Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    simba
    22. Listopad 2021. 14:38

Garawa

simba

Garawa

simba

Garawa

Lida 🌼

Garawa

Lidai ja svako malo skicnem tamo.. i pratim vas.. drago mi je da je sve dobro..
    Ma ja sam trudna 100% samo testovi još ne kontaju 🤣🤣🤣🤣

Je je sve je ok, samo nas je Hopemalo zabrinula posto se vise nije javila…ali sta ces… Valjda joj vise nije ni do cega, a i svasta se prica po forumu, ne zna covjek kome vjerovati… Sto se kaze, neb' se štel mešat 😂😂

A gle.. ako ćeš iskreno.. po nekim stvarima koje sam upratila.. samo sam čekala kada će napisati da je imala spontani.. i to je sve što ću ja napisati na tu temu.
    Njoj na dušu ako se igra tako, jer na taj način samo vama tamo stvara stres i brigu..i to mi je jako žao..a za ostale igre bez granica me nije baš briga.. samo se nemoj stresirati.

Stvarno si tako stekla dojam? Ja uopće nisam. Nekako je sve detaljno to opisivala, pa to dugotrajno krvarenje/smeđarenje, pa pisala je iznos bete na dane kad je išla, pa kad je ponavljala, pa o prvom ultrazvuku itd.. Nekako odbijam vjerovati da je netko toliko munjen da tako nešto izmišlja🙄
    Ali, par cura od prije (Lucky, Tommyfame, Tonia, Anči Sayurka, ona..) se privatno čuju i druže. Možda se tu nešto izdešavalo, moj detektivski njuh tako kaže😂😂😂E jbga, ode ja sad već preedaleko u trač vode. Al kažu, šta je istina nije trač. I zbilja me sad zanima istina. Na forumu sam preko godinu dana, Hope je od mog početka tu.

Ja nemam problem s tim da se ispričavam ako sam u krivu.. kažem to su neki moji zaključci i iskreno sam napisala..a istina.. tko zna.. inače danas joj je 19DC 😉

19dc? šapni mi gdje si vidjela🙄

🤣🤣🤣🤭🤭🤭

😡😡😡😡 nemoj da me ljutiš, Pms je tu😂😂😂 Kaži fino ko čovjek čovjeku😁😂

👩33g
    👨42g
    👦4g

maybenewmom
    22. Listopad 2021. 15:38

simba

Garawa

simba

Garawa

simba

Garawa

Lida 🌼

Garawa

Lidai ja svako malo skicnem tamo.. i pratim vas.. drago mi je da je sve dobro..
    Ma ja sam trudna 100% samo testovi još ne kontaju 🤣🤣🤣🤣

Je je sve je ok, samo nas je Hopemalo zabrinula posto se vise nije javila…ali sta ces… Valjda joj vise nije ni do cega, a i svasta se prica po forumu, ne zna covjek kome vjerovati… Sto se kaze, neb' se štel mešat 😂😂

A gle.. ako ćeš iskreno.. po nekim stvarima koje sam upratila.. samo sam čekala kada će napisati da je imala spontani.. i to je sve što ću ja napisati na tu temu.
    Njoj na dušu ako se igra tako, jer na taj način samo vama tamo stvara stres i brigu..i to mi je jako žao..a za ostale igre bez granica me nije baš briga.. samo se nemoj stresirati.

Stvarno si tako stekla dojam? Ja uopće nisam. Nekako je sve detaljno to opisivala, pa to dugotrajno krvarenje/smeđarenje, pa pisala je iznos bete na dane kad je išla, pa kad je ponavljala, pa o prvom ultrazvuku itd.. Nekako odbijam vjerovati da je netko toliko munjen da tako nešto izmišlja🙄
    Ali, par cura od prije (Lucky, Tommyfame, Tonia, Anči Sayurka, ona..) se privatno čuju i druže. Možda se tu nešto izdešavalo, moj detektivski njuh tako kaže😂😂😂E jbga, ode ja sad već preedaleko u trač vode. Al kažu, šta je istina nije trač. I zbilja me sad zanima istina. Na forumu sam preko godinu dana, Hope je od mog početka tu.

Ja nemam problem s tim da se ispričavam ako sam u krivu.. kažem to su neki moji zaključci i iskreno sam napisala..a istina.. tko zna.. inače danas joj je 19DC 😉

19dc? šapni mi gdje si vidjela🙄

🤣🤣🤣🤭🤭🤭

😡😡😡😡 nemoj da me ljutiš, Pms je tu😂😂😂 Kaži fino ko čovjek čovjeku😁😂

Simba 😂😂😂😂😂😂😂 . Mislim stvarno red je kad si krenula idemo do kraja. Neizvjesnost nas ubi!!!!!

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

Luna93
    22. Listopad 2021. 18:07

Da li neka od vas ima iskustva sa vrkutom? Ja je pijem prvi mjesec i prekljuce kada sam provjeravala sluz, bila je egg sluz koju nikada kao tada nisam bas toliko razvukla. 🤣

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

simba
    22. Listopad 2021. 18:45

Luna93

Da li neka od vas ima iskustva sa vrkutom? Ja je pijem prvi mjesec i prekljuce kada sam provjeravala sluz, bila je egg sluz koju nikada kao tada nisam bas toliko razvukla. 🤣

ja sam je pila, i u tom mjesecu ostala T. A pila sam ju i unazad koji mj, na preskokce, pa nisam ostala T. Sve je to lutrija.😁😂

👩33g
    👨42g
    👦4g

Luna93
    22. Listopad 2021. 18:52

Simba, 
    Zapamtila sam tvoj post da vam je to vece kad si zacela, sex bio odlican. 🤣
    I poslije nase akcije ja razmisljam, ovo je bilo fenomenalno, mozda dobijemo i potvrdu za 10-tak dana. 😂

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL

simba
    22. Listopad 2021. 19:02

Luna93

Simba,
    Zapamtila sam tvoj post da vam je to vece kad si zacela, sex bio odlican. 🤣
    I poslije nase akcije ja razmisljam, ovo je bilo fenomenalno, mozda dobijemo i potvrdu za 10-tak dana. 😂

eee to mora bit dobitno.😊 Ako i ne bude, ponavljajte svakako😁😂

👩33g
    👨42g
    👦4g

Luna93
    22. Listopad 2021. 19:10

Simba, 
    Postupak ponavljati redovno bez obzira na ishod. 🤣😊

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL

Dm68
    22. Listopad 2021. 21:16

Pozdrav ženice!❤ 👋suprug i ja radimo na bebi👶 godinu i nekih 3 il 4 mj.. ovaj mjesec odlucila sam probat sa testovima ovulacije.. pomagajte! 💬 vi imate vise iskustva.. ne znam 🤷‍♀️ zasto mi ne zeli stavit sliku da vidite po slici, al ugl. 1. I 2. Dan jedna  je crta jako vidljiva (kontrolna) a druga jako jako blijeda.. a 3. Dan  obje su crte dosta tamne , a 4. I 5. Dan takoder tamnije za razliku od prve dvije al svijetlije od 3. Ak ste me razumjele🤣🤣 
    Help! Koje je vase misljenje? 😙

Zoe🌸
    22. Listopad 2021. 21:20

Dm68 hej, mozes staviti sliku preko ovog linka
    https://imgbb.com/
    Onda nam kopiraj pa cemo ti rec😊

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

• 1./2023. 💗

Dm68
    22. Listopad 2021. 21:39

https://ibb.co/L0gZjBh 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.