Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kamilica ♡
    23. Lipanj 2021. 20:48

Hope zagrizla sam, ima da bude plusic uskoro 🤞😅
    E da cure, rekao mi je ginic da suncam donji dio stomaka, da je to dobro za plodnost. I kaze da zene lakse zatrudne za vrijeme ljetnih mjeseci. Tako da cure, sretno nam svima! 🥳🥳🤞🤰🤗
    Maybe jeli to piskis za trudnoću test? Nekidan si piskila za ovulaciju, pa mi nista nije jasno. Izgubila sam se u svim tim trakicama 😅😅
    Drzim fige da selis na proljetne bebice 🤞🤰🥳💕
    I svim ostalim curama koje piske sretnooo 🤞🤗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Garawa¤
    23. Lipanj 2021. 20:51

Ajde cure plusiće na sunce.. da mi malo dan popravite ❤❤🥳🥳🥳🥳🥳🥳

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

WinkyTheElf
    23. Lipanj 2021. 21:00

Kamilica pa sada ću imati dodatnu izliku za minute provedene u sunčanju 😎😎😎

👱‍♀️ 31
    Hormoni ✔
    PCOS like jajnici, endometrioza
    👦32
    Spermiogram ✔
    👱‍♀️💗👦
    2019.-2021. ➖
    KBC Ri HSSG 5/21 ✔
    KBC Ri AIH 6/21 ❌
    KBC Ri AIH 7/21 ❌
    KBC Ri IVF 9/21 ❌

maybenewmom
    23. Lipanj 2021. 21:22

Kamilica ♥️

Hopezagrizla sam, ima da bude plusic uskoro 🤞😅
    E da cure, rekao mi je ginic da suncam donji dio stomaka, da je to dobro za plodnost. I kaze da zene lakse zatrudne za vrijeme ljetnih mjeseci. Tako da cure, sretno nam svima! 🥳🥳🤞🤰🤗
    Maybejeli to piskis za trudnoću test? Nekidan si piskila za ovulaciju, pa mi nista nije jasno. Izgubila sam se u svim tim trakicama 😅😅
    Drzim fige da selis na proljetne bebice 🤞🤰🥳💕
    I svim ostalim curama koje piske h

Hcg testovi su sad u pitanju 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    14.04.2024 dijagnoza AML (muž)
    06.09.2024. transplatacija matičnih stanica
    1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

Joli 🌟
    23. Lipanj 2021. 21:32

MissR obavezno nastavi pratiti i s plavima, jer ja npr na zelenima nisam uhvatila pik, a na rozima pikčina, okreni par stranica nazad. Nažalost ja imam smanjenu razinu LH pa mo zelene ne igraju, a plave su osjetljivije, pa će ti one vj poslužiti. Meni ni plave ne odgovaraju, samo roze, razlog za to ne znam. A zelenima ću dati još jednu priliku, kad sam ih već naručila more, što ću... 😅 Inače meni ti trakice od svijetlij do malo tamnijih u par sati potamne naglo, sad već znam kako funkcioniram, a vidjelo se i tu po slikama u nedjelju sam filtrirala sjene na LH trakama, u ponedjeljak u 19,00 sam imala predpik, u utorak ujutro u 8,15 sam imala pikčini, jutros u 7,30 trakice dosta svjetlije, još ću sutra ispratiti LH koji odlazi. A u utorak pik ujutro u 8 baš tamna testna trakica ovulacijski bolovi počeli za 12 sati nastavili se par sati, sada i pad temperature i mislim da sam sinoć imala O.... Tek nakon 2 - 3 mjeseca shvatiš kako ti organizam točno funkcionira. Sretno 🤞😉
    Mnm u tebe imamo sjenicu i ako je Hope u pravu to je onda to.... Jedva čekam tvoje ostale testove, uveseli ovu grupu. Nemoj razmišljati o negativnim stvarima iz prošlosti, skoncentiraj se na ovu trakicu, razmišljaj kako će tamniti i kako ćeš potvrditi T... Sve negativno udalji od sebe i vlastitih misli. 😉
    Kamilice pa dobro je dr rekao, ako imaš redovne M i on ne vidi na jajnicima ciste, nema razloga da ih još vadi, kasnije, ako ne bi išlo, uvijek može, ali sad je najbitnije da brisevi budi čisti i da možete sljedeći ciklus u akciju. Držim 🤞... Pa se lijepo sunčaj da pojačaš plodnost i eto plusića za čas Hope svaka ti je riječ zlatna, što da kažem 😉
    Garawa znam da ti je još uvijek teško zbog svega što si prošla u prošlom ciklusu, ali ići ćeš na UZV i dr će reći da je sve dobro, nemoj razbijati glavu, iako bi vjerojatno i ja na tvom mjestu. Imaš nas bodrimo te. Šaljem ti pozitivu i javi što je bilo sutra 🤞🍀
    Mala pokrili ste, jer S opstaju 72 sata i mogu oploditi JS, danas isto možete pokriti jer nekada JS i žžizdrži više od 24 sata kako je školski predviđeno, a i još ste i okviru ova 24 sata, pa vi to zabetoritajte. Što je sigurno sigurno je, ako možete, je li 😉😉
    Boni nabavi koji test da se divimo tvojim crticama 😉

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Joli 🌟
    23. Lipanj 2021. 21:32

A sad što se mene tiče - Kod mene je burno i puno obaveza pa vas narednih dana neću toliko stići čitati i pisati, ali sam tu, naravno pratim vas.
    Sutra se nadam da će porasti temperatura, a pasti LH do popodne oko 16, kad ću raditi testove. Sutra počimam i s Duphastonom. Dr je rekao prošli put da on očekuje da mu se ja javim s plusom, jer misli da će Duphaston spasiti stvar, što je meni naravno dalo ludu nadu, ali se trudim održati s obje noge na zemlji. Prije 10 dpo ovaj put neću piškiti, jer je sve prije prerano, pa se ne želim razočarati i sebe opteretiti negativom. 
    Sve vas puuuunno pozdravljam i šaljem pozitivnu energiju 🍀🍀

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Bonii
    23. Lipanj 2021. 21:33

https://ibb.co/HqhbnLg ova je od jutros

https://ibb.co/9ZNXdNV ovo je od sad

Nekako me nervira kako su svjetle i sve me strah, ali tjesim se da je osjetljivost od 25 a tek je dan kada je M tribala doc.. iako primjetim da je svaki put sve tamnija

👦33
    👱‍♀️ 30
    👼 ❤️
    💁‍♀️ ❤️

Garawa¤
    23. Lipanj 2021. 21:38

Joly hvala ti ❤
    Boni ne brini ništa.. dobro je to sve 🥳🥳

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

maybenewmom
    23. Lipanj 2021. 21:39

I sad ima linija blaga na testuuuuu 😝😝😝😝😝😝

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    Čaj vrkuta,folna

maybenewmom
    23. Lipanj 2021. 21:40

Joli 🌼

MissRobavezno nastavi pratiti i s plavima, jer ja npr na zelenima nisam uhvatila pik, a na rozima pikčina, okreni par stranica nazad. Nažalost ja imam smanjenu razinu LH pa mo zelene ne igraju, a plave su osjetljivije, pa će ti one vj poslužiti. Meni ni plave ne odgovaraju, samo roze, razlog za to ne znam. A zelenima ću dati još jednu priliku, kad sam ih već naručila more, što ću… 😅 Inače meni ti trakice od svijetlij do malo tamnijih u par sati potamne naglo, sad već znam kako funkcioniram, a vidjelo se i tu po slikama u nedjelju sam filtrirala sjene na LH trakama, u ponedjeljak u 19,00 sam imala predpik, u utorak ujutro u 8,15 sam imala pikčini, jutros u 7,30 trakice dosta svjetlije, još ću sutra ispratiti LH koji odlazi. A u utorak pik ujutro u 8 baš tamna testna trakica ovulacijski bolovi počeli za 12 sati nastavili se par sati, sada i pad temperature i mislim da sam sinoć imala O…. Tek nakon 2 - 3 mjeseca shvatiš kako ti organizam točno funkcionira. Sretno 🤞😉
    Mnmu tebe imamo sjenicu i ako je Hope u pravu to je onda to…. Jedva čekam tvoje ostale testove, uveseli ovu grupu. Nemoj razmišljati o negativnim stvarima iz prošlosti, skoncentiraj se na ovu trakicu, razmišljaj kako će tamniti i kako ćeš potvrditi T… Sve negativno udalji od sebe i vlastitih misli. 😉
    Kamilicepa dobro je dr rekao, ako imaš redovne M i on ne vidi na jajnicima ciste, nema razloga da ih još vadi, kasnije, ako ne bi išlo, uvijek može, ali sad je najbitnije da brisevi budi čisti i da možete sljedeći ciklus u akciju. Držim 🤞… Pa se lijepo sunčaj da pojačaš plodnost i eto plusića za časHopesvaka ti je riječ zlatna, što da kažem 😉
    Garawaznam da ti je još uvijek teško zbog svega što si prošla u prošlom ciklusu, ali ići ćeš na UZV i dr će reći da je sve dobro, nemoj razbijati glavu, iako bi vjerojatno i ja na tvom mjestu. Imaš nas bodrimo te. Šaljem ti pozitivu i javi što je bilo sutra 🤞🍀
    Malapokrili ste, jer S opstaju 72 sata i mogu oploditi JS, danas isto možete pokriti jer nekada JS i žžizdrži više od 24 sata kako je školski predviđeno, a i još ste i okviru ova 24 sata, pa vi to zabetoritajte. Što je sigurno sigurno je, ako možete, je li 😉😉
    Boni nabavi koji test da se divimo tvojim crticama 😉

Aaawwwww hvala tiiiiii 🥰🥰🥰🥰🥰

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    Čaj vrkuta,folna

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI