Inače divim se svakoj od vas kad se možete svladati.. ja bi radila testove od 1dpo najradije 🤦♀️🤦♀️
Očito sam strpljivija nego što sam mislila. A možda zato jer već imam i jedno dijete pa zato. No naglašavam da je bilo i mjeseci gdje se piskilo na 8dpo jer eto, svi piškite😂😂 To više ne radim jer mi nema smisla. Ako jesam, saznat ću, ako nisam, dobit ću. Iako, ranije testiranje nije uvijek ni loše zbog eventualno biokemijskih koje se ponavljaju.
👩33g
👨42g
👦4g
Inače divim se svakoj od vas kad se možete svladati.. ja bi radila testove od 1dpo najradije 🤦♀️🤦♀️
uh, sad vidjeh da si ti 10dpo, i jesi piškila testić? simptomi?
👩33g
👨42g
👦4g
Dada cestitke 🥳🥳🥳🎊
Simba simptomi su ajme 🤩🤩🤩 najviše me se dojmila glavobolja, ja kad sam prije dva mjeseca imala onaj slabi plus glavobolja je bila ajmo rec simptom, nisam odmah povezala uopce. Jutro na dan ocekivane sam se probudila s glavoboljom - inace ju imam samo kad sam mamurna 😅 I jos nesto - osjetljivi zubi na hladno. To takoder nisam povezala jer eto, normalno je da su ponekad osjetljivi, posebno ako promijenim pastu. Drzim najveceeee 🤞 da je trudnoca u pitanju i da ces iskoristit taj test za ➕ 🤞😁 sretno ❤️❤️❤️
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
E ja vec vidim da bi se i kod mene uskoro razvila ovisnost..😂😂
👩32 🧑35
👶 2019
👨👩👧👦 2022
I hvala vam svima! Od sad cas i dalje citam poskrivecki u nadi da ce sve bit ok🙋♀️ Svima puuuuno srece i sto prije velike pluseve +++++
👩32 🧑35
👶 2019
👨👩👧👦 2022
uh, sad vidjeh da si ti 10dpo, i jesi piškila testić? simptomi?
Imam za ujutro jedan cb od 10miu.. simptoma nemam ništa..
Tako da očekujem 💩 sutra 🤣🤣🤣
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
I ne znam dal sam 10dpo ili 9dpo danas.. 😬
Po peaku i svemu ostalom mislim da sam 10dpo a tempica se ne slaže..kaže FF 9dpo..pa ajd ga znaj..
Dan vamo tamo.. 🤦♀️🤦♀️
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
I ne znam dal sam 10dpo ili 9dpo danas.. 😬
Po peaku i svemu ostalom mislim da sam 10dpo a tempica se ne slaže..kaže FF 9dpo..pa ajd ga znaj..
Dan vamo tamo.. 🤦♀️🤦♀️
ma dan gore dolje. svakako djelimo optimizam za plusićem😂 kad se sjetim patnje u mladim danima, kad je kasnila, pa ta panika dal sam T, pa kad će, pa on pazio, pa pitanje dal je dobro pazio i bla bla. Bar nikad nisam pila kontracepcijske, vidim sad da nije ni trebalo. Kad nam je dijete napraviti znanstvena fantastika😂😂
👩33g
👨42g
👦4g
Curke,oprostite što ovako upadam..možete mi reć koje trakice većinom koristite,gdje ih kupujete/naručujete..hvala ☺️
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Pozz Visibaba07. Ja sam porucila sa sajta lh test srbija. 30 komada 2000 din osetljivosti 25mlu i gratis dobijes 2 hcg od 10mlu. Ja sam iz Srbije, pa mi je to bilo najlakse. David testovi, neki nemacki. Zadovoljna sam tracicama. Prvo sam mislila da ,,ne rade" kako treba, medjutim moji hormoni nisu kako treba 🙈 kad je bio pik crvenela se crta samo tako. Narucuju cure i sa amazona koliko sam shvatila, ali ja nemam iskustva sa tim. Javice se vec neka da ti objasni....
👠 29g 👞 45g
👶 2017.g
▶️06.'21.
Sortiraj odgovore
Najstariji