Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Garawa¤
    22. Listopad 2021. 08:35

Aristea

Jutreko evo ja se sokirala pa dobila jutros mengu. Ulovila sam peak 17. Sto znaci danas bi bilo 12 DPO .. zar je moguce da mi je lutealna faza kraca? Ocekivala sam ju u pon. Pisite me za ne dobiti 25.11.

Ja sam procitala na forumu u temi ljetne bebe da je Hope u bolnici jer nisu pronasli otkucaje srca i to je to. Kao nista jos nezna.

A tebi baš baš full ide?

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

simba
    22. Listopad 2021. 08:35

Lida 🌼

Jutro curke! Ja dosla malo da vas pozdravim, citam vas svaki dan. Moja bivsa omiljena tema 😍
    Suncokret cestitam na testicu i pridruzi nam se na ljetnim 🥰
    Garawa samo da znas, pratim te 👀 i ocekujem na ljetnim 😉 probaj onako s blicem od moba osvjetlit test odozada i usporedi ovaj od jutros i jucer ujutro. Tako sam ja radila i trazila 😂😁
    Bella, Simba, Luna, Kamilica…i sve ostale cure pozdravljam vas i zelim puno sreće i da se i vi pridružite sto prije na ljepse teme ♥️

Lijepo da se javite trudnice. 😊

👩33g
    👨42g
    👦4g

simba
    22. Listopad 2021. 08:41

Garawa

simba

Garawa

Lida 🌼

Garawa

Lidai ja svako malo skicnem tamo.. i pratim vas.. drago mi je da je sve dobro..
    Ma ja sam trudna 100% samo testovi još ne kontaju 🤣🤣🤣🤣

Je je sve je ok, samo nas je Hopemalo zabrinula posto se vise nije javila…ali sta ces… Valjda joj vise nije ni do cega, a i svasta se prica po forumu, ne zna covjek kome vjerovati… Sto se kaze, neb' se štel mešat 😂😂

A gle.. ako ćeš iskreno.. po nekim stvarima koje sam upratila.. samo sam čekala kada će napisati da je imala spontani.. i to je sve što ću ja napisati na tu temu.
    Njoj na dušu ako se igra tako, jer na taj način samo vama tamo stvara stres i brigu..i to mi je jako žao..a za ostale igre bez granica me nije baš briga.. samo se nemoj stresirati.

Stvarno si tako stekla dojam? Ja uopće nisam. Nekako je sve detaljno to opisivala, pa to dugotrajno krvarenje/smeđarenje, pa pisala je iznos bete na dane kad je išla, pa kad je ponavljala, pa o prvom ultrazvuku itd.. Nekako odbijam vjerovati da je netko toliko munjen da tako nešto izmišlja🙄
    Ali, par cura od prije (Lucky, Tommyfame, Tonia, Anči Sayurka, ona..) se privatno čuju i druže. Možda se tu nešto izdešavalo, moj detektivski njuh tako kaže😂😂😂E jbga, ode ja sad već preedaleko u trač vode. Al kažu, šta je istina nije trač. I zbilja me sad zanima istina. Na forumu sam preko godinu dana, Hope je od mog početka tu.

Ja nemam problem s tim da se ispričavam ako sam u krivu.. kažem to su neki moji zaključci i iskreno sam napisala..a istina.. tko zna.. inače danas joj je 19DC 😉

19dc? šapni mi gdje si vidjela🙄

👩33g
    👨42g
    👦4g

Aristea
    22. Listopad 2021. 08:46

Garawa samo kapa za sad. Cekam bas da ono krene

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Luna93
    22. Listopad 2021. 10:56

Kiki13, 
    Posteno se ismijah. 😂

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

Aristea
    22. Listopad 2021. 11:24

Hahahahaha dobra!

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

maybenewmom
    22. Listopad 2021. 11:42

https://ibb.co/K7CLsPr juto curke evo test od jutros. Opet je naravno 0. Simba dobro sam ti se ismijala na Kommentare. Garawa u mene je ogromna 0 a za tebe ima jos nade ako su bar neke znakove malece testići dali . Prema meni su brutalni 🤣🤣🤣🤣

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

Garawa¤
    22. Listopad 2021. 12:47

maybenewmom

https://ibb.co/K7CLsPr juto curke evo test od jutros. Opet je naravno 0. Simba dobro sam ti se ismijala na Kommentare. Garawau mene je ogromna 0 a za tebe ima jos nade ako su bar neke znakove malece testići dali . Prema meni su brutalni 🤣🤣🤣🤣

Iste su nam šanse.. još je rano 🤞🤞😅😅

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Garawa¤
    22. Listopad 2021. 12:48

simba

Garawa

simba

Garawa

Lida 🌼

Garawa

Je je sve je ok, samo nas je Hopemalo zabrinula posto se vise nije javila…ali sta ces… Valjda joj vise nije ni do cega, a i svasta se prica po forumu, ne zna covjek kome vjerovati… Sto se kaze, neb' se štel mešat 😂😂

A gle.. ako ćeš iskreno.. po nekim stvarima koje sam upratila.. samo sam čekala kada će napisati da je imala spontani.. i to je sve što ću ja napisati na tu temu.
    Njoj na dušu ako se igra tako, jer na taj način samo vama tamo stvara stres i brigu..i to mi je jako žao..a za ostale igre bez granica me nije baš briga.. samo se nemoj stresirati.

Stvarno si tako stekla dojam? Ja uopće nisam. Nekako je sve detaljno to opisivala, pa to dugotrajno krvarenje/smeđarenje, pa pisala je iznos bete na dane kad je išla, pa kad je ponavljala, pa o prvom ultrazvuku itd.. Nekako odbijam vjerovati da je netko toliko munjen da tako nešto izmišlja🙄
    Ali, par cura od prije (Lucky, Tommyfame, Tonia, Anči Sayurka, ona..) se privatno čuju i druže. Možda se tu nešto izdešavalo, moj detektivski njuh tako kaže😂😂😂E jbga, ode ja sad već preedaleko u trač vode. Al kažu, šta je istina nije trač. I zbilja me sad zanima istina. Na forumu sam preko godinu dana, Hope je od mog početka tu.

Ja nemam problem s tim da se ispričavam ako sam u krivu.. kažem to su neki moji zaključci i iskreno sam napisala..a istina.. tko zna.. inače danas joj je 19DC 😉

🤣🤣🤣🤭🤭🤭

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

maybenewmom
    22. Listopad 2021. 12:53

Garawa

simba

Garawa

simba

Garawa

Lida 🌼

Garawa

🤣🤣🤣🤭🤭🤭

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 legenda

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.