Simba,
Cerviks provjeravam neka dva mjeseca. Uradila sam test i negativan je. Laknulo mi je, pomislih u sebi ako bi mi ovako teska bila trudnoca, kao sto mi je pms, izludjela bih. 😊
žao mi je. ja sam imala divnu trudnoću, bez mucnine i ikakvih poteškoća, ALI, kao i svaka trudnica, imala sam hormonalni kaos povremeno, gdje se emocijalno čas smiješ, čas plačeš. Neće to zaobići. Što se tiče tvojih simptoma, vjeruj, sve ih imamo, uvijek nešto žiga, pa ti je nekad slabo, glavobolja itd. Ne vrijedi se zamarati time.
👩33g
👨42g
👦4g
Drage moje, evo mene sa divnim vijestima
https://ibb.co/5xc1m4C
https://ibb.co/v3NVtvL
Ja jos ne vjerujem 😯🙈🥰
Zelim vam svima koje cekate da se iznenadite kao i ja danas 🥰🥰🥰
Čestitam! 🍀😊Mislim da si ti pisala prije par mj ako se dobro sjećam. Kako to da si test radila na 10dpo? jesi imala kakav simptom? osjećaj?
👩33g
👨42g
👦4g
Cure moje.. ja završila na bolovanju..
Napao me herpes zoster.. na licu.. odmah sam reagirala i otišla doktorici.. krenula sam s terapijom.. nadam se da neće biti nekakvih velikih komplikacija..
Kaže doktorica ili veliki stres ili premorenost..
Van sebe sam.. 😩😩😩😩
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Simba,
Hvala na lijepim rijecima. 😘
Garawa,
Zelim ti brz oporavak!😘
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Garawa zao mi je,zelim ti brz oporavak,mama mi se borila s tim zadnjih dana,dobila mast herplextim i tablete i ako se krene dovoljno brzo s terapijom dosta se spriječi. Isto joj rekla dr pad imuniteta veliki i stres,odmori se malo napravi nesto da se opustis kako tako,drzi se
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
♥️ ODBROJAVANJE ♥️👶 🙏
8/2021
Luna93 - 10.08. - 1 dan kasni 🤞🤰
SaporeVero - 15.08. - 4 dana 🤞🤰
Niki777 - 18.08. - 7 dana 🤞🤰
maybenewmom - 24.08. - 13 dana🤞🤰
Suncokret - 25.08. - 14 dana🤞🤰
kiki13 - 28.08. - 17 dana 🤞🤰
Kamilica - 29.08. - 18 dana 🤞🤰
•
9/2021
Joli - 01.09. - 21 dan 🤞🤰🏼
Lida - 09.09. - 29 dana 🤞🤰
Garawa - …
•
Jutro curke ❤️
Garawa uf zao mi je zbog ove bestije 😬 neka sto prije prode 🤞😘
Ostale cure citam vas kasnije, danas mi je zadnji radni dan pa na godišnji, tako da sam malo u guzvi jucer i danas ❤️❤️
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Garawazao mi je,zelim ti brz oporavak,mama mi se borila s tim zadnjih dana,dobila mast herplextim i tablete i ako se krene dovoljno brzo s terapijom dosta se spriječi. Isto joj rekla dr pad imuniteta veliki i stres,odmori se malo napravi nesto da se opustis kako tako,drzi se
Koliko dugo je trajao oporavak?
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Lida,
Dobila sam. Javim ti da me stavis na listu ukoliko pokrijemo bar jedan dan. On dolazi 26, a po kalendaru ovulacija bi mi bila 25. Kako je osjetim znacu da li smo uspjeli ili ne, u skladu sa tim javicu ti da li cu biti na listi za septembar. 😊
Zelim ti da se odmoris u svakom smislu, probaj da ne mjeris temp., ne koristis trakice i da ti odmor zaista bude odmor od svega.
Vama koji iscekujete i brojite dane, zelim plusice. 😘
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Jutro cure 🤗🌞
Erdina cestitke na plusu! 🥳🎉🤰
Kiki ja te razumijem. Ja jako, jako rijetko imam zelju za seksom, tako da se moram natjerati tih par puta mjesečno. Ali sto se mora nije tesko.😅
Luna zao mi je zbog M. Sad hrabro u nove pobjede. 🤗
Garawa brz oporavak zelim! ☺️
Lida jupiii 🥳uzivaj na godišnjem 🏖️🌊🌞🤗
---
Meni su more i guzve na plazi vec odavno dosadili, ali steta je ne iskoristiti kad je vec ovako vruce, i more pretoplo, pa se natjeram otici. Ali da mi se da, i ne bas .😅
---
Niki, Atina i ostale cure….😘😘
Svima želim lijepu srijedu! 🤗🌞🌊🏖️💓
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Garawa ona je odmah otišla dok je to jos bilo u početnom razvoju, dobila je na leđima jer je osjetila bol jaku, ne znam sve ovisi koliko ti se već proširilo, njoj je bila veličina npr kao jabuka tako neki krug - i pila je 2 tabelete svaka dva sata jer je imala zakazanu operaciju pa je dr isforsirala da prođe da bi je uzeli na op. Tek nakon 7 dana su joj se maknuli mjehurići, kraste jos ima sad polako sad treba zacijeliti.. Kako ti je danas?
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji