Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    💎 💌Doris-S 🌠🐇
    11. Svibanj 2021. 13:53

Lucky 🍀

Iii taaakooo 🙄

Mi se pratimo ovaj ciklus, možda koji dan razlike 

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

Antonela122🐘🌠
    11. Svibanj 2021. 14:02

💎 💌Doris-S 🌠🐇

Evooo bliži se moj pikić 🤭🤭🤣
    https://ibb.co/bgNWpYS

Op op stize stize😁😁

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

Antonela122🐘🌠
    11. Svibanj 2021. 14:05

danchy1990

Tonia od simptoma samo bolne grudi i to nekak čudno sa strane,stalno ih provjeravam jel još bole. Uvijek neki strah 😕.
    Hajde nek napokon dođu uredni rezultati pa u lov na O i plusic 🤞

Jos ti je rano za "prave" simptome ,to tek oko 6tt krece,ne brini😊

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++

Antonela122🐘🌠
    11. Svibanj 2021. 15:04

Lucky 🍀

Iii taaakooo 🙄

Vidi ti nju ja tak tamne imam tek sad u trudnoci kad oh tu i tam pisnem😄 to Lucky👍👍👍

Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++

• kokolo28
    11. Svibanj 2021. 15:12

e cure, znam da nije tema, al da vas pitam... u nedjelju sam dobila M, koja je bila jaaako obilna... inace nemam obilne M... jucer je isto bila jaako obilna i to toliko da osjetim kak se cijedi iz mene... doslovno se nemrem otusirat u miru, isperem se, i krene teci... ponovo se isperem i opet krene teci i tak par puta... stvarno do sad nikad nisam imala takve M... i sad vec treci dan, a mene trbuh poli za popiz... i dalje to curi...inace mi se treci dan ful smanji... 
    ne znam dal da zovem ginek, al mislim si da mozda nekak dramim... al opet, s druge strane, prvi put mi se ovo dogada, pa reko da se nije nekaj poremetilo... nisam ni sama pametna... uglavnom, htjela sam vas pitat ako ima koja od vas s obilnim M, barem da mi kaze jel normalno da traje tak dugo i da se osjeti kak curi

👱‍♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
    🧔30, sve ok

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    11. Svibanj 2021. 16:31

eloise

e cure, znam da nije tema, al da vas pitam… u nedjelju sam dobila M, koja je bila jaaako obilna… inace nemam obilne M… jucer je isto bila jaako obilna i to toliko da osjetim kak se cijedi iz mene… doslovno se nemrem otusirat u miru, isperem se, i krene teci… ponovo se isperem i opet krene teci i tak par puta… stvarno do sad nikad nisam imala takve M… i sad vec treci dan, a mene trbuh poli za popiz… i dalje to curi…inace mi se treci dan ful smanji…
    ne znam dal da zovem ginek, al mislim si da mozda nekak dramim… al opet, s druge strane, prvi put mi se ovo dogada, pa reko da se nije nekaj poremetilo… nisam ni sama pametna… uglavnom, htjela sam vas pitat ako ima koja od vas s obilnim M, barem da mi kaze jel normalno da traje tak dugo i da se osjeti kak curi

Eloise meni ti je to normalno, nije mi svaki mjesec isto. Nekad curi 3-4 dana baš jako, a nekad skroz sitno. Mislim da se ne moraš brinuti. 😊

Ciklusi 30-36 dana
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    11. Svibanj 2021. 16:31

Iii etoo, fali mu mrvičica🤣🤭😁
    https://ibb.co/KF0sjvs

Ciklusi 30-36 dana
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +

• Alice33
    11. Svibanj 2021. 16:35

Curke, moje LH trakice i dalje skroz tamne. I stalno osjecam neku nelagodu u donjem dijelu stomaka. A tek sam 6 dpo. I bezveze pisnem HcG test. 

https://ibb.co/6vQFGsF 

Jel netko ovde nesto vidi ili sam ja skroz luda?😂😂😂😂😂

👩🏻 - 28 - PCOS, neredoviti ciklusi
    🧑🏻 - 30 - sve u redu
    Pokušavamo od 09/2020
    24.1.2022. ➕❤️
    09.02 - prvi pregled

Tonia♥️
    11. Svibanj 2021. 16:39

Alice33

Curke, moje LH trakice i dalje skroz tamne. I stalno osjecam neku nelagodu u donjem dijelu stomaka. A tek sam 6 dpo. I bezveze pisnem HcG test.

https://ibb.co/6vQFGsF

Jel netko ovde nesto vidi ili sam ja skroz luda?😂😂😂😂😂

hey Alice na žalost na 6 dpo se još nije niti implantacija desila da bi mogao biti pozitivan test... Ovo je evaporacijska crta koju često ti kinezi pokazuju... meni je još jaču pokazao prošli mjesec kada smo se morali paziti zbog lošeg brisa-znači nismo pokrivali plodne dane, a bila je čak oko 11dpo... Prije nekih 9-10 dpo nema smisla piškiti jer će ti sigurno dati lažnu nadu

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Garawa¤
    11. Svibanj 2021. 16:53

Crtica ima.. ali kao što je Tonia rekla treba je uzeti sa zadrškom.. 
    Nadam se da će se pretvoriti u pravi plus.. 
    Samo pokušaj se sada smiriti.. mene su te sjene i sjenice do ludila dovodile 😩

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.