Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Luna93
    10. Kolovoz 2021. 09:13

Erdina, 
    Cestitam!❤️

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

Atina25
    10. Kolovoz 2021. 09:15

Kiki i ja mislim da nije kasno, slazem se s Garawom danas i sutra drzim fige
    Kamilica uzivaj na kupanju 
    Ja ne znam dal sam ja jedini debil koj ine zna koristit te trakice,samo se raspizdim,evo nakon menge mi bila pozitivna, trebala bi mi O bit u petak a ja isla jutros vidjet trakicu i sva mi se razlila nema kontrolne nema ničega ma koma
    Niki777 Slažm se s Kiki,samo opusteno tek ste krenuli pomalo,mi smo u početku ono 1 odnos, dva pa ako upali,sad smo malo pojačali, svima nam je želja al opet vjerujem ako se preopteretimo nekim stvarima da nam i odnosi postanu onako robotski i kao mora se i tako, probamo uživat u svemu nekako,nije lako čekat a ja ti savjetujem barem 3 dana prije kašnjenja test  
    pusa svima curke

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

simba
    10. Kolovoz 2021. 09:19

Niki777

Ajme meni tek sam na 8 dana.. imam osjećaj da ću se pojest do kraja.. mislite li da je onaj test za 6 dana unaprijed pouzdan? Je li imala neka iskustva s njim? Grawa ♥️Jedva čekam tvoje iduće odbrojavanje!

Ne troši bezveze pare, jer je mala vjerojatnost da će ti pokazati plusić ako i jesi T. Ako ti pokaže minus, ti ćeš i sama vidjet i uvjerit se da je prerano, pa ćeš ga opet letit kupit i opet i opet.😂 a da ti slučajno pokaže plusić, bit će tooliko blag, da nećeš znati da li je plusić ili ev. crtitica. I time si dobila šta? nepotreban stres. Strpi se barem do 12dpo, a najbolje da pričekaš dan kad ju trebaš dobit. Sve drugo samo radi stres.

👩33g
    👨42g
    👦4g

Luna93
    10. Kolovoz 2021. 09:32

Danas trebam dobiti, imam sve simptome PMS, ali cerviks mi je tako visoko. Tako mi je bilo i predhodni ciklus,  cerviks visoko, endometrij 12, i dosla vjestica. Jedino sto sam uocila drugacije nego u predhodnim ciklusima jeste nizak pritisak. Mogla bih da spavam po cijeli dan. Vjerovatno je zbog vrucine. 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL

Luna93
    10. Kolovoz 2021. 09:33

I da mutan mi je iscjedak. Nije ni bijel, ni zut, a prije par dana je bio smeckast, a to mi se i prije desavalo. 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL

simba
    10. Kolovoz 2021. 09:41

Luna93

I da mutan mi je iscjedak. Nije ni bijel, ni zut, a prije par dana je bio smeckast, a to mi se i prije desavalo.

nisam pratila, jesi radila test?
    koliko dugo pratis cerviks? inače je odličan znak kada ostane visoko. ALI, njega trebaš pratiti mjesecima da bi znala kako se ponaša. Možda je kod tebe prirodno stanje da je višlji pa je teže uočit značajnu razliku.

👩33g
    👨42g
    👦4g

Luna93
    10. Kolovoz 2021. 09:46

Radila sam test, 24 dana ciklusa i bio je negativan. Nakon toga da li je psiha ili ne, osjecala sam propadanje u jajnicima. Zadnja dva dana imam glavobolje, pospana sam i eto od juce nizak pritisak. Najbolje bi bilo da odem po test i rijesim dilemu. Jer po cerkvisku i po iscjetku danas necu dobiti. Mozda samo kasni, radi kasnije ovulacije. 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL

simba
    10. Kolovoz 2021. 10:16

Luna93

Radila sam test, 24 dana ciklusa i bio je negativan. Nakon toga da li je psiha ili ne, osjecala sam propadanje u jajnicima. Zadnja dva dana imam glavobolje, pospana sam i eto od juce nizak pritisak. Najbolje bi bilo da odem po test i rijesim dilemu. Jer po cerkvisku i po iscjetku danas necu dobiti. Mozda samo kasni, radi kasnije ovulacije.

24dc ti je bio koji dpo? meni djeluje definitivno prerano za testiranje. Rijetkima tad pokaže plusić i to ako baš znaju kad je bila O. Nisi odg, koliko dugo provjeravas cerviks. 

👩33g
    👨42g
    👦4g

Erdina
    10. Kolovoz 2021. 11:16

kiki13

Mi pokrili jutros i neznam dal da probamo jos veceras ili da cekam sutra? Sta vi mislite? Meni se u plodnim danima uopce neda i nikakvu volju ni zelju nemam, a vidim da vi pisete kako vam se pojaca libido svima, meni bas suprotno hahaha 🙈🙈🙈
    Luna ako danas trebas dobit najjednostavnije onda da pricekas jos danas sutra, pa ako ne dode odi po test.. mozda su ti simptomi dobra stvar jer ti nisu skroz uobicajeni za pms 🤔

Ja odo na plazu, uzivajte u danu 🤗🤗

Meni je isto Libido bio smanjen, mi smo pokrili na dan kad sam imala pik i dan prije tog. Nisam imala nikakve simptome, dosla na godisnji opustena bila, prvi put da se nisam zamarala sa DPO u testovima. 10dpo uradila test i crtica je tu 🥰

Pokusavamo od 9/20
    Biokemijska 12/20 😔
    👩‍⚕️ 33
    👨‍⚕️36

+ 09.08.21
    25.08.21 nas prvi pregled 🥰
    24.04.22 Termin za porod 🥰 it's a girl 💕
    22.04.2022 ❤️ E ❤️

Luna93
    10. Kolovoz 2021. 11:36

Simba, 
    Cerviks provjeravam neka dva mjeseca. Uradila sam test i negativan je. Laknulo mi je, pomislih u sebi ako bi mi ovako teska bila trudnoca, kao sto mi je pms, izludjela bih. 😊

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.