Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    simba
    13. Kolovoz 2021. 09:43

Atina25

Cure koje koristite trakice moze help? Ne vidi se bas dobro malo je mutno tek sad vidim, treba li jos tamniti ova linija da ponovim test sutra ili je to to?
    https://ibb.co/9tHkFnq

ovo pik, to je ješt, jači pik. znači da je O uskoro. Tako da, primaj gosta što prije😂😂

👩33g
    👨42g
    👦4g

simba
    13. Kolovoz 2021. 09:46

Lida 🌼

♥️ ODBROJAVANJE ♥️👶 🙏
    8/2021SaporeVero- 15.08. - 2 dana 🤞🤰
    Niki777- 18.08. - 5 dana 🤞🤰
    maybenewmom - 24.08. - 11 dana🤞🤰
    Suncokret - 25.08. - 12 dana🤞🤰
    kiki13- 28.08. - 15 dana 🤞🤰
    Kamilica - 29.08. - 16 dana 🤞🤰

9/2021Joli- 01.09. - 19 dana 🤞🤰🏼
    Lida - 09.09. - 27 dana 🤞🤰
    Garawa - …
    Luna93 - …

e možes i mene ubaciti, 28.8. 
    nisam radila trakice ovaj mj, al et neka i ja popunim listu😁

👩33g
    👨42g
    👦4g

missR
    13. Kolovoz 2021. 12:12

Hope super za eggwhite 🙌🏻🙌🏻🤞🏻🤞🏻 
    Atina pravi pik 🥳 akcija!
    A di nam je Joli?

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

maybenewmom
    13. Kolovoz 2021. 12:26

Sada sam na 7DPO ali sam u Hrvatskoj tako da sam zaboravila hcg trakic. Vraćam se sa odmora u ponedjeljak i to će biti tamam vidjeti dali se sta desava. Drago mi je da si tu🥰🥰🥰🥰🥰

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

Kamilica ♡
    13. Kolovoz 2021. 12:26

Pozdrav cure, opet petak 😀🥳🌞🤗
    Suncokret uzivaj na godišnjem 🥂
    Maybenewmom sretno s piškenjem! 😀
    Bella sretno s brisevima 🤞🤗
    Hope welcome back 😀
    Lida, Garawa….😘

Evo ja jedva izdrzavam ove vrucine. Preko noci se ne spusta temperatura ispod 30, a preko dana preko 35. Bas je katastrofa. 🥵 I more je pretoplo, mislim oko 28 C.🤦🏼‍♀️ O guzvama da ne pricam. Blažena zima. 😅
    Jučer sam piškila, ali mi je bio negativan, pa nisu jos plodni dani poceli...ponovit cu popodne. Ionako jedva disem, a makar još i seks.🤦🏼‍♀️😅
    ---
    Uzivajte mi cure u vikendu, drz'te se hlada. 🤗🌞🌊🏖️🥂💗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

maybenewmom
    13. Kolovoz 2021. 12:27

Hope također sam i toplomjer zaboravila tako da nisam mogla temp pratiti

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

Kamilica ♡
    13. Kolovoz 2021. 12:28

E da, miss R  drzim fige da tamni 😀🤞🤰🤗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

☯️
    13. Kolovoz 2021. 13:30

Atina25 danas ces ovulirati pa hajde pozuri taj hop hop 🤞🏻☺️
    missR u kojoj si ti fazi? Ne vraca mi se nazad pa onako koga pohvatam odmah kad se otvori zadnja stranica prokomentiram ako imam sta pametno rec a ako ne sutim 😂🤭
    maybenewmom vidla sam neke pricice da uzivas uz valove neka neka. Pusti tu aparaturu dosla si se psihicki manut od svega i odmorit,a nikad ne znas mozda bas to i urodi plodom 💪🏻😉
    Bella nam radi briseve? Pa onda neka je sa srecom 🤞🏻☺️
    Kamilice evo me sjedim u hladu i preznojavam se,razumijem o cemu pricas,a iskreno da ti kazem bas mi pase ovakvo more jer kad bacim popodnevni hrkanac samo se spustim na plazu,uskocim u more i nema onog soka samo sto srce ne stane,a to mi je najbolje kad se sva uznojena probudim 😂 ti si krenula u lov na plodne dane vidim? Sretnoooo 💃🏻💃🏻💃🏻
    A ja vam malo masem s balkona i saljem slane pozdrave: 

https://ibb.co/MDjk0YR

Kamilica ♡
    13. Kolovoz 2021. 13:52

Hope bas mi je drago da si se vratila na forum, falili su tvoji romani i pozitivna energija. ☺️🤗
    Nadam se da si se opustila i odmorila. Mozda bude i kinder surprise 😀, ali bitno da si napunila baterije. ☺️ Uzivaj do ponedjeljka, suncaj jajnike 😀i mozak na pašu. Bas ti je lijep pogled. 😍🌊🏖️

Kamilica ♡
    13. Kolovoz 2021. 14:57

Cure help! Jucer mi je ova dolje crtica bila svijetlija od gornje, danas su mi skoro iste? Jeli moguće vec danas peak ili sutra? 🤷🏼‍♀️
    https://ibb.co/m49305S

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.