Na ovo sam mislila jer je jako veliki skok,ali FF ne oznacava tako rano ovulacije tako da da..meni isto nije oznacio da nisam stavila na opk detector a progesteron bio 36 😂 ti si damo 10DPO
Sve znam.. ja bi najradije da me netko mlatne toljagom po glavi ta dva tjedna..pogotovo onaj zadnji..od 7dpo..
Lude smo 300% s tim ranim testiranjem..ali žene sto reci drugo..
Samo se probaj opustiti..držim 🤞 da se pojačava ❤❤
To su sva normalna osjećanja . Ma test ili ne isto nam je. Ako ništa imam podršku i odmah je sve lakše 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
maybenewmom znas sto cu ti rec. Meni je jako upadao u oko ovaj ogromni pad..ja bi rekla da si ti 10DPO a ne 6 bez obzira sto FF kaze jer njemu treba par ciklusa mjerenja da se sve vidi,ali…vidim definitivno. Uzmi mob,posvjetli ispod,ako se vide obje roze linije to je to 🙈 juuuuj,jel cu ja to upisat svoj treci plusic na listuuuu? Juuuuj 💃🏻💃🏻💃🏻 Imas jos tih testova? Imas jleda? Daj opet veceras pisni i umoci i isutra ujutro obavezno!
Ja se slažem s tobom 1000%
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Sve znam.. ja bi najradije da me netko mlatne toljagom po glavi ta dva tjedna..pogotovo onaj zadnji..od 7dpo..
Znas zasto? Beba je kruna svega u zivotu. Beba kod nas zaokruzuje zivotni ciklus. Pa samo kada pomislis da poslije tebe i tvog muza kada vas jednom ne bude ostane vasa beba,znaci nesto sto ste samo vas dvoje stvorili bez icije druge pomoci i da ste i dalje prisutni popola u tom djetetu i dalje nekako zivite iako niste fizicki prisutni na svijetu…ta kruna vase ljubavi koja nastavi zivjeti i kad vas ne bude..tko razumije,shvatit ce sto sam ovime rekla i zasto to radimo tako rano! 😊
cure, može jedno oftopično pitanje?
ugl, uskoro je djevojačka jedne meni bliske prijateljice. da ne ulazim u detalje. Tko financira tu djevojačku kod vas? Njena kuma je kao organizator toga, no ispada sada da mi cure to sve trebamo platiti?! Dosad sam uvijek mislila da to financiraju mladenci.
Ja dosad sta sam isla, i kad sam bila kuma i kad sam se ja udavala i kad sam obilazila ostale djevojacke uglavnom se cure podjele pa se kupi hrana, pice i neki poklon za mladenku. Uglavnom se svi bune na to ali u pravilu sad svi tako rade bar kod nas (Split).. al da bude neka pristojna cijena 70-100 kuna.. cak i 100 je zerica previse ali eto ovisi kako i sta. Ja znan da san za svoju ja kupila sranja za nekih 600 kuna a kuma i cure se organizirale za ukrase gluposti i poklone..
_
A sad sta se tice testova, tako sam ti i ja dama ispišala sve trudničke kad nisan bila trudna i sad moran kupovat a cijena im ko suho zlato. Imam onih lh viska al na njima mi nema nikakve crte pa me traumatiziraju samo, a na onim za trudnocu svaki dan sve tamnija crta
Onda kupuj i pisaj da te skinem s odbrojavanja napokon 🥰🥰🥰
Di ste cure? Jeli vruce? 🥵 Vidim tu se piski sve u 16 💪👏😅😅
Evo ja taman od ginekologa. Pitala ga za briseve i hormone. Briseve mi je napravio, hormone nije htio jer kaze imam ovulacije svaki mjesec, i da ako je bila biokemijska, da je onda sve u redu s hormonima. Ne znam koliko je u pravu, ali bar sam happy sto sam briseve napokon napravila. 🥳 Nalazi iduci tjedan. 🤞
I jos da prijavim da sam se jucer prvi put ove godine bacila u more.😅🙈🌊 Za sve koji se misle bili isli na more, preporucam jer more je stvarno toplo za ovaj datum, cak i meni koja sam zimogrozna. A iducih dana bit ce jos toplije. 😳
Saljem svima pozitivne vibre iz Dalmacije! 🌊🏖️🌞🤗💕
Jooooj drzim fige da brisevi budu tip top. Krenula ti ozbiljno u napad i zagrizla si! Neka,to mi se svidaaaa 😄😄😄
https://ibb.co/G2gkyqD
Curke zelena je pocela reagirat 14 DC
testirat cu opet veceras 😃🤞🏻🤞🏻
Da sam znala da su ove trakice ovako zabavne i prije bi pocela 🤣
Tebi bi mogao biti nagli pik ijujuuu 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻🤞🏻
Na ovo sam mislila jer je jako veliki skok,ali FF ne oznacava tako rano ovulacije tako da da..meni isto nije oznacio da nisam stavila na opk detector a progesteron bio 36 😂 ti si damo 10DPO
Čekala sam teeeee. Posvjetlila sam i vidi se cijela linija. Ali vidjet ćemo još. Nadam se da je to toooooooo
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Znas zasto? Beba je kruna svega u zivotu. Beba kod nas zaokruzuje zivotni ciklus. Pa samo kada pomislis da poslije tebe i tvog muza kada vas jednom ne bude ostane vasa beba,znaci nesto sto ste samo vas dvoje stvorili bez icije druge pomoci i da ste i dalje prisutni popola u tom djetetu i dalje nekako zivite iako niste fizicki prisutni na svijetu…ta kruna vase ljubavi koja nastavi zivjeti i kad vas ne bude..tko razumije,shvatit ce sto sam ovime rekla i zasto to radimo tako rano! 😊
Potpisujem 100% dok planiram ja ću ranije se testirati 😍🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
Čaj vrkuta,folna
maybenewmom znas sto cu ti rec. Meni je jako upadao u oko ovaj ogromni pad..ja bi rekla da si ti 10DPO a ne 6 bez obzira sto FF kaze jer njemu treba par ciklusa mjerenja da se sve vidi,ali…vidim definitivno. Uzmi mob,posvjetli ispod,ako se vide obje roze linije to je to 🙈 juuuuj,jel cu ja to upisat svoj treci plusic na listuuuu? Juuuuj 💃🏻💃🏻💃🏻 Imas jos tih testova? Imas jleda? Daj opet veceras pisni i umoci i isutra ujutro obavezno!
Imam testova hoćuuuuuu sačekat ću još malkice pa kasnije ću opet uraditi. A ujutro svakkaooooo :)
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
Čaj vrkuta,folna
Čekala sam teeeee. Posvjetlila sam i vidi se cijela linija. Ali vidjet ćemo još. Nadam se da je to toooooooo
Ako se vidi linija u boji to je to i ako ostane sutra ujutro stavljam ti lijepi plusic na listu 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji