Tonia u ponedjeljak, taman mi je 10 dpo 🙃
Huhuhuuuu jedva čekam 😎😎😎
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Bella nisi jedina koja je optimisticna za moj ciklus ima vas jos u redu 🤣🤣🤣 trakica ti je bas fino tamna,ne bi se cudila d sti u utorak ili srijedu bude ovulacija 🙈
Joli ako bi bio lijevi dobitni evo ne znam kako bi reagirala i sto bi napravila kad bi vidla plus ili dvije crtice 😂
Tonia znam ja da ti ocekujes plus od mene i da imas velika ocekivanja od ovog ciklusa,ali opet,lijevi jajnik je u pitanju 😂 bojim se da i ako je ovulirao da mozda nisu kvalitetne JS 🤷♀️😂 promijenila sam baterije na toolomjeru pa cu vidjeti ujutro sto ce reci 😂😂
Jutro curke!
Tonia,Joli vidim tempica hop ode gore! 👌🏻😎
Garawa a tebi vidim neki implantacijski pad mozda? 🥳🥳🥳 lijepo se strmoglavila,sad da vidimo sutra tempicu oce li jos ostat nisko ili ce skocit gore da izracunamo kad bi mogla piskiti hcg 😂🤩
Lucky nam se izgleda opet napila jer nemam uvid u njenu tempicu, a i eloise nam se nesto uspavala 😅🙊
Uzivajte u suncanoj (nadam se da ce i ostati tako) nedjelji!
Svim trudnicama koje nas mozda prate u tisini i onima koje su to vec prosle a ponovno rade na tome - sretan Vam Majcin dan! 🥰😘😘
Jutro trudilice 🌸
Sretan majcin dan nasim Trudnicama i mamasitama koje ovdje sa nama.😊
Htjela sam podijeliti pozitivnu pricu sa vama. Jucer su nas na druzenju prijatelji iznenadili. Frendica je 14 tjedana trudnaa! Nema jedan jajovod i trudili su se 6 mj. Ali bas zbog toga sto nema jedan j i M joj nisu redovite bile predali su papire za MPO. Medutim ona je bas tad ostala T.😊
Sretna sam radi njih i nadam se da cu ja i mi sve uskoro biti T i dijeliti nase price kao ohrabrenje drugima 😉🤗
Kazem ja njoj ajde sad baci mi te trudnicke prasine , a ona me gleda (onda sam skuzila da ne znaju svi nase forumske fore).
Uglavno bacila je prasine pa ja prosljedujem vama 🧚🏼♀️🧚🏼♀️🧚🏼♀️
Jutro svima..
Sretan majčin dan i neka danas nekoga obraduje +
Anchy jako lijepa priča..
Hope temperatura je bome pala.. imala sam tako padova oko 6 i 7 dpo ali do sada nisu išli ispod CL
Po onome što sam upratila po pozitivnim FF tablicama.. već 2 dana nakon pada.. naravno ukoliko je tempica porasla žene su piškile svoje plusiće.. e, tako ću i ja 🤭🤞🤞
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Tonia i ja jedva čekam... Sreća jutro mi je bilo radno i kasnila sam pa nisam bila u iskušenju,😅
Hope vidit ćemo, ali bi bila fora da te šokira... 🤞🤞🤭🤭 A i mi bi onda imale priču za buduće trudilice počela bi s "Našoj Hope je proradio jajnik koji je spavao duže od Trnoružice , čuda se događaju, žensko tijelo je veliki misterij...." 🤭🤭 Inače, sutra je 26 dc i 10 dpo tako da sutra bude li pad tempice idemo prema M, bude li porast tada postoji nada... Svakako ću ja napraviti jedan testić, da sam sigurna....
Anchy mene su moji roditelji dobili nakon 5 godina (oboje zdravi) i to u mjesecu kad su odustali i išli se raspitivati o papirologiji koju moraju pribaviti da budu kandidati za posvojenje. Sigurno ima nešto u tom opusti se, iako kad mi to netko kaže bi ga prebila. Hvala za prašinu i čestitke tvojoj prijateljici 🙃🙂
__
Svim mamasitama sretan majčin dan, a nama ostalima da dogodine i nama čestitaju 💜💚
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Bože koja konstrukcija posljednje rečenice🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Parim katastrofalno nepismena.. 😅😅
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Bože koja konstrukcija posljednje rečenice🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Parim katastrofalno nepismena.. 😅😅
Haha ne brini...i ja znam takve gluposti napisati da Boze me sacuvaj 🙈 ali masu puta u brzini tipkam pa ispustim slovo krivo napisem...nema veze
Bitno da se razumijemo 🙃😉
Hej cure, lijepo ti grafici izgledaju
Garawa drzim fige da je impl pad 🤞😊
meni evo pala tempica, dosla M. Jucer sam cijeli dan provjeravala jel stigla i reko ajde daj vise da te odradim i krenem piskit lh trakice
A kaze meni jucer dragi, ajde ovaj mj nemoj mjerit tempicu i nemoj piskit trakice, budemo se keksali svaki dr dan tak da smo sigurni da smo sve pokrili
👱♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
🧔30, sve ok
Sortiraj odgovore
Najstariji