Pozdrav cure, jucer smo praznik maksimalno iskoristili za ljencarenje 😎
Alm tako mi je zao radi M! Sad navijamo za iduci ciklus
Maybe kroz dva dana piskis nesto? 😁😁
Simba jesi pisnula jutros ponovo, onaj popodnevi ne priznajem..
Tonia oces piskit sta danas sutra, znas da tebe pratim 😍
Hope pisnula i jutros jednu, lipo je pocela tamnit crta i jos osjetljivost 25 🥰 neman slikicu ali mogu veceras stavit ionako piskim ujutro i popodne jer mi je panika da ce nestat 🤦
ma nisam. nemam testova više. niti planiram, jer vjerujem da ću dobit M. nekako sam potajno bila uvjerena da je to to, zbog one mucnine, glavobolje i opće slabosti 2-3 dana, ali izgleda da ništa. inače sam ja rijetko bolesna, a mučnine imam eventualno u vožnji, i eto indentično mi je bilo u veljači kad sam imala biokemijsku. Ali eto, izgleda sam se možda ipak samo otrovala možda klorom u wc-u.😁
imam menga bolove, koji idu baš u prepone, boli me donji dio leđa, al to je valjd od spavanja, sise ne bole, nema nikakvog iscjetka i eto mogla bi spavat stalno, al to mogu uvijek😂😂 e da i pipala sam jučer vratić maternice, nije jako nisko kako zna biti, ali niti nešto visoko kao što bi po meni trebao biti. jbga. Pa eto, radije pojedem finu pizzu nego što kupim bespotrebno test. jbg. biram hranu.😂😂
kakvi su simptomi kod tebe? jesu isti kao i kod prve T?
👩33g
👨42g
👦4g
Hope da za tempicu ocito treba ic i lec u isto vrijeme i spavat kao medo 🙈😂 a vidit cu sutra kakva ce biti temp. 😁
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
https://ibb.co/G2gkyqD
Curke zelena je pocela reagirat 14 DC
testirat cu opet veceras 😃🤞🏻🤞🏻
Da sam znala da su ove trakice ovako zabavne i prije bi pocela 🤣
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
cure, može jedno oftopično pitanje?
ugl, uskoro je djevojačka jedne meni bliske prijateljice. da ne ulazim u detalje. Tko financira tu djevojačku kod vas? Njena kuma je kao organizator toga, no ispada sada da mi cure to sve trebamo platiti?! Dosad sam uvijek mislila da to financiraju mladenci.
👩33g
👨42g
👦4g
Simba ja sam svojoj prijateljici kojoj sam bila kuma platila djevojacku, a sve zajedno smo sudjelovale u poklonu zajednickom. Iz Zadra sam 😊
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Simba ja sam svojoj prijateljici kojoj sam bila kuma platila djevojacku, a sve zajedno smo sudjelovale u poklonu zajednickom. Iz Zadra sam 😊
dakle idem na djevojačku na koju sam pozvana, sama ću si platiti večeru na kojoj je kuma/mlada organizator i još ću joj kupiti poklon?! Čudna vremena. Totalno suluda glupost. Nisam škrtac i zbilja rado darujem, ali ove nametnute gluposti mi idu na jetra. To mi je isto kao da sam ja od kume tražila da financira krstitke djeteta kojem je kuma, pa rođendane. Ono, tvoja je djevojačka, pruži se koliko možeš! A ja ću te darovati u svatovima!
👩33g
👨42g
👦4g
dakle idem na djevojačku na koju sam pozvana, sama ću si platiti večeru na kojoj je kuma/mlada organizator i još ću joj kupiti poklon?! Čudna vremena. Totalno suluda glupost. Nisam škrtac i zbilja rado darujem, ali ove nametnute gluposti mi idu na jetra. To mi je isto kao da sam ja od kume tražila da financira krstitke djeteta kojem je kuma, pa rođendane. Ono, tvoja je djevojačka, pruži se koliko možeš! A ja ću te darovati u svatovima!
Ja se jos nisam udala, a i inace nisam tip od velikih proslava tako da kad budem organizirala bit ce za malo ljudi i planiram sve platiti sama. Ne zelim niti to na kumu svaliti , posebno ne na uzvanice jer mi je to bezveze
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Zbog toga sam jednu djevojačku odbila. Ako ne možes pravit svadbu ne pravi.
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
cure, može jedno oftopično pitanje?
ugl, uskoro je djevojačka jedne meni bliske prijateljice. da ne ulazim u detalje. Tko financira tu djevojačku kod vas? Njena kuma je kao organizator toga, no ispada sada da mi cure to sve trebamo platiti?! Dosad sam uvijek mislila da to financiraju mladenci.
Ja dosad sta sam isla, i kad sam bila kuma i kad sam se ja udavala i kad sam obilazila ostale djevojacke uglavnom se cure podjele pa se kupi hrana, pice i neki poklon za mladenku. Uglavnom se svi bune na to ali u pravilu sad svi tako rade bar kod nas (Split).. al da bude neka pristojna cijena 70-100 kuna.. cak i 100 je zerica previse ali eto ovisi kako i sta. Ja znan da san za svoju ja kupila sranja za nekih 600 kuna a kuma i cure se organizirale za ukrase gluposti i poklone..
_
A sad sta se tice testova, tako sam ti i ja dama ispišala sve trudničke kad nisan bila trudna i sad moran kupovat a cijena im ko suho zlato. Imam onih lh viska al na njima mi nema nikakve crte pa me traumatiziraju samo, a na onim za trudnocu svaki dan sve tamnija crta
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Tonia nisan povatala sa slikicama malo sam lina, ali jos se to stigne okrenit.
Maybe slikaj sve pa cemo analiziraat 😍
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji