Cure, sto se tice ovih mojih hormona, lh visi od fsh, dali to odma iskljucuje mogucnost trudnoce dok se ne izregulira ili postoji ipak sansa? Tek cu u ponediljak kod gin jer cu u cetvrtak vadit progesteron pa da odnesem sve odjednom.. Da znam dal da se nadam ili ne 😂😂😂 i mislite li da ima smisla mjerit bazalnu temp osobi (meni 😂) koja se nocu budi sto puta i vise je u polusnu nego sto spava 🙈🙈🙈
Nemoj bas puno vjerovati forum doktorima, pogotovo osobi koja tu baca dijagnoze ko sumanuta a ako ne uspije prdnuti nakon rucka leti u bolnicu tako daaa..
Evo ovako, meni je LH veci od FSH..cak koliko sam vidjela dosta nam je slican nalaz i etooo trudna sam (al za ozbac haha) 💪💪 prirodno bez ikakve terapije :)
Tako da, samo ti udaraj po bazalnoj i po muzu i bude bebica brzo dosla ❤️
Zašto mrziš Hope?😂 Ona, kao i svi mi, daje svoje mišljenje, sugestije. Uostalom, i ti si bila jedna od nas, zar ne?!😉 A na nama je samima da odlučimo šta i koliko nekome sa foruma vjerovati.
Hahhahaha ma ne mrzim ja nikoga, daleko od toga 🙈
A gle, jedno je davati misljenja i sugestije a drugo je davati dijagnoze i toliko plasiti Kiky u ovom slucaju, da odustane od pokusavanju na bebi.
Znaci cura se nije konzultirala sa doktorom i skoro je odustala zbog 'dijagnoze od Hope'.. neke granice moraju postojati.
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Cure, sto se tice ovih mojih hormona, lh visi od fsh, dali to odma iskljucuje mogucnost trudnoce dok se ne izregulira ili postoji ipak sansa? Tek cu u ponediljak kod gin jer cu u cetvrtak vadit progesteron pa da odnesem sve odjednom.. Da znam dal da se nadam ili ne 😂😂😂 i mislite li da ima smisla mjerit bazalnu temp osobi (meni 😂) koja se nocu budi sto puta i vise je u polusnu nego sto spava 🙈🙈🙈
Nemoj bas puno vjerovati forum doktorima, pogotovo osobi koja tu baca dijagnoze ko sumanuta a ako ne uspije prdnuti nakon rucka leti u bolnicu tako daaa..
Evo ovako, meni je LH veci od FSH..cak koliko sam vidjela dosta nam je slican nalaz i etooo trudna sam (al za ozbac haha) 💪💪 prirodno bez ikakve terapije :)
Tako da, samo ti udaraj po bazalnoj i po muzu i bude bebica brzo dosla ❤️
Zašto mrziš Hope?😂 Ona, kao i svi mi, daje svoje mišljenje, sugestije. Uostalom, i ti si bila jedna od nas, zar ne?!😉 A na nama je samima da odlučimo šta i koliko nekome sa foruma vjerovati.
Hahhahaha ma ne mrzim ja nikoga, daleko od toga 🙈
A gle, jedno je davati misljenja i sugestije a drugo je davati dijagnoze i toliko plasiti Kiky u ovom slucaju, da odustane od pokusavanju na bebi.
Znaci cura se nije konzultirala sa doktorom i skoro je odustala zbog 'dijagnoze od Hope'.. neke granice moraju postojati.
X
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Lavice baš mi je drago zbog nalaza... 🥳🥳🥳 Meni je rekla dr da u prva tri mjeseca Nakon HSG-a imam veće šanse, nisam ni pitala zašto, možda je čak i rekla da imaju u prva tri mjeseca jako puno ostvarenih trudnoća... Nadajmo se da ćemo upasti u tu skupinu... 🍀
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Jeste me pozelile koke ? 😁
Ovako, jedini savjet i znanje koje vam Hope moze dati je :
Kako lazirati tudnocu?
Kako nabaviti slike sa UZV?
Kako imati super nokte?
Kako glumiti simptome?.
Kako smrsati jedno 20kg za 24h?
I kako pljuvati u lice ljudima koji su tu bili za tebe stalno, primili te u svoju kucu, navijali za tebe i tak...
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Vidim da sam neke stvari dobro povezala.. nije mi đabe ovih 40 🤦♀️
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Vidim da sam neke stvari dobro povezala.. nije mi đabe ovih 40 🤦♀️
X
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
12 dana do menge, a mene tako probada stomak, osjecaj kao kad trebam dobiti mengu.. Do sad to nisam imala pa se nadam da bi to moglo nesto znaciti. Bas sam odusevljena ovom grupom, imam gdje reci nekome o tome jer jos nisam spremna s drugima pricati na tu temu...
👩🦰30 👨🦱39
Papa test uredan
Pokušavamo od 5/21 (2mj pauzirali)
Pijem Mega Food Baby&Me2 prenatal
Možeš malo i u opis staviti vise o sebi pa da te bolje upoznamo isto 😀. Naravno tu smo da kukamo na sav Glas a isto tako i tješimo jedne drugu 😀
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Evo nadam se da se vidi u opisu nesto 🙈
👩🦰30 👨🦱39
Papa test uredan
Pokušavamo od 5/21 (2mj pauzirali)
Pijem Mega Food Baby&Me2 prenatal