Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ☯️
    29. Kolovoz 2021. 12:02

Kamilica 🌞

Pozdrav cure drage 🤗🌞
    Nadam se da uzivate u vikendu! 🥳
    Vidim dosta ste se raspisale. 😁 Lijepo je vidjeti da nas ima sto vise, i da sve vise pišete. Vidi se da je ljeto pri kraju. 😀

Atina, Kiki, Suncokret i Simba zao mi je zbog M. Vjerojatno bebice zele doci na ljeto, a ne u proljeće…🌞🌊🤗
    Lavicadobrodosla! 🤗

Kod mene po kalendaru danas treba doci M, ali ovulacija je kasnila 2 dana, tako da je ocekujem prekosutra. 🙈 Isti su simptomi kao uvijek prije M, tako da nista ne ocekujem. ☺️ Pogotovo jer smo se seksali doslovno jednom. 😅
    Iskreno, ocekivala sam vise plusica ovo ljeto, a bas ih je bilo malo….šteta. 🤷🏼‍♀️

Bella, Garawa, Luna, Hope, MissR, molypoly, Lida, NanaJ…… I svim ostalim curama zelim lijep ostatak vikenda! 🤗🏖️🌊🌞💓

Kada si ono imala pik na trakici? Prije koliko? ne vraća mi se nazad 

• MissN
    29. Kolovoz 2021. 12:13

znači, možemo reći da je 'normalno' da samo krvarenje traje i samo 2 dana...kod mene ovaj prošli ciklus mogu slobodno nazvati cirkus... 3 dana nakon ovulacije smećkasti iscjedak, praktički od ovulacije svakodnevne mučnine, po prvi put u životu napete cicke i ko višnjica na tortu menstruacija od 2 dana kojoj je prethodio smećkasti isjecak kroz 2 dana... prije 6 mj. sam prestala piti kontracepcijske pilule nakon 9 godina, al do sad bi se već moralo sve vratiti 'u normalnu'... mislim da je vrijeme da posjetim ginekologa 😥😥 oprostite na podužem postu, al puno cijenim sva vaša mišljenja, posebno od Hope.. hvala Vam na znanju koje dijelite s nama

👩27 🧔29 OAT ⛪2019
    9/22 ICSI gonal 150+cetrotide+ovitrelle 12js ➡️ et 1 četverodnevni ❌
    11/22 FET ❄️
    33tt preeklampsija 35tt hellp sindrom baby L❤️

☯️
    29. Kolovoz 2021. 12:15

Atina25 sad sam skuzila da mi mozak malo brza. Dakle vjerojatno si i sama shvatila sto sam htjela rec al sam dva puta isti pojam upotrijebila. Htjela sam napisati da je FOLIKULARNA faza ta koja je jako osjetljiva na vrijeme,stres,hranu,emocije itd,a lutealna je ona koja je stalna ako ne postoji neki drugi problem,ali vjerojatno si shvatila i sama sto sam htjela reci 😬😂 ova promjena vremena me bas izula iz cipela 😂😂😂

simba
    29. Kolovoz 2021. 12:19

Hope, ja sam radila spolne hormone dosta puta, baš zbog prolaktina, ali prije prve trudnoće, koja je na kraju ipak bila spontana ali nakon 6 god sexa bez zaštite, ali tad smo bili momak i cura pa nam nije bilo važno, niti smo to pratili previše. Kad sam počela obilaziti endokrinologa i pit vrkutu, tad sam i ostala T. Pa si nekako mislim da će kad tad opet biti. Raspitat ću se sutra za hormone i briseve. Briseve sam radila samo u trudnoći. Možda nebi loše bilo napraviti spermiogram. To krvarenje je doslovno smeđarenje dan dva i to kod brisanja i to u zadnjoj godini 2-3 puta. Čak vjerujem da i je neka upala koju vučem.

👩33g
    👨42g
    👦4g

☯️
    29. Kolovoz 2021. 12:20

MissN

znači, možemo reći da je 'normalno' da samo krvarenje traje i samo 2 dana…kod mene ovaj prošli ciklus mogu slobodno nazvati cirkus… 3 dana nakon ovulacije smećkasti iscjedak, praktički od ovulacije svakodnevne mučnine, po prvi put u životu napete cicke i ko višnjica na tortu menstruacija od 2 dana kojoj je prethodio smećkasti isjecak kroz 2 dana… prije 6 mj. sam prestala piti kontracepcijske pilule nakon 9 godina, al do sad bi se već moralo sve vratiti 'u normalnu'… mislim da je vrijeme da posjetim ginekologa 😥😥 oprostite na podužem postu, al puno cijenim sva vaša mišljenja, posebno od Hope.. hvala Vam na znanju koje dijelite s nama

Definitivno ginekologu napraviti hormonsku obradu skroz i briseve neka napravi ako uspijes izvuci. Moze biti da ti je ta M od 2 dana sasvim normalna ako je količinski ista kao i prije jer ovo smedarenje moze biti zaostatak zadnje M,ali i to je opasno jer i od toga mozemo navuci svakakve upale ako se ponavlja iz ciklusa u ciklus i nije bas nazdravije tako funkcionirati. Ovo nakon O sto si imala je okej ako je smeckasto to je izasla krv kao posljedica puknuca folikula i tu je okej. A koliko ti je trajala lutealna faza do trenutka kada je krenulo to smedarenje od 2 dana pa zatim prava M? Jesi obratila pozornost?

Kamilica ♡
    29. Kolovoz 2021. 12:21

Hope ☯️

Peak je bio u ponedjeljak, sutra 14 dana. A ovulacija mi bude dan nakon peaka, znaci u utorak trebam dobiti. 🤷🏼‍♀️ Sta ima s tobom? U kojoj si fazi? M Jos nema? 🤞

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

• MissN
    29. Kolovoz 2021. 12:21

Lavica168

Hopesto se tice osjetljivosti, ja mislim da ove CB imaju 10, duchesse ne znam, valjda pise na njima 🤷🏼‍♀️ vidjeti cu kad budes isla u muller…
    Nemam pojma koje uzeti, da li sa vise osjetljivosti ili manje… 🤣

duchesse su ako se ne varam 25..ove s manje osjetljivosti bi trebale ranije pokazati dvije crte

👩27 🧔29 OAT ⛪2019
    9/22 ICSI gonal 150+cetrotide+ovitrelle 12js ➡️ et 1 četverodnevni ❌
    11/22 FET ❄️
    33tt preeklampsija 35tt hellp sindrom baby L❤️

☯️
    29. Kolovoz 2021. 12:22

simba

Hope, ja sam radila spolne hormone dosta puta, baš zbog prolaktina, ali prije prve trudnoće, koja je na kraju ipak bila spontana ali nakon 6 god sexa bez zaštite, ali tad smo bili momak i cura pa nam nije bilo važno, niti smo to pratili previše. Kad sam počela obilaziti endokrinologa i pit vrkutu, tad sam i ostala T. Pa si nekako mislim da će kad tad opet biti. Raspitat ću se sutra za hormone i briseve. Briseve sam radila samo u trudnoći. Možda nebi loše bilo napraviti spermiogram. To krvarenje je doslovno smeđarenje dan dva i to kod brisanja i to u zadnjoj godini 2-3 puta. Čak vjerujem da i je neka upala koju vučem.

Gledaj,najbolje da si napravite frisku kompletnu hormonsku obradu i spermiogram jer se spermio moze promijeniti doslovno svaka 3 mjeseca a i hormoni se kod nas mijenjaju iz ciklusa u ciklus,a briseve ako vec jako dugo nisi radila ne bi bilo zgorega da ih ponovis. Bolje da je sve tip-top i da je to samo “psiha” kao kod mene nego da postoji nesto sitno sto se da rijesiti antibioticima ili nekom malom terapijicom pa samo gubimo vrijeme na to. Prolaktin drzis pod kontrolom jer je on slican stitnjaci,bez terapije moze stvarati problem zaceca?

☯️
    29. Kolovoz 2021. 12:23

Kamilica 🌞

Hope ☯️

Peak je bio u ponedjeljak, sutra 14 dana. A ovulacija mi bude dan nakon peaka, znaci u utorak trebam dobiti. 🤷🏼‍♀️ Sta ima s tobom? U kojoj si fazi? M Jos nema? 🤞

Imas ti te slikice trakica gdje mozda? 😎

simba
    29. Kolovoz 2021. 12:24

a jbmu, otišlo sve boldano😂🙄 sory.
    ugl, da nadodam, baš osjetim taj desni jajnik, i na ultrazvuku je tad G i rekao da je malo stisnut uz maternicu i da njemu ima nekih beznacajnih priraslica od neke stare upale. Šta mu to uopće znači? ne razumijem zašto nikad ne spominje te famozne briseve, on je privatnik, iovak se to plaća kod njega, valjda?!🤔
    hope, ne kužim kako jedan jajnik nikako ne radi a da zato nema dijagnoze. al dobro, realno, dovoljan je jedan.

👩33g
    👨42g
    👦4g

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.