evo čula sam se sa svojim ginekologom oko tog smeđarenja u drugom dijelu ciklusa… naručena sam ovaj ciklus na folikulometriju i predlaže da od 18DC počnem trošiti Duphastone… veli PAPA je uvijek bila u redu, pa za početak to kod mene, a suprug treba odraditi spermiogram i spermiokulturu.. veli da budući da sam prošla 26. nebudemo nikaj čekali 🤷♀️🤷♀️
Eto…dakle i on pretpostavlja da steka negdje nesto. Pripremi se kad muz napravi spermio ako niste radili briseve da ce se to napraviti pa HSG i to ti je vec polako pravac prema MPO. Ali ne tapkas u mraku. Pokrenulo se 🥳🥳🥳🥳🥳
evo čula sam se sa svojim ginekologom oko tog smeđarenja u drugom dijelu ciklusa… naručena sam ovaj ciklus na folikulometriju i predlaže da od 18DC počnem trošiti Duphastone… veli PAPA je uvijek bila u redu, pa za početak to kod mene, a suprug treba odraditi spermiogram i spermiokulturu.. veli da budući da sam prošla 26. nebudemo nikaj čekali 🤷♀️🤷♀️
Eto…dakle i on pretpostavlja da steka negdje nesto. Pripremi se kad muz napravi spermio ako niste radili briseve da ce se to napraviti pa HSG i to ti je vec polako pravac prema MPO. Ali ne tapkas u mraku. Pokrenulo se 🥳🥳🥳🥳🥳
brzo ide to... sva sreća... u kojoj bolnici/poliklinici tvoj muž radi spermio? ide tamo ili nosi uzorak sa sobom?
👩27 🧔29 OAT ⛪2019
9/22 ICSI gonal 150+cetrotide+ovitrelle 12js ➡️ et 1 četverodnevni ❌
11/22 FET ❄️
33tt preeklampsija 35tt hellp sindrom baby L❤️
Hope danas sam 19 DC. Obicno me zna boljeti jajnik. Sluz je onak ful slaba ali ljepljiva i rastezljiva. Znaju me grcici loviti u maternici i to je sve. Od kako sam rodila vise nemam bolove ni u ovulaciji niti se posebno nesto dogada i kad dobijem menstruaciju u smislu bolova. Ubiti od kako sam mengu dobila i od kako je prosla nisam nista primjetila nista posebno i tako je bilo i prosli mjesec. Neznam vec sam sva jadna. Inace mi ciklusi traju od 33 do 37, nekada 38 dana..
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Imali smo odnose 17.8,21.8, 23,25,26.,28.,29.
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Uglavno ovo je treci ciklus kako pokusavamo. Imam pcos i dobila sam dijagnozu burnih ovulacija zbog kojeg cu ostati kad tad i bez desnog jajnika kao sto sam iz bez lijevog dozivjela torziju 2019. Dijagnoza je tek sad postavljena u 6 mj ove godine. Zato radimo na bebi.
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
brzo ide to… sva sreća… u kojoj bolnici/poliklinici tvoj muž radi spermio? ide tamo ili nosi uzorak sa sobom?
Hej ne znam odakle si,ali odlucila sam privatno obaviti jer je puno brze a specijalizacija im je uska humana reprodukcija i muz ce to nositi uzorak njima..inace je u Samoboru klinika jer on to tamo ne bi mogao obaviti pa sam trazila najblize nama,a pretraga kosta 400kn 😊
Uglavno ovo je treci ciklus kako pokusavamo. Imam pcos i dobila sam dijagnozu burnih ovulacija zbog kojeg cu ostati kad tad i bez desnog jajnika kao sto sam iz bez lijevog dozivjela torziju 2019. Dijagnoza je tek sad postavljena u 6 mj ove godine. Zato radimo na bebi.
Znaci tebi secu ovulacije od 19-24 DC i doslovno moze biti bilo kad. Moguce je i da danas ovuliras ali naravno test nece pokazati jer je pik prosao vec..ajde napisem ti svoje misljenje samo dok stignem doma i poobavljam sto imam 😛😂
Hope hvala ti puno! Jucer dok sam se probudila onako cijeli dan me lagano bolio desni jajnik i znam da glupo zvuci ali bolilo me i na lijevoj strani gdje nemam jajnik sto mi se zna dogadati. Osjecala sam te grceve lagane dolje .. Nekako smo imali prilicno cesto odnose pa mozda nesto i bude. Kad god bi bila na uzv uvijek bi mi ginekologica rekla imala si ovulaciju. Kazem problem je sto od kako sam rodila uopce nemam one grozne bolove kao i prije. Vise nisam ni pametna koliko cesto imati odnose i iskreno glava me od toga boli haha.. ono kad bude bude tako nekako na kraju mislim ali brine me moja dijagnoza pa se nadam brzem uspjehu.
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
brzo ide to… sva sreća… u kojoj bolnici/poliklinici tvoj muž radi spermio? ide tamo ili nosi uzorak sa sobom?
Hej ne znam odakle si,ali odlucila sam privatno obaviti jer je puno brze a specijalizacija im je uska humana reprodukcija i muz ce to nositi uzorak njima..inace je u Samoboru klinika jer on to tamo ne bi mogao obaviti pa sam trazila najblize nama,a pretraga kosta 400kn 😊
ja sam iz Čakovca... ginekolog se naljutio dok sam spomenula da bi radili u najbližoj privatnoj poliklinici jer kao on ne vjeruje njihovim nalazima i da nek radim kak mi on govori.. nije mi se baš svidio ton, al valjda mu je danas loše krenuo tjedan... budem zvala bolnicu da čujem jel se može donijeti uzorak, jer nije baš muž oduševljen kaj bi tam moral uzorak davati... a nije da ne razumijem zašto..
👩27 🧔29 OAT ⛪2019
9/22 ICSI gonal 150+cetrotide+ovitrelle 12js ➡️ et 1 četverodnevni ❌
11/22 FET ❄️
33tt preeklampsija 35tt hellp sindrom baby L❤️
https://ibb.co/FnpK9XW Evo tu je moj ciklus kako varira iz mjeseca u mjesec
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji