Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Garawa¤
    07. Rujan 2021. 07:33

A temperatura ti je školska za trudnoću.. točno se vidi taj treći skok.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Lida 🍀
    07. Rujan 2021. 07:34

Garawa

Lida 🌼

https://ibb.co/L9YSfXt

Lida, tu je crta.. ❤❤
    Kako se osjećaš?

Iskreno, sve najnormalnije. Nikakvih simptoma ni za M ni za T. Osim malo bolnih sisa. 🙈 a to mi je uvijek pred M. Ovakva crta mi je bila i prije 2 mjeseca pa sljedeci dan samo jos vise blijeda. Tako da se nicemu ne nadam... Najbolje pricekati da malo zakasni, ako uopce zakasni 😬

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Garawa¤
    07. Rujan 2021. 07:37

Lida 🌼

Garawa

Lida 🌼

Lida, tu je crta.. ❤❤
    Kako se osjećaš?

Iskreno, sve najnormalnije. Nikakvih simptoma ni za M ni za T. Osim malo bolnih sisa. 🙈 a to mi je uvijek pred M. Ovakva crta mi je bila i prije 2 mjeseca pa sljedeci dan samo jos vise blijeda. Tako da se nicemu ne nadam… Najbolje pricekati da malo zakasni, ako uopce zakasni 😬

Najgore je to čekanje, znam.. i nada da li će crtica biti jača ili će nestati.. 
    Ja sam nekako pozitivna i mislim da je to, to kod tebe.. 
    Ako se možeš strpiti nemoj sutra umakati test, nego prekosutra.. pišem ako.. jer ja ne bi mogla.. ja bi i danas neki drugi (drugi proizvođač)umočila..mislim da je crtica za 13dpo dobra jer je to test od 25miu

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Garawa¤
    07. Rujan 2021. 07:42

Hope, znam da ti je bio šok.. slična situacija je kod mene.. MM ima malo bolji spermiogram ali daleko od dobroga..  evo kljukam ga svakakvim vitaminima.. spremiogram se može popraviti samo treba biti uporan.. 3 mjeseca koristiti terapije i vitamine.. 
    Sve najbolje vam želim.. ti se odmori od trakica i opusti.. tko zna.. možda se čudo dosađuje ❤

I sama planiram polako dići ruke od svega.. jer svi mi govore da sam preopterećena i da u velikoj mjeri bas zato ne dolazi do trudniće..logike ime.. stres čini svoje.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Lida 🍀
    07. Rujan 2021. 08:00

Garawa

Lida 🌼

Garawa

Lida 🌼

Lida, tu je crta.. ❤❤
    Kako se osjećaš?

Iskreno, sve najnormalnije. Nikakvih simptoma ni za M ni za T. Osim malo bolnih sisa. 🙈 a to mi je uvijek pred M. Ovakva crta mi je bila i prije 2 mjeseca pa sljedeci dan samo jos vise blijeda. Tako da se nicemu ne nadam… Najbolje pricekati da malo zakasni, ako uopce zakasni 😬

Najgore je to čekanje, znam.. i nada da li će crtica biti jača ili će nestati..
    Ja sam nekako pozitivna i mislim da je to, to kod tebe..
    Ako se možeš strpiti nemoj sutra umakati test, nego prekosutra.. pišem ako.. jer ja ne bi mogla.. ja bi i danas neki drugi (drugi proizvođač)umočila..mislim da je crtica za 13dpo dobra jer je to test od 25miu

Do preksutra necu sigurno umakati... Iako bih danas najradije prije posla kupila jos jedan pa pisnula ali onaj vrag od prije 2 mjeseca mi govori nemoj... Bojim se opet razočaranja 🙄😔 pricekat cu da vidim oce vjestura doc kroz dva dana... A tempica je isto obecavajuca ali hm...tko zna. 
    A to je istina da stres cini svoje... Znaci postala sam opsjednuta trakicama, aplikacijama... Prije O sam sva zivcana, kao da nemam volje ni za sta drugo... Nakon O zivim samo za taj pozitivan test. Boze sacuvaj. Samo dok pisem osjećam se ludo. Inace patim od anksioznosti pa si kao trazim razlog za srecu. Prije sam uzivala u sitnicama, lijepom danu... Sad se samo uvučem u kucu i citam o ovulaciji, mogucoj trudnoci itd....

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

missR
    07. Rujan 2021. 08:53

Hope ❤️ za tebe. Nadam se da ces nam i dalje davati savjete barem ponekad. Zelim vam srecu na ovom putu i vjerujem da ce se spermio popraviti. Drzite se oboje.
    Lida vidi se crtica 🙌🏻 Sto se anksioznosti tice razumijem te u potpunosti. Meni se dosta pojacala otkad piskim trakice i znam da to nije dobro. Kad dode menga ja se razocaram ali u te dane nakon budem i najmirnija. Cim prode O krece tjeskoba i sto upitnika nad glavom. 
    Najvise me strah kako cu se ponasati ako opet ugledam plusic zbog spontanog.. 

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

NanaJ
    07. Rujan 2021. 09:06

Hope ☯️

Curke dosla sam vas pozdraviti. Preko vikenda nisam bila aktivna jer smo iznenada otisli u Bosnu k muzevom tati malo i da muz nesto osobno hitno obavi pa sam danas naravno bila u zurbi na poslu a i muz radio spermiogram i danas su bili nalazi. Uglavnom ima postotak progresivno pokretnih ispod granice i morfoloski su dosta losi i ti koji su zivi, ali ukupno pokretnih ima 49% pa to nije toliko strasno kad se uzme u obzir. Nazalost, ja napustam ovu temu u potpunom smislu pracenja svojih LH trakica koje dobro da vise nisam narucivala jer nema smisla pratiti dok ne popravimo njegov spermio pa cemo onda dalje iduce godine vidjeti sto ce se i kako odvijati. Zapratit cu vas tu i tamo i dati odgovore na pitanja koja znam, ali za sad mi nemojte uzeti za zlo sto nisam odgovarala na sve proslih dana, jos sam u soku i smisljam polako strategiju za muza. Jedino dobro u svemu je sto sam od soka procurila danas pa eto..Ovaj ciklus je trajao 43 dana, a sada moram sebe malo staviti na stranu i biti tu za muza. Nemojte zamjeriti, kad stignem i nadodem sebi popratiti cu Vas, ali oprastam se osobno sa koristenjem LH trakica jer nema smisla, a imam trosak. Budite mi dobro i ocekujem da uskoro selite na drugu temu

Hej, znam da je sok jer kao sto vidis u potpisu i moj ju muz ima i znam sto ti sve prolazi kroz glavu, ali nije tako strasno, ima i gore dijagnoze o toga. Moj pije Profertil koji kosta kao svegog petra kajgana ali eto meni je reko ginekolog da nakon mjesec dana uzimanja njih mozemo u akciju. Puno vitamina neka pije (selin, cink, folna kiselina) i za 3 mj bi trebalo sve biti ok ❤️ Drzi se ❤️❤️

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

kambiana
    07. Rujan 2021. 09:08

Hope ne znamo se jer sam ja tu nova, ali želim vam svu sreću i vjerujem da će uskoro sve biti dobro 🤞

👩26
    👨27
    🤞pokušavamo od 3/2021
    Ciklusi 29 dana
    Hashimoto hipertireoza - stabilno ✅

kambiana
    07. Rujan 2021. 09:43

Ja sam jučer i prekjučer piškila. 

Ovo je prekjučer:
    https://ibb.co/yPRFjf9

Jučer:
    https://ibb.co/fXwCPfd

Mislim da je to prekjučer bio pik. Imali smo odnos oba dana pa sad čekam nestrpljivo 😬

👩26
    👨27
    🤞pokušavamo od 3/2021
    Ciklusi 29 dana
    Hashimoto hipertireoza - stabilno ✅

Garawa¤
    07. Rujan 2021. 09:44

kambiana

Ja sam jučer i prekjučer piškila.

Ovo je prekjučer:
    https://ibb.co/yPRFjf9

Jučer:
    https://ibb.co/fXwCPfd

Mislim da je to prekjučer bio pik. Imali smo odnos oba dana pa sad čekam nestrpljivo 😬

Prva trakica je peak.. i danas pokrijete i onda čekanje ❤

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.