Želim vam lijep početak novog tjedna. 💜
⛄ ➡️ https://ibb.co/7vX9skL
Tempica ima još malo vremena za pad jer je i O bila tek 17 dc… Još par dana ima nade 🙂
Hope je puna inspiracije, vidi se da je tebi neradni ponedjeljak… Uživaj i odmaraj… 😉
Emily sretno na pregledu
Jutro..
Da, bijeli je.. 😩
Da li umačeš ujutro samo ili I navečer? Negdje sam pročitala da kad se testiramo tako rano da večernji urin prije zna pokazati.. ima netko kakvih saznanja i iskustava s tim..
🤞🤞 da se sutra pojavi || ❤
Meni je jaca crta popodne nego ujutro 🤷♀️
Jutro drage moje!
Evo da se javim čitam vas redovno i pratim ali kod mene se još ništa ne događa pa nemam šta puno pisati, nadam se O ovaj mjesec u neko normalno vrijeme, npr do 20 dc.
optimistično haha
Jučer smo muž i ja išli u ljekarnu, i nudili su besplatno testiranje vitamina i minerala u organizmu, pa smo si izmjerili. Meni fali cinka i selena, odmah sam si to kupila a kod muža sve tip top, baš mi je super došlo to testiranje
_
Pine taj stres nam je takva ubojica,meni isto sve podivlja kad sam pod stresom,posebno štitnjača sad će ti doći čist bris i menga i idemo u nove pobjede.
Joli držimo fige do dana očekivane M!
Anchy svaka čast na strpljenju, brzo je prošlo, vjerujem da si napravila ogroman korak naprijed!
Tempica ima još malo vremena za pad jer je i O bila tek 17 dc… Još par dana ima nade 🙂
Hope je puna inspiracije, vidi se da je tebi neradni ponedjeljak… Uživaj i odmaraj… 😉
Emily sretno na pregledu
Jutro..
Da, bijeli je.. 😩
Da li umačeš ujutro samo ili I navečer? Negdje sam pročitala da kad se testiramo tako rano da večernji urin prije zna pokazati.. ima netko kakvih saznanja i iskustava s tim..
Meni je jaca crta popodne nego ujutro 🤷♀️
Tako je i meni bilo, u vecernjem urinu je bila duplo taminija crta nego u jutarnjem,mislim da je to ovisno kada se podupla beta,nekom popodne,nekom ujutro,nekom navecer i u tom trenu kad se podupla i izluci u urin bude jaca crta,jedino ako se neko natanka vode pa piski onda je prerazrijeden.
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Emily sretno na pregledu
Jutro..
Da, bijeli je.. 😩
Vidim da si i 8 dpo meni je tad bio negativan test bijel ko snijeg,tako da hrabro naprijed u pisanju💪😊
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Curke ne znam jesam dobro pohvatala sva pravila s pocetka,mislim da smijem pisati ako sam vec bila na lh trakicamai lovila o s vama, ako sam krivo shvatila ako ne smijem ovdje pisati dajte mi do znanja da ne ljutim nikog😊
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Curke ne znam jesam dobro pohvatala sva pravila s pocetka,mislim da smijem pisati ako sam vec bila na lh trakicamai lovila o s vama, ako sam krivo shvatila ako ne smijem ovdje pisati dajte mi do znanja da ne ljutim nikog😊
Mi volimo kad nam dodu trudnice i daju vjetar u leda i malo prasine bace na nas!
Kako si nam ti ?
Zoi super za testiranje, ja sam uzimala neki immuno prasak sa vitaminom c + zn + selen ali ne pre dugo.
Kad inače pocinjes piskit trakice? Ja sam isto tako uvijek na 15dc pocinjala testirat radi dugih ciklusa, masu puta pik uopce nisam uhvatila. Prosli ciklus slucajno pisnila na 11dc , a vec na 14dc pik! Tako da pazi da nebi bilo ranije 🤗
Ja krenem negdje oko 12 dc, iako mi ovulacija u pravilu nije nikad prije 17 dc pa bezveze trošim trakice
a sad ću krenut čak danas ili sutra, za svaki slučaj jer pijem gynositol pa da ne bi propustila nešto
Evo i meneee napokonnn kod svog muža nakon 28 dana mada i kod obitelji bilo je divno. Mjesečnicu još imam dan dva tako da mogu reći da sljedeću ne bih trebala dobit 01.06. može odmah odbrojavanje 🤣🤣🤣🤣. Kupila sam vrkutu i macinu travu doöe kod nas čisto da i to probam 🤣🤣🤣🤣. Može ponovo i mpje odbrojavanje da krene 😘😘😘😘😘 za sve.
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Zoi sad ces vidjeti kad PIKCINA opali ovaj mjesec. Gynositol je sigurno nesto odradio!
maybenewmom nema skidanja sa muza heheh!
---
Sto se tice trakica i meni ih je zao svaki dan piskiti. Evo 55 dc nije bilo O da sam piskila svaki dan 55 trakica bi uzalud potrosila. Zato ja mjerim bazalnu i kad po nekim dr simptomima posumnjam da bi mogla O pisnem...ali jos nista.
Evo bas sad gledam kako moram jos trakica naruciti imam ih 70. A kod mene kad padnem ispod 100 odmah dr narucujem da mi stignu hehe
Sortiraj odgovore
Najstariji