Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    💎 💌Doris-S 🌠🐇
    09. Svibanj 2021. 13:22

Pozdrav curice. 🥰
    SRETAN VAM MAJČIN DAN ❤️
    Bella uspjela sam zapamtit tvoj pik. Sad akcija 🤞🤞❤️
    Anchy krasna priča, primam ovu trudničku prašinu s obje ruke❤️
    Hope ovaj nick za par dana nosi +❤️
    Tonia, Lucky, Joli, Čine, Garawa, Jelušićka, Eloise šaljem puse🥰🥰
    A ovo je moja trakica na 16 dc, nadam se uskoro piku🤞😁
    https://ibb.co/pKtGgm4

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

Joli 🌟
    09. Svibanj 2021. 13:30

Hope pa ja vidim i u tebe skok tempice 🤩🤩 
    Doris polako tamni, mogla bi kroz par dana, ako ti naglo tamne i prije 🤞🤞

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Joli 🌟
    09. Svibanj 2021. 19:32

Lucky odlično 🙃🙃
    mene su počeli boljeti jajnici i hvatati PMS raspoloženje... Raspoloženje je i inače tu, a jajnici su malo uranili... 🤦🏼‍♀️

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Garawa¤
    09. Svibanj 2021. 21:11

Ja ću prvi na 10dpo.. dakle 12.5. 🤞

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

09. Svibanj 2021. 21:45

Anchy prihvacamo sve ovdje trudnicku prasinu, malo smo u manjku s njom  bas je lijepo cuti tu pricu, ona bas vraca nadu kad ju polako gubimo i daje vjetar u leda  vidim da ti je pala tempica, jel se to sprema neka M napokon nakon 50+ dana? 
    Lucky e kad sam docekala tvoju tempicu nastavila sam dalje spavat ko onaj medo kad spava zimski san ja se nadam da ti slijedi M jer je tempica u padu, a i trakica jaca pa drzim fige da do srijede zadnje dobijes M 
    Garawa a nema tu pravila sa tempicama, ali da moze nesto nagovijestiti to sigurno moze, a i nasa Tommy je nakon 2 biokemijske i implantacijskog pada 6DPO sada u 13TT kada je imala implantacijski pad na 7DPO pa eto, nada uvijek postoji dok ne pocrvenimo, a tebi je bas jako pala, bas me zanima jel ce sutra jako skociti ili ce se jos zadrzati nize ispod prosjeka

09. Svibanj 2021. 21:45

Joli bome ti se lijepo drzi tempica jos uvijek isto, ha gle, sutra je 10DPO jos itekako moze biti implantacijski pad tako da, dok i ti ne pocrvenis imamo jednu lijepu nadu za plusic. Kada piskis HCG? i da bome da nekome ispricate moju dogodovstinu da se sad primi, mislim da vam bas ljudi i ne bi vjerovali  skocila je tempica da da, pripisujem to mijenjanju baterije jucer pa se sad moze normalno ponasat, a i 4DPO sam,neka malo skace  a gle jajnici na 9DPO su mi malo sumnjivi na 9DPO,sad cekam sutra neki pad tempice pa da drzimo fige za plusic 
    eloise zao mi je zbog dolaska M, ali idemo u novi ciklus i nove pobjede, necemo klonuti duhom, samo se treba zaintatiti i bit ce to 
    Bella vidim da ste se ovaj ciklus kolektivno urotile protiv mog lijevog jajnika, ne mogu reci da se zalim, ali sad mi samo stvarate pritisak da vas sve zajedno ne razocaram  a ti se bacaj u akciju jer bi ti sutra ili prekosutra najkasnije mogla ovulirati pa umjesto sto tu piskis, ajde bolje idi kuhaj nesto bolje,a sutra ako tempica padne a prokustra skoci to ce biti to 
    Tonia ti si i navela curke ovdje da stvorite taj copor i meni nabijate pritisak za neki plus, vidjet ces ti kada dodes na red pa kada ja sve okupim i krenemo navijati za tvoj plus e sto se nicka tice...odi u svoj profil i onda ces vidjeti da mozes unijeti nadimak i tu ga upises kako hoces, meni ga je jedino tako priznalo jer kao korisnicko ime ne mogu dirati  cini mi se da po grafu otprilike moze biti O za nekih 4-5 dana, bas me zanima jel ce se uskladiti trakice i tempica 
    Jelušićka samo pricekaj jos koji ciklus, krenut ces pisati ko neki ovdje vec na 7DC (citaj:JA  ) i ja se isto nadam skupa s tobom da se sad zaredaju plusici, i dvije crtice pa vidi koliko je curka u redu za O i za HCG testice 
    Doris i ti si dospjela na moju listu kada dodes na red u DPO dane  ma promijenila sam nick jer me ionako sve zovete Hope pa nema smisla da imam onaj kilometarski nick  a trakice sad piski po dvije dnevno, mozda bi ti kroz 2 dana mogao biti pikic nemoj ga fulati 

09. Svibanj 2021. 21:49

Sto se mene tice danas. Ja hibernirala, ne sjecam se kad sam zadnji put bila ko medo da bi samo lezala i spavala i uopce mi to ne pada tesko  evo i sada mi se spava, natipkam vam ovo pa odo ja prema svoje 4 deke i kreveticu,vrijeme je,sutra treba jos malo odmarat, a prekosutra na posao 
    Inace, osjecam lijevi jajnik kako nemam pojma koji vrag radi, nesto izmedu bockanja, cupanja, pulsiranja i probadanja, sve to nekako radi naizmjence i osjetila sam neko probadanje u podrucju maternice iako je prerano i za potencijalnu implantaciju, ali eto, kad prijavljujete sve,moram i ja. A o nepodnosljivoj promjeni raspolozenja i kolko iritiram muza vec drugi dan za redom necu ni pricati, covjek rade radi nocnu nego slusa mene i moje kvocanje. Inace sam sto se robe tice onako, skinem i stavim negdje majicu i hlace, sad mi sve to smeta i ako nije po mome to je krs i lom, samoj sebi polako idem na zivce,izgleda da starim i odrastam 
    Ne znam kako cu se sutra osjecat, ocu hibernirati ili ne, ne znam ni kad cu se tu javiti, ali zelim vam svima lijepi i ugodni novi radni tjedan! 

09. Svibanj 2021. 21:53

E da, Lucky...ajde ja cu piskiti 12.05. kao da je zabu tesko natjerat u vodu  jest da ce bit prerano i tek 7DPO al u tome i je zabava, a i treba ispucat onih 100 HCG-ova sto je stiglo 

09. Svibanj 2021. 22:02

Dobra večer drage žene! 
    Htjela sam javiti da vas čitam i pratim ali neke pojmove još ne razumijem kako sam tek na početku ove avanture. Držim fige za sve što priželjkujute 🤞🤞

Meni je sutra 10dpo, ja nadobudno piškila jučer i danas i ništa, pa sam bila ljuta sama na sebe 😁 Od simptoma mogu prijaviti bolne grudi koje su počele na 2dpo, i poneke slabe grčiće dolje zadnjih 6-7 dana. Sve su mi to i simptomi PMS-a pa ne znam što misliti, znam samo da od grudi samo što ne eksplodiram! (A i inače su malo veće)

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    09. Svibanj 2021. 22:05

Hope ♾

Jolibome ti se lijepo drzi tempica jos uvijek isto, ha gle, sutra je 10DPO jos itekako moze biti implantacijski pad tako da, dok i ti ne pocrvenis imamo jednu lijepu nadu za plusic. Kada piskis HCG?i da bome da nekome ispricate moju dogodovstinu da se sad primi, mislim da vam bas ljudi i ne bi vjerovaliskocila je tempica da da, pripisujem to mijenjanju baterije jucer pa se sad moze normalno ponasat, a i 4DPO sam,neka malo skacea gle jajnici na 9DPO su mi malo sumnjivi na 9DPO,sad cekam sutra neki pad tempice pa da drzimo fige za plusiceloisezao mi je zbog dolaska M, ali idemo u novi ciklus i nove pobjede, necemo klonuti duhom, samo se treba zaintatiti i bit ce toBellavidim da ste se ovaj ciklus kolektivno urotile protiv mog lijevog jajnika, ne mogu reci da se zalim, ali sad mi samo stvarate pritisak da vas sve zajedno ne razocarama ti se bacaj u akciju jer bi ti sutra ili prekosutra najkasnije mogla ovulirati pa umjesto sto tu piskis, ajde bolje idi kuhaj nesto bolje,a sutra ako tempica padne a prokustra skoci to ce biti toToniati si i navela curke ovdje da stvorite taj copor i meni nabijate pritisak za neki plus, vidjet ces ti kada dodes na red pa kada ja sve okupim i krenemo navijati za tvoj pluse sto se nicka tice…odi u svoj profil i onda ces vidjeti da mozes unijeti nadimak i tu ga upises kako hoces, meni ga je jedino tako priznalo jer kao korisnicko ime ne mogu diraticini mi se da po grafu otprilike moze biti O za nekih 4-5 dana, bas me zanima jel ce se uskladiti trakice i tempicaJelušićkasamo pricekaj jos koji ciklus, krenut ces pisati ko neki ovdje vec na 7DC (citaj:JA) i ja se isto nadam skupa s tobom da se sad zaredaju plusici, i dvije crtice pa vidi koliko je curka u redu za O i za HCG testiceDorisi ti si dospjela na moju listu kada dodes na red u DPO danema promijenila sam nick jer me ionako sve zovete Hope pa nema smisla da imam onaj kilometarski nicka trakice sad piski po dvije dnevno, mozda bi ti kroz 2 dana mogao biti pikic nemoj ga fulati

Hahaha Hope neka sam dospjela 🤭😄
    Moram sad, al mislim da bi kroz 2-3 dana zadnje  trebao biti. Budemo vidli. 🤞🤞🤞

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.