❤️ODBROJAVANJE ♥️👶 🙏
8/2021SaporeVero- 16.08. - ➕🤰
simba- 28.08. - 1 dan kasni 🤞🤰
Kamilica- 29.08. - danas🤞🤰
DaDa- 30.08. - 28.08. ➕🤰
NaNaj- 31.08. - 2 dana 🤞🤰
9/2021Garawa- 01.09. - 3 dana 🤞🤰
Joli- 01.09. - 3 dana 🤞🤰🏼
MolyPoly -04.09. - 6 dana🤞🤰
Maybenewmom -08.09. - 10 dana🤞🤰
Luna83- 08.09. - 10 dana 🤞🤰
Lida- 09.09. - 11 dana 🤞🤰
MissR- 20.09. 22 dana🤞🤰
Atina- 23.09. - 25 dana🤞🤰
Suncokret - 24.09. - 26 dana 🤞🤰
kiki13- 25.09. - 27 dana🤞🤰
Niki777-
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Sretno curke🥰
dobila M jutros, tj u najavi je, tak da me možeš skinuti sa liste. javim kad uhvatim O. Ovaj mj mi je lutealna očito odlutala😁 znači nevjerojatno, po simptomima bi baš mogla bit T, ono sve drugačije. i dosad mi je lutealna uvijek oko 14 dana. Al eto, probat ću sutra izganjat uputnicu za spolne hormone. Prolaktin mi je i dalje izgleda jako visok čim imam još mljeka u sisama nakon 11mj prestanka dojenja, pa eto, prvo ću to sanirati. I tko se razumije više u tu lutealnu fazu, jel moguće da se ona nekad pomiče?
👩33g
👨42g
👦4g
Simba meni lutealna zna varirati,većinom mi je 14 dana zadnjih par mj koristim trakice inače sam po bolovima i sluzi dosta lako odredila ovulaciju i skuzila sam da mi stres odvuče tu lutealnu baš dosta,ne traje mi onda ciklus 27-28 nego 32 a ovulacija mi je skoro pa uvijek 13 ili 14 DC. Ja bila jučer te spolne vadit isto radi mlijeka jedino sta se mislim pa vidim da imam ovulaciju a prolaktin mi je sigurno jako povišen isto radi mlijeka. A onda se mislim a i da je pa znam brdo žena koje su ostale trudne kad su dojile baš i to dosta brzo nakon poroda tako da se mislim i da je povišen možda to ni nije neki generalni problem.
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Lavica168 ja sam do sad koristila duchesse iz Mullera 130 kuna ima ih 10 ali sam naručila s njuškala sad Betty te po 3 kune sta je napisala Lida. Pa ako ti treba za ovaj ciklus mozes te iz Mullera,u Dm imaju neke OvulTest 99 kuna 5 trakica. Za jedan ciklus je ok ali na duge staze baš skupo. Nadam se da ti neće puno trebati 🤞🤞
11.11 miny anomaly ✅
cure, koliko vam u prosjeku traje menstruacija?
👩27 🧔29 OAT ⛪2019
9/22 ICSI gonal 150+cetrotide+ovitrelle 12js ➡️ et 1 četverodnevni ❌
11/22 FET ❄️
33tt preeklampsija 35tt hellp sindrom baby L❤️
Lavica negdje kod uložaka,tampona,kondoma i tih stvari bi trebalo bit ovisi kako koja drogerija 😁 Bolje poprati da ako možeš.. nista ne gubiš
MissN meni su ciklusi od 25 do 30 neki prosjek zapravo je 27
11.11 miny anomaly ✅
Pozdrav cure drage 🤗🌞
Nadam se da uzivate u vikendu! 🥳
Vidim dosta ste se raspisale. 😁 Lijepo je vidjeti da nas ima sto vise, i da sve vise pišete. Vidi se da je ljeto pri kraju. 😀
---
Atina, Kiki, Suncokret i Simba zao mi je zbog M. Vjerojatno bebice zele doci na ljeto, a ne u proljeće...🌞🌊🤗
Lavica dobrodosla! 🤗
---
Kod mene po kalendaru danas treba doci M, ali ovulacija je kasnila 2 dana, tako da je ocekujem prekosutra. 🙈 Isti su simptomi kao uvijek prije M, tako da nista ne ocekujem. ☺️ Pogotovo jer smo se seksali doslovno jednom. 😅
Iskreno, ocekivala sam vise plusica ovo ljeto, a bas ih je bilo malo....šteta. 🤷🏼♀️
---
Bella, Garawa, Luna, Hope, MissR, molypoly, Lida, NanaJ…… I svim ostalim curama zelim lijep ostatak vikenda! 🤗🏖️🌊🌞💓
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Heloooooou curkeeee! Kako smo na ovaj kišni dan? Meni je bar kišni, ne znam sad kako je kod vas. Zadnja dva dana spavam ko lički medvjed, a ni muž mi nije nešto bolji, baš možemo spavati i spavati, izgleda da nam jesen kuca na vrata :(
Lida eto vidiš tebi tamnija testna pokazuje da se ovulacija pokrenula i ipak je bila prije 4 dana. Nadam se da ste uspjeli pokriti i da ćemo ugledati lijepi plusić tamo za dva tjedna
Simba i Suncokret jeste kada provjeravale hormone i radile briseve? Nažalost vanmenstrualno krvarenje, a da nije u pitanju periovulacijsko može značiti i neki hormonski disbalans ili neku upalu (kuc kuc u drvo da nije kod vas ali meni je to izgleda bio uzrok jer je nekih 2,3 godine kasnije nađena ureaplazma, a spotting mi je znao krenuti i do tjedan dana prije prave M. Inače uvijek usred ciklusa kad bi se to dogodilo bilo je povezano s ovulacijom jer mi je gin vidio žuto tijelo na pregledu pa je kod mene to bilo periovulacijsko) pa obavezno to provjerite sa svojim doktorima jer to nije normalno ponašanje tijela osim ako je riječ o periovulacijskom krvarenju.
Simba išla sam i po treće mišljenje privatno da vidimo hoće li biti razlika u mišljenju, ali nažalost nema ništa, ili na sreću, ne znam. Prije mjesec dana kod privatnika je bilo vidljivo žuto tijelo na UZV i to na desnom jajniku, a lijevi jajnik rekao je da je doslovno prazan i u mirovanju. Prije pola godine, lijevi je bio pun sitnih cistica pa sam po preporuci počela piti gynositol i evo sada se vidi da je čisti jajnik. Također nema govora o PCOS ili inzulinskoj rezistenciji tako da eto, vidjet ćemo što vrijeme nosi. Doktor je to pojasnio da jednostavno jednom jajniku koji radi treba odmora dok se ponovno aktivira pa se zbog toga oduži ciklus jer me treba gledati kao da imam samo jedan jajnik u ovom trenutku i rekao je isto samo pustiti trakice, temperaturu i sve jer dok ima ovulacije, trudnoća se može dogoditi bez problema a muž ima termin za spermio 6.9. pa mi je sada to fokus ali opet imala sam te bolove u jajnicima tokom odnosa prije par dana i nemam pojma, možda tek sad nadolazi O, tko će je više popratiti.
Luna93 jeste se ti i muž naakcijali ovja vikend?
Garawa rijetko tko na 10 ili čak 11DPO ima pozitivan testić tako da za tebe još ima nade. Koliko ti traje lutealna faza? Sorry, ne mogu svaku od vas pohvatati, a graf mi se nešto ne otvara, postala sam ljenivac
NanaJ hej sjećam te se nažalost zbog nekih drugih stvari, ali lijepo je vidjeti da ste se opet dali u akciju i držim fige da bude što prije plusić, čvrst i stabilan svih 9mj ovaj put i da, duphastone što ti zoi kaže, to se pije tek nakon O zbog insuficijencije žutog tijela i kao potpora bebi ako dođe do začeća i implantacije tako da to ti može biti velika zapreka za ostvarenjem T jer to što si prije imala stabilan ciklus ne znači da imaš i u ovom trenutku pa možda da popričaš s njime o tome?
Lavica168 dobrodošla! Što se tiče trakica, možda da prvo probaš taj CB ili duo sign ili kako se već zove i obrati pozornost koliko su osjetljive jer ovako ako odmah naručiš kao ja sa aliexpressa i dobiješ plave recimo kao ja doživit ćeš slom živaca jer su one osjetljivije, mislim da su oko 25 pa čisto kada uloviš da znaš koju osjetljivost uzimati jer nam ne pašu svima iste trakice pa na to JAKO treba obratiti pozornost ako želiš uštedjeti i živce i novac vidim da ti imaš aktivan jedan jajnik kao i ja pa eto, probala sam svake i samo mi zelene odgovaraju koje imaju manju osjetljivost, a čak i one zezaju u zadnje vrijeme iako ih više nemam, ali eto..da znaš kada se već bacaš u trošak da ne fulaš kao ja
Atina25 inače lutalna ne bi trebala mijenjati trajanje osim ako je problem u kvaliteti JS pa s time i žuto tijelo ranije krene u propadanje i prije dođe M, ali opet to oni koji ne mjere temperaturu ne mogu tvrditi 100%. Caka je u tome da je lutealna faza ta koja voli šetati i koja je osjetljiva na vrijeme, stres, hranu, obolijenja i ostale stvari, a lutealna je ta koja je fiksna, ona se mijenja jedino kada dolazi do insuficijencije žutog tijela koje prati par dana smeđek iscjetka prije prave M i s time je teško održati T ako dođe do nje i obično se prepisuje progesteron kao podrška žutom tijelu i plodu da se T dalje uspješno nastavi i razvija.
MissN nisam baš relevantna, ali evo....u zadnjih godinu dana najkraći ciklus (nakon antibiotika za ureu) je bio 16 dana jer je bila O 4DC, a najduži 72 dana.. Al kažem, ja nisam mjerodavna tu
Miss N meni uvijek traje isto. 4-5 dana. 🤷🏼♀️
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
e a što se same M tiče, MissN meni traje 2,5 najduže 3 dana i tako već zadnjih 10 godina..samo ciklus nakon antibiotika je trajala 4 dana i taj zadnji dan M je bila ovulacija tako da, eto dokaza da je moguće ostati T i tokom M..da mi se nije dogodilo nasmijala bi se svima u facu ali eto...moguće je sve kod nas žena
Sortiraj odgovore
Najstariji