Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Garawa¤
    11. Kolovoz 2021. 14:02

Atina25

Garawa ona je odmah otišla dok je to jos bilo u početnom razvoju, dobila je na leđima jer je osjetila bol jaku, ne znam sve ovisi koliko ti se već proširilo, njoj je bila veličina npr kao jabuka tako neki krug - i pila je 2 tabelete svaka dva sata jer je imala zakazanu operaciju pa je dr isforsirala da prođe da bi je uzeli na op. Tek nakon 7 dana su joj se maknuli mjehurići, kraste jos ima sad polako sad treba zacijeliti.. Kako ti je danas?

Upravo provela cijelo prijepodne u bolnici.. rekli su da nastavim terapiju..5 x2 tablete dnevno.. i u ponedjeljak kontrola ako se ne pojača ništa.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Atina25
    11. Kolovoz 2021. 14:56

E tako je i njoj bila terapija 2 tbl kroz dan, i nije se osjećala ona dobro bas ju je bolilo,nadam se da će ti proć čim prije.. Stres i pad imuniteta,mislim na tebe puno jer znam da je njoj bilo koma i treba da se tijelo oporavi.. Bitno je da se ne širi i da se zaustavi

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Kaća
    11. Kolovoz 2021. 18:31

Pozdrav svima, ovako malo da uletim ko padobranac jer vas još uvijek nekad znam pročitat 
    Garawa javljam se zbog tebe. Kada je moja svekrva imala zoster mazala sam joj rane hidrolatom kadulje, možeš slobodno 2,3 puta dnevno na vaticu i lagano namazati. Kadulja ti djeluje antivirusno i protuupalno, te potiče limfe na čišćenje. Hidrolat kadulje će ti prodrit duboko u kožu pa će ohladiti mjesto i pomoć kod svrbeža. Kroz tri dana ćeš primjetiti poboljšanje na koži i male su šanse da će ti ostat veliki ožiljci. Možeš je koristit u kombinaciji sa dobivenom terapijom. To je super prirodni lijek za zoster. Sretno!! ❤️

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Garawa¤
    11. Kolovoz 2021. 20:08

Hvala Vam cure što brinete ❤❤

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

simba
    11. Kolovoz 2021. 20:28

Kaća

Pozdrav svima, ovako malo da uletim ko padobranac jer vas još uvijek nekad znam pročitat
    Garawa javljam se zbog tebe. Kada je moja svekrva imala zoster mazala sam joj rane hidrolatom kadulje, možeš slobodno 2,3 puta dnevno na vaticu i lagano namazati. Kadulja ti djeluje antivirusno i protuupalno, te potiče limfe na čišćenje. Hidrolat kadulje će ti prodrit duboko u kožu pa će ohladiti mjesto i pomoć kod svrbeža. Kroz tri dana ćeš primjetiti poboljšanje na koži i male su šanse da će ti ostat veliki ožiljci. Možeš je koristit u kombinaciji sa dobivenom terapijom. To je super prirodni lijek za zoster. Sretno!! ❤️

heej, pa jel to kod tebe ima novine? ako je tako, čestitam!😊 pa nam daj recept 😁

👩33g
    👨42g
    👦4g

Kaća
    11. Kolovoz 2021. 20:49

Garawa nadam se da će brzo proći 
    Simba je je ima novosti, u pon imam prvi pregled sa 6+1 tjedana vidit ćemo šta će bit. A recept, a nema ga. Nakon stimulacije sam malo pukla i poslala sve u pm, vratila se svom starom životu, pila izlazila s mužem, prijateljicama, zaboravila na ciklus na menstrualni kalendar na sve. Trebali smo imat pauzu 3 mj do sljedećeg postupka i eto čudo se dogodilo. Muž pio almageu dva mjeseca, ja sam imala valjda zaostatak hormona od stimulacije i eto potrefilo se. Sad se nadam da će sve bit u redu. 
    Kako si ti, šta ima kod tebe?

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

simba
    11. Kolovoz 2021. 23:14

Kaća

Garawa nadam se da će brzo proći
    Simba je je ima novosti, u pon imam prvi pregled sa 6+1 tjedana vidit ćemo šta će bit. A recept, a nema ga. Nakon stimulacije sam malo pukla i poslala sve u pm, vratila se svom starom životu, pila izlazila s mužem, prijateljicama, zaboravila na ciklus na menstrualni kalendar na sve. Trebali smo imat pauzu 3 mj do sljedećeg postupka i eto čudo se dogodilo. Muž pio almageu dva mjeseca, ja sam imala valjda zaostatak hormona od stimulacije i eto potrefilo se. Sad se nadam da će sve bit u redu.
    Kako si ti, šta ima kod tebe?

znači da ima nešto u tome da sve jednostavno pustiš i makneš se od svega. Ja sam u Veljači imala biokemijsku, isto u mjesecu kad se apsolutno nisam zamarala ničim. Sexali se kad smo htjeli.
    Inače sam odlično, valjda zato jer imam dječaka koji me maksimalno zaokupljuje i nekako nemam kad vremena previše razmišljati kako nikako ne uspjeva.
    😅 Još nisam spremna na neke velike korake. Imam još strpljenja.😁
    Držim fige za ponedjeljak.🍀😊 Baš lijepo da vam je uspjelo 'usputno'  😁🍾

👩33g
    👨42g
    👦4g

missR
    12. Kolovoz 2021. 07:21

Cure dobro jutro 
    Ja jutros piskila hcg. 32 DC sam, trakice nisam piskila za O ali mislim da sam 8 dpo. Znam da nisam normalna sto sam piskila hcg tako rano ali su me pocele bradavice nekako cudno bolit pa eto tesko zabu u vodu natjerati..
    Vidim nekakvu jedva vidljivu sjenicu stavit cu vam sad sliku jer ne znam da li umisljam il je tu stvarno

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

missR
    12. Kolovoz 2021. 07:22

https://ibb.co/T4NG1nW

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Garawa¤
    12. Kolovoz 2021. 09:25

missR

https://ibb.co/T4NG1nW

I ja vidim kao nešto roskasto al s obzirom kako je rano.. ne može biti ni jače.. 🤞🤞da pređe u pravi plus ❤

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.