Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maybenewmom
    23. Lipanj 2021. 19:04

Hope ♾

maybenewmom

Hope ♾

Na ovo sam mislila jer je jako veliki skok,ali FF ne oznacava tako rano ovulacije tako da da..meni isto nije oznacio da nisam stavila na opk detector a progesteron bio 36 😂 ti si damo 10DPO

Čekala sam teeeee. Posvjetlila sam i vidi se cijela linija. Ali vidjet ćemo još. Nadam se da je to toooooooo

Ako se vidi linija u boji to je to i ako ostane sutra ujutro stavljam ti lijepi plusic na listu 😊

Nadam se da bude nešto od ovoga svega sada. Ne vjerujem da je lažna linija jer ovi testovi stvarno nikada nisu izbacili lažne linije uvijek je bjelina čista. Neću valjda biti toliki baksuz 🤣🤣🤣🤣

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

23. Lipanj 2021. 19:09

maybenewmom

Hope ♾

maybenewmom

Hope ♾

Na ovo sam mislila jer je jako veliki skok,ali FF ne oznacava tako rano ovulacije tako da da..meni isto nije oznacio da nisam stavila na opk detector a progesteron bio 36 😂 ti si damo 10DPO

Čekala sam teeeee. Posvjetlila sam i vidi se cijela linija. Ali vidjet ćemo još. Nadam se da je to toooooooo

Ako se vidi linija u boji to je to i ako ostane sutra ujutro stavljam ti lijepi plusic na listu 😊

Nadam se da bude nešto od ovoga svega sada. Ne vjerujem da je lažna linija jer ovi testovi stvarno nikada nisu izbacili lažne linije uvijek je bjelina čista. Neću valjda biti toliki baksuz 🤣🤣🤣🤣

Samo ti umaci 😂😂😂

maybenewmom
    23. Lipanj 2021. 19:13

Hope ♾

maybenewmom

Hope ♾

maybenewmom

Hope ♾

Samo ti umaci 😂😂😂

Hoću svakakooooo 🙃🙃🙃🙃🙃😗😗

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

Čaj vrkuta,folna

Garawa¤
    23. Lipanj 2021. 19:21

Ja sam opet hrpu testova naručila.. između ostalog i first response.... čini mi se da ću i ja od 6dpo umakati 🤦‍♀️🤣🤣🤣🤣

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

maybenewmom
    23. Lipanj 2021. 19:28

Garawa

Ja sam opet hrpu testova naručila.. između ostalog ifirst response…. čini mi se da ću i ja od 6dpo umakati 🤦‍♀️🤣🤣🤣🤣

Takoooooo jeeeee samoooooo💪💪💪💪💪💪💪💪

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

Čaj vrkuta,folna

Lida 🍀
    23. Lipanj 2021. 19:31

Evo nase Hope s lijepim vijestima za mnm 🥰🥰🥰🤩🤩🤩🤩 
    Hope ono je prelijepo receno 😍 ponekad me uvate depresivne misli i onda se sjetim bebice, nesto sto ce me drzati dok sam ziva, nesto sto smo muz i ja uspjeli sami stvoriti iz ljubavi 🥰🥰🥰 to je smisao zivota !

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Lida 🍀
    23. Lipanj 2021. 20:16

https://ibb.co/MR76R4K 
    Evo moje trakice...prekjucer bio peak

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

23. Lipanj 2021. 20:18

mala96

Evo moje trakice…prekjucer bio peak

Danas si ovulirala uspjesno po trakici 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻🥳🥳🥳🥳

Lida 🍀
    23. Lipanj 2021. 20:24

Hope ♾

mala96

Evo moje trakice…prekjucer bio peak

Danas si ovulirala uspjesno po trakici 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻🥳🥳🥳🥳

Joj mene to sve zbunjuje 😬😂 jel smo bar dobro pokrili? 😂😂😂😂

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Bonii
    23. Lipanj 2021. 20:46

Maybe vidim viiidim i analiziram 🥰 al cure su sve rekle sad ajmo u bankrot i svaki dan po dvi trakice piš piš 
    Hope uskoro sam kuci pa pisnem o objavim 😀

👦33
    👱‍♀️ 30
    👼 ❤️
    💁‍♀️ ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.