Tako da, samo ti udaraj po bazalnoj i po muzu i bude bebica brzo dosla ❤️
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Bok curke!
Nova sam na forumu makar vas čitam već duže vrijeme. U potrazi sam za LH trakicama pa sam naletila na njuškalu na trgovinu Gravida.hr, imaju i web shop, da li je koja vidjela i isprobala njihove trakice?
👧35g 🧔38g
👶🏻5g
Suncokret pa bravo bre! Svaka cast! Bas se radujem!
Ova moja vesticara ne bi trebala doci 7.11.
Ljubim vas sve 🤗😘🤞
👠 29g 👞 45g
👶 2017.g
▶️06.'21.
Bella1985,
Stavi me na listu za 05.11., stigao je muz. Ako akcija bude uspjesna koliko je bila dobra, bicu presrecna. 😂
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Hej curke ❤ nisam bas aktivna, ne uspijem sve popratit… Samo sam vam htjela javiti da sam obavila HSSG. Nije bilo bolno, samo malo kao prije M ali me zato sad dosta boli.. Imam jake grceve, ne mogu bas hodati.. valjda je to normalno 🤷🏼♀️ Bit ce bolje sutra, nadam se. Odmah sam popila antibiotik sto mi je ona prepisala (zbog bakterija).
Uglavnom, nalaz je kolko tolko uredan, u smislu da su mi jajovodi prohodni 🤩
Kada je rekla “lijevi jajovod je prohodan” nisam mogla vjerovati..desni takoder.. 😊😊😊 tekucina je itekako pomogla 🤭
ALI, lijevi jajovod je prosiren i postavila je sumnju da nemam ovulaciju, bar ne svaki mj…i vjv. zato imam duze cikluse. Tako je ona rekla 🤷🏼♀️
Sve drugo je u redu, jajnici odlicno rade (🤔), endometrij mjeri 7mm na 12DC.
Slijedeci korak: dobiti termin za konzultacije na humanoj repr. i dok cekamo, pokusati sami jos 2-3 mj… 🤗
lijepe vijesti. jesi sad mirnija? ja bi def bila😊
👩33g
👨42g
👦4g
Cure, sto se tice ovih mojih hormona, lh visi od fsh, dali to odma iskljucuje mogucnost trudnoce dok se ne izregulira ili postoji ipak sansa? Tek cu u ponediljak kod gin jer cu u cetvrtak vadit progesteron pa da odnesem sve odjednom.. Da znam dal da se nadam ili ne 😂😂😂 i mislite li da ima smisla mjerit bazalnu temp osobi (meni 😂) koja se nocu budi sto puta i vise je u polusnu nego sto spava 🙈🙈🙈
Nemoj bas puno vjerovati forum doktorima, pogotovo osobi koja tu baca dijagnoze ko sumanuta a ako ne uspije prdnuti nakon rucka leti u bolnicu tako daaa..
Evo ovako, meni je LH veci od FSH..cak koliko sam vidjela dosta nam je slican nalaz i etooo trudna sam (al za ozbac haha) 💪💪 prirodno bez ikakve terapije :)
Zašto mrziš Hope?😂 Ona, kao i svi mi, daje svoje mišljenje, sugestije. Uostalom, i ti si bila jedna od nas, zar ne?!😉 A na nama je samima da odlučimo šta i koliko nekome sa foruma vjerovati.
👩33g
👨42g
👦4g
Bella1985,
Stavi me na listu za 05.11., stigao je muz. Ako akcija bude uspjesna koliko je bila dobra, bicu presrecna. 😂
🤣🤣🤣🤣🤣
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Kiki13 i simba ..da lakse mi je, puuuno lakse kada znam da je sve u redu osim prosirenje jajovoda… Dobila sam i nalaze stitnjace… tsh 2,92 (prije 2,97)🤦🏼♀️ ali, gin.mi je rekla da to nije toliko bitno za npr, ivf..pa sam sad zbunjena malo… jer svi kazu da bi trebao biti ispod 2,5… t3 1,86 (1.3-3.1) a ft4 14.5 (12.0-22.0) 🧐
Jajnici su prohodni i to je super vijest.. sad se možda dogodi i trudnoća nakon tog pregleda.. bilo je takvih iskustava.. 🙏
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Zašto mrziš Hope?😂 Ona, kao i svi mi, daje svoje mišljenje, sugestije. Uostalom, i ti si bila jedna od nas, zar ne?!😉 A na nama je samima da odlučimo šta i koliko nekome sa foruma vjerovati.
Simba.. ja ću zadržati za sebe što sam upratila i primijetila..
Moramo shvatiti da ako smo mi iskrene ,ne mora biti da su i drugi takvi ma koliko se činili..
Neke stvari sama sebi ne mogu objasniti ali smatram da samo malo udarena osoba može kojekakve predstave ovdje izvoditi.. ne znam zašto.. da ni u jednom trenutku ne pomisli da možda drugim ženama radi stres i stvara paniku i strah za njihove trudnoće.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji