Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lida 🍀
    13. Kolovoz 2021. 15:42

Zdravo curke moje! ❤️
    Malo sam neaktivna ovih dana, sutra idemo na more pa smo u totalnoj zbrci s pripremama 😁
    Atina25 ovo je pik, bacaj se u akciju 🤭
    simba od sutra si na listi 🥳
    Kamilice stizem ti blizu u Dalmaciju 😁 meni nece nimalo smetati topla voda, nisam bila na moru 6 godina , pa ono, daj sta das 😁😁 mislim da bi ti peak mogao biti uhvacen sutra
    Hope bas mi je lijepo vidjeti opet tvoj nick i postove. Samo ostani tu s nama ❤️ jako lijep pogled 😁
    mnm do ponedjeljka mozak na pasu, pa onda cekamo plusic 🤞🤞
    Garawa nadam se da si danas bolje 😌
    Joli, javi se 😁😁😁

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

☯️
    13. Kolovoz 2021. 16:03

Kamilica 🌞

Cure help! Jucer mi je ova dolje crtica bila svijetlija od gornje, danas su mi skoro iste? Jeli moguće vec danas peak ili sutra? 🤷🏼‍♀️
    https://ibb.co/m49305S

Rekla bih pik danas aaaa ovulacija e to ne znam kako ti se jajnici ponasaju,ako osjetis sutra neke bolove il nesto onda ce bit odmah sutra O  🙃🙈💃🏻 

☯️
    13. Kolovoz 2021. 16:05

Lida 🌼

Zdravo curke moje! ❤️
    Malo sam neaktivna ovih dana, sutra idemo na more pa smo u totalnoj zbrci s pripremama 😁
    Kamilice stizem ti blizu u Dalmaciju 😁 meni nece nimalo smetati topla voda, nisam bila na moru 6 godina , pa ono, daj sta das 😁😁 mislim da bi ti peak mogao biti uhvacen sutra
    Hopebas mi je lijepo vidjeti opet tvoj nick i postove. Samo ostani tu s nama ❤️ jako lijep pogled 😁
    Joli, javi se 😁😁😁

Ajde nakon 6 godina pusti forum i trakice i sve u lijepi klinac i odmori glavu preporodit ces se kao i ja ja sam nakon 4 godine dosla na tjedan dana 🥳🥳🥳 uzivaaaaj i iskoristi sve te dane maksimalnoo ☺️☺️☺️☺️

missR
    13. Kolovoz 2021. 16:29

Hope 33 DC ali nisam na listi jer sam krvarila malo oko 16 dc a nisam ulovila O (trakica stalno ista).Tako da sam prestala piskit al dobro smo isto pokrivali.
    Imam sjenicu neku ne znam jel imaginarna i jucer i danas na testicu ali to su oni one step testovi sto dobijes s trakicama za O tako da ne znam koliko su pouzdani.. danas je jaca crtica ali ful bez boje tako da mislim da je evap.
    Cice su mi ludilo i doli me bas boli. Ne radujem se previse bas 
    Lida uzivaj na moru.
    Kamilice ja bi rekla pik 🤞🏻☺️ 

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

missR
    13. Kolovoz 2021. 16:38

E i nisam dodala da sam 9 dpo. Opalite me tavom drugi put kad popisam test na 8 dpo 🤦🏻‍♀️

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

missR
    13. Kolovoz 2021. 16:39

Po mom misljenju je bila O tek tamo 24 dc

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Lida 🍀
    13. Kolovoz 2021. 16:51

Hope ☯️

Lida 🌼

Zdravo curke moje! ❤️
    Hopebas mi je lijepo vidjeti opet tvoj nick i postove. Samo ostani tu s nama ❤️ jako lijep pogled 😁
    Joli, javi se 😁😁😁

Ajde nakon 6 godina pusti forum i trakice i sve u lijepi klinac i odmori glavu preporodit ces se kao i ja ja sam nakon 4 godine dosla na tjedan dana 🥳🥳🥳 uzivaaaaj i iskoristi sve te dane maksimalnoo ☺️☺️☺️☺️

Spremila sam dvije trakice u neseser, budala. 🙈 Ima da ih izvadim, svejedno okvirno plodni dani pocinju kad se vratimo s mora. 🙈 bolje da se ne zamaram. 
    Ja se odjavljujem s pisanjem dok sam na godišnjem, ali citat cu vas barem svako jutro! Pozdrav svim curama i pokrivajte pikove, nek nam bude puuuuno plusica 😁😁❤️❤️❤️❤️

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

☯️
    13. Kolovoz 2021. 16:57

missR

Hope 33 DC ali nisam na listi jer sam krvarila malo oko 16 dc a nisam ulovila O (trakica stalno ista).Tako da sam prestala piskit al dobro smo isto pokrivali.
    Imam sjenicu neku ne znam jel imaginarna i jucer i danas na testicu ali to su oni one step testovi sto dobijes s trakicama za O tako da ne znam koliko su pouzdani.. danas je jaca crtica ali ful bez boje tako da mislim da je evap.
    Cice su mi ludilo i doli me bas boli. Ne radujem se previse bas
    Lida uzivaj na moru.
    Kamilice ja bi rekla pik 🤞🏻☺️

To ti je bilo ovulacijsko krvarenje 16DC. Haj ti kupi neki testic u ljekarni i pisni cisto onako radi sebe i svih nas tu ☺️🤭😂

☯️
    13. Kolovoz 2021. 16:58

Lida 🌼

Hope ☯️

Lida 🌼

Zdravo curke moje! ❤️
    Joli, javi se 😁😁😁

Spremila sam dvije trakice u neseser, budala. 🙈 Ima da ih izvadim, svejedno okvirno plodni dani pocinju kad se vratimo s mora. 🙈 bolje da se ne zamaram.
    Ja se odjavljujem s pisanjem dok sam na godišnjem, ali citat cu vas barem svako jutro! Pozdrav svim curama i pokrivajte pikove, nek nam bude puuuuno plusica 😁😁❤️❤️❤️❤️

Zeno sve i forum i sve na off i odmori se,zabavi se i uzivaj na maksimalno. Za forum ima vremena kad godisnji ostane samo lijepo sjecanje ☺️

missR
    13. Kolovoz 2021. 17:00

Hope ma ne vjerujem jer nije bilo sluzi ni niceg. A opet ko zna..Tek sam prave O simptome imala 24 dc. Inace kad imam spoting tako usred ciklusa taj mi ciklus bude anovulatoran tako da sam zato odustala od trakica ovaj mj. Ovih dana cu pisnuti pravi skupi testic 🥳😂 ako ne dode M naravno.

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.