moj ginekolog je u koncesiji.. do sad sam svake godine platila uzv, a većinom i papa test, pregled mi je jedino bio preko hzzo… a kak je nama najbliža poliklinika za mpo u zagrebu, nekak se nadam da njegovo negodovanje za tom privatnom poliklinikom ima nekog uporišta… nadam se sa ipak na kraju nećemo uploviti u mpo vode… da bude ovaj duphastone dovoljan…
Pa znaci oni je poluprivatnik? Ja sam mislila da je skroz socijalac,tim mi je vise jasno zasto nije zadovoljan jer gubi novce naravno. A o kojoj si poliklinici u zagrebu razmisljala? U svakom slucaju na spermiogram se uzorak moze donijeti u roku od 1,5h 🙈 a kako pijes taj duphastone?
razmišljala sam o Adarti... oni nisu specijalizirani za humanu reprodukciju, samo nude da privatno odradiš spermiogram... baš ću danas zvati bolnicu da čujem jel se može uzorak donijeti...Duphaston ću trošiti 2 puta na dan od 18 DC, ali sve bude mi još rekao na folikulometriji... imam prijateljicu koja dugo nije mogla ostati trudna i onda uz te duphaston rodila blizanke 🙈🙈 uspjeli su već u prvom ciklusu
👩27 🧔29 OAT ⛪2019
9/22 ICSI gonal 150+cetrotide+ovitrelle 12js ➡️ et 1 četverodnevni ❌
11/22 FET ❄️
33tt preeklampsija 35tt hellp sindrom baby L❤️
moj ginekolog je u koncesiji.. do sad sam svake godine platila uzv, a većinom i papa test, pregled mi je jedino bio preko hzzo… a kak je nama najbliža poliklinika za mpo u zagrebu, nekak se nadam da njegovo negodovanje za tom privatnom poliklinikom ima nekog uporišta… nadam se sa ipak na kraju nećemo uploviti u mpo vode… da bude ovaj duphastone dovoljan…
Pa znaci oni je poluprivatnik? Ja sam mislila da je skroz socijalac,tim mi je vise jasno zasto nije zadovoljan jer gubi novce naravno. A o kojoj si poliklinici u zagrebu razmisljala? U svakom slucaju na spermiogram se uzorak moze donijeti u roku od 1,5h 🙈 a kako pijes taj duphastone?
razmišljala sam o Adarti… oni nisu specijalizirani za humanu reprodukciju, samo nude da privatno odradiš spermiogram… baš ću danas zvati bolnicu da čujem jel se može uzorak donijeti…Duphaston ću trošiti 2 puta na dan od 18 DC, ali sve bude mi još rekao na folikulometriji… imam prijateljicu koja dugo nije mogla ostati trudna i onda uz te duphaston rodila blizanke 🙈🙈 uspjeli su već u prvom ciklusu
Ahaaa onda ok,ja sam skuzila da vec pijes reko kak mozes pit a nisi sigurna da je bila O,vec me strecnulo. A gle,spermio ce ti svugdje odradit e sad je samo pitanje jel imaju bas embriologe koji ih prate malo i li to odrade rutinski kao i svaku drugu pretragu 🙈
Hope tak je nekako i meni prije znalo pulsirati. Mene samo zivcira sto sad nist ne osjetim ili samo jedan dan osjetim bolove i neznam vise jel zbog ciste ili ovulacije… iskreno sretnija sam bila dok sam imala bolove jer sam se nekako mogla orijentirati i takoreci mislila sam sve je okej dok sad ovo da nist posebno ne osjecam osim jednom u mjesecu mozda laganu bol pa pomislim da je ovulacija. Ni iscjedak nije ni blizu obilan kao nekad. Jednostavno vise neznam kako funkcionirati. Koliko cesto imati odnose ili ne imati. Neki kazu svaka sva dana neki svaki dan. vec mi je muka od svega
A gledaj ja bi na tvom mjestu od 15,16DC pocela svaki drugi dan,prije nema potrebe jer su ionako male sanse da ovuliras prije 15DC tako da..vidi si malo po ciklusima koji dan je koji ciklus padala O pa si napravi nekakvu matematiku. To je za sad najbolje jer ovako svaki dan,onda pravljenje djece postane posao a ne uzitak..a to je najgore
Kamilice, Garawa ima li kakvih vijesti?
Cini mi se da sam se ozbiljno navukla na ovaj forum, pratim i kad koja ne treba da dobije. 😊
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Hope moram ti reci da si jedna jako draga i topla osoba puna strpljenja, bas lijepo kako svakoj pojedinacno odgovaras. Nadam se da ces sto prije ugledati svoj plusic 🥰 nadam se da ce ciklusi ostati na 28 dana kako je bilo i prije kiretaze 🙏🏼 Tocno vidim da mi tijelo me funkcionira kako je nauceno 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
Nego curke pocela bih sa mjerenjem bazalne, gdi nabaviti toplomjer, kakav?
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Pozdrav,znam da sam mozda fulala teemu ispričavam se..ugl zadnju menstr sam imala 06.08 ovulaciju sam imala 18.i i bas tada se nisam pazila s deckom a prije toga sam pila 2 godine lydnette...moram dobiti za 6 dana menstr aprije par dana imam cudne bolove u stomaku kao probadanje,piskim svaki cas imala sam zgaravicu i uspusem se bas onako previse kad setamm....imala sam cak mucnine 2 pita ne znam jel umisljam i ne znam jel jks rano za test napraviti
Ati209,
Rano je za test, pricekaj barem dva dana. Samo napisi da li su ti redovni ciklusi, na koliko dana, kako znas da ti je bila ovulacija i javice ti se vec neka cura koja ce ti bolje objasniti.
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
Ati209,
Koliko shvatih iz predhodnog posta, ciklusi su ti na 30 dana. Po tome ukoliko je po skolskom pravilu, ovulacija bi ti trebala biti 16 dan ciklusa, tacnije 14 dana prije ocekivane menstruacije. Ti si imala nezasticen odnos 12 dan ciklusa, 4 dana prije nego sri bi po tom skolskom trebala biti ovulacija, sto bi znacilo da su manje sanse da zacnes. Sad u medicini 2 i 2 nisu uvijek 4. Ostaje teorija da spermici zivi i 7 dana, kako god opet cu ponoviti javice se neko ce ti sigurno bolje objasniti.
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
Pozdrav cure drage 🤗🌞
Hvala curama koje su pitale za mene. 🤗☺️
---
Evo i ja danas procurila. Tocno 14 dana nakon ovulacije. Imali smo taj jedan seks u noci izmedju peaka i ovulacije, i gle čuda opet nista. Tek nam je treci pokusaj, ali svejedno sam bila tuzna. Najviše me brinu godine, i to da sam previse cekala da se odlucim. Ali sta je tu je. Vratit vrijeme ne mogu. Mislim da sam jedina tu 'over 30', a da nemam dijete. 🤷🏼♀️
Ovaj iduci ciklus sam odlučila bez trakica, jer nam forsirani seks ocito ne odgovara. Stresno mi je trenutno razdoblje u zivotu, u grcu sam, pa cu ovaj ciklus bez trakica, čajeva i sl. Ionako sam tri ciklusa pila vrkutu pa cu sad pauzirati. 🤷🏼♀️
Atina spomenula si maca prah. Ja ga bas mislim naruciti. Ali koliko sam procitala taj maca prah se ne smije piti nakon ovulacije, jer ima arbotivna svojstva. To me nervira jer ne zelim znat kad mi je ovulacija.😅 A moram paziti. Pa se jos mislim da li ga narucim.🤷🏼♀️
Luna93 sta fali 83.? Zezam se, i ja bi radije bila 93 nego 83. 😅
Jaivanpa dobrodošla 🤗
Nanaj zao mi je zbog M 😔
---
Druga faza ciklusa koliko sam citala, ona je svima jednaka. Traje 14 dana od ovulacije. Hope pojasni malo ako ti se da kako nije to kod svih zena jednako? 🤷🏼♀️
Brisevi i hormoni Meni je moj ginic jedva dao da izvadim briseve nakon sto sam ga molila. Ali hormone mi nije htio dati jer kao imam ovulaciju svaki mjesec i ne treba. 🙄Ali, meni opada kosa k'o luda, nemam libido, pristici, promjene raspoloženja....sve on to zna ali ne da. Mislim se izvaditi ih privatno. Da budem mirna. Koštaju cca 100 eura svi hormoni. Žalosno da placamo dopunsko, a nemamo pravo na pretrage. Bez obzira na to radimo li na bebi, imamo pravo na to. Vidim i kod vas je slicno. Jaaako su skrti na uputnicama i pretragama. Užas.
---
Suncokret, Bella, lavica, molypoly, Garawa, Simba, miss N, Kiki…..🤗🤗🤗
I svim ostalim curama zelim lijep zadnji dan kolovoza! 🌞🌊🏖️💓
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Hope ja sam isto imala prije te osjecaje pulsiranja. Joj svi ti simptomi mogu biti sve ili nista. Sve moze biti okej i nalazi i potrefis ovulaciju i opet nista. Kao neka visa sila i kao da tu nema neku moc
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji