Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ☯️
    29. Kolovoz 2021. 19:26

Luna93

Bella1985,
    Luna93, a ne Luna83, ne dodaji mi tih 10 godina. 😂

Aha,znaci moje si godiste! 😂

Luna93
    29. Kolovoz 2021. 19:33

Hope, 
    Sta si u horoskopu?

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

☯️
    29. Kolovoz 2021. 19:48

Luna93

Hope,
    Sta si u horoskopu?

Lavica,logicno 😎 a tiiii?

Luna93
    29. Kolovoz 2021. 20:13

Hope,
    To je to, osjeti se ta energija, volim lavove. Ja sam ♊️

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL

☯️
    29. Kolovoz 2021. 20:22

Luna93

Hope,

Ho hooo blizanciiii 🤭 ajde da se ponove bar jos jednom i ne kao horoskopski znak 😊 nisam inace prije imala energiju lavova,al sto sam starija,vise dolazi do izrazaja 😂🙈🤭

☯️
    29. Kolovoz 2021. 20:23

Luna93

Hope,

Sad me zanima datum rodenja,dvije starije sestre su mi blizanci sredinom 6mj rodene 😂😂😂😎🤭

Luna93
    29. Kolovoz 2021. 20:25

Hope, 
    Na isti kad i Che Guevara. 😊

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL

Luna93
    29. Kolovoz 2021. 20:30

Hope,
    Blizanci odjednom bi mi bilo previse. 😊 Ali tebi svakako zelim. 😘

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL

simba
    29. Kolovoz 2021. 20:31

Hope ☯️

Kamilica 🌞

Bernie 😂😂😂😂Atinanisam znala da imas vec dijete. 😀

Sto se siromaštva, stresa i svega tice…. Mislim da je osnovni razlog zašto u ovo moderno vrijeme ima toliko parova koji ne mogu imati djecu danasnji nacin zivota. Kako se hranimo, kako mislimo, kako se (ne) krecemo….prije 40 godina moja mama npr se hranila zdravo, nije bila pod stresom, kretala se i radila sve do zadnjeg dana trudnoce (mene rodila u 42-oj u roku od pola sata otkad je dosla u bolnicu). Tada nije bilo uzv, nije znala ni spol, a kamoli nesto drugo. Nije se opterećivala kad ce i hoce li ostati trudna. Nije radila nikakve prenatalne testove. Nije vadila hormone ni briseve. Nije se opterećivala ima li dijete down, kuca li srce, miče li se unutra, sto znaci ovo, sto ono., Nije na srecu imala internet da gugla…….sad smo mi zene nazalost previse sa svim opterećene. Sto vise toga znamo, a znamo i previse, to je gore za nas. Previše toga zelimo kontrolirati, previse smo napete. Sve to skupa nazalost utječe.

Psiha je definitivno jedan od uzroka neplodnosti na način na dugo ne dolazi do trudnoće. Evo ja još nisam sa dijagnozom idiopatske, ali ukoliko mužu spermio bude super i HSG mi bude uredan, ne gine mi ta dijagnoza kuku leleeemeni su svi doktori rekli da treba pustit temperaturu, trakice i sve ako su nalazi uredni i bit će…evo napravila sam prvi korak, nemam trakica, FF mi je na pauzi, još čekam mužev spermio i bit ćemo pametniji svi zajedno. Naravno, naši roditelji nisu ni približno bili pod stresom kao mi danas, nije bio toliko ubrzan tempo života i to nam je neprijatelj broj jedan

Hope, ti si imala nekoliko biokemijskih, znači da se spermić i jajna stanica spoje na kratko, nekako sumnjam da je kod tebe idiopatska neplodnost onda u pitanju. Mislim, nije mi logično. Kažeš, 12 god si radila Papa test redovito i svaki put je bilo sve ok, a koliko puta si radila briseve? Prije koji tj sam Garawoj pisala kako sam čitala na Njemačkoj stranici da kod učestalih biokemijskih često uzrok loša kvaliteta sperme. A to nije klasična pretraga, nego ima nekakav poseban naziv. To, npr nisam nigdje tu pročitala. 

👩33g
    👨42g
    👦4g

simba
    29. Kolovoz 2021. 20:40

Lavica168

Evo kupila Duchesse ovulacijski test..10 kom..139,90kn ako nekog zanima 😄 jedva cekam 12DC 😆

da samo znaš koliko trakica si mogla kupiti kod Betty, na desetke i uz to testiće. 😂 al dobro, možda ti samo ovaj mj trebaju i te skupe ti donesu sreću😁

👩33g
    👨42g
    👦4g

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.