Jutro cure :)
Boni draga, piškila ja kineza zadnja dva dana i ništa... Danas tempica skorz pala, tako da očekujem M kroz dva dana... eto više sreće drugi ciklus... Drago mi je da tvoja crtica lijepo i pravilno tamni :))) to je to :D
Mala ma mislim da nemaš brige, O je bila, lijepo ste pokrili sad samo slijedi odbrojavanje :D
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Pozdrav cure, jucer smo praznik maksimalno iskoristili za ljencarenje 😎
Alm tako mi je zao radi M! Sad navijamo za iduci ciklus
Maybe kroz dva dana piskis nesto? 😁😁
Simba jesi pisnula jutros ponovo, onaj popodnevi ne priznajem..
Tonia oces piskit sta danas sutra, znas da tebe pratim 😍
Hope pisnula i jutros jednu, lipo je pocela tamnit crta i jos osjetljivost 25 🥰 neman slikicu ali mogu veceras stavit ionako piskim ujutro i popodne jer mi je panika da ce nestat 🤦
Ma ja šta dok 6 dana prije M ja piškim 🤣🤣🤣🤣🤣 . Sada sam se naoružala sa svime ahahaahah. Pozitivne neg slikam sve . A još radim i LH jer mi nije jasno kako nisam pik uhvatila. Mislim da je to zbog tekućine i ovih vrućina. Svako sat na WC
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Garawa hvala na objašnjenju…nadam se da je O bila jucer, prekjucer jer smo dotad bili bas aktivni, a sad ne znam kako jer je dragi u bolovima…kazem mu odradit cu danas i tvoju i svoju smjenu , samo se ti meni odmori da bude akcije veceras 😂😂
Hope evo svih trakicahttps://ibb.co/SmQykSc
10.,12 i 13DC nisam ni unosila jer su isto blijede bile pa mi izbaci nulu 😂 Premom kaze da je danas 1DPO, a sad…🤔🤔
Uhhh bas su zeznute jer je navecer bio pik. Ja bi rekla da je O bila 21. Kasno navecer po trakici,a sad,ovaj pad danas,ako si promijenila okolinu,ili si spavala otkrivena,tragala san,moguce da ti je zato pala,al meni se cini da je O bila 21 navecer ili do jucer ujutro. Ajde pisni jos danas navecer pa da vidimo ☺️
Pozdrav cure, jucer smo praznik maksimalno iskoristili za ljencarenje 😎
Alm tako mi je zao radi M! Sad navijamo za iduci ciklus
Maybe kroz dva dana piskis nesto? 😁😁
Simba jesi pisnula jutros ponovo, onaj popodnevi ne priznajem..
Tonia oces piskit sta danas sutra, znas da tebe pratim 😍
Hope pisnula i jutros jednu, lipo je pocela tamnit crta i jos osjetljivost 25 🥰 neman slikicu ali mogu veceras stavit ionako piskim ujutro i popodne jer mi je panika da ce nestat 🤦
Jedva cekam slikice da te maknem s odbrojavanja ☺️☺️☺️
Hope carica sa ovom uputom za ticker :))))
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Garawa hvala na objašnjenju…nadam se da je O bila jucer, prekjucer jer smo dotad bili bas aktivni, a sad ne znam kako jer je dragi u bolovima…kazem mu odradit cu danas i tvoju i svoju smjenu , samo se ti meni odmori da bude akcije veceras 😂😂
10.,12 i 13DC nisam ni unosila jer su isto blijede bile pa mi izbaci nulu 😂 Premom kaze da je danas 1DPO, a sad…🤔🤔
Uhhh bas su zeznute jer je navecer bio pik. Ja bi rekla da je O bila 21. Kasno navecer po trakici,a sad,ovaj pad danas,ako si promijenila okolinu,ili si spavala otkrivena,tragala san,moguce da ti je zato pala,al meni se cini da je O bila 21 navecer ili do jucer ujutro. Ajde pisni jos danas navecer pa da vidimo ☺️
Nadam se da je tako 😁 ma joj, premjestala se nocas iz jedne sobe u drugu, dragi povracao od bolova u 1 ujutro pa pazila na njega...nekako vise vjerujem trakicama 😊 bas sam se jutros sokirala kad sam vidila ovako nisku temp...mozda treba i baterije promijenit u toplomjeru 🙈 veceras cemo jos zabetonirat pa sta bude
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
I da, Premom mi je oznacio peak ovu popodnevnu 18DC, a ja sama oznacila ovu vecernju jer je bila jaca crta apsolutno...nije mi ju htio sam priznat, izbacivalo 0.0 🤔🤔
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Nadam se da je tako 😁 ma joj, premjestala se nocas iz jedne sobe u drugu, dragi povracao od bolova u 1 ujutro pa pazila na njega…nekako vise vjerujem trakicama 😊 bas sam se jutros sokirala kad sam vidila ovako nisku temp…mozda treba i baterije promijenit u toplomjeru 🙈 veceras cemo jos zabetonirat pa sta bude
To ti je to. Moja danas kao skocila na 36.38 ali sam bila budna od pola 5 do pola 6 i isto se premjestala,tak da je sat vremena prije oravog mjerenja i dobro jos skocila a bila je u pola 5 na 36.15😂
Hopecarica sa ovom uputom za ticker :))))
To tako ako jos jednom budem morala objasnjavat poludit cu,pa je ovako jednostavnije 😂😂😂
I da, Premom mi je oznacio peak ovu popodnevnu 18DC, a ja sama oznacila ovu vecernju jer je bila jaca crta apsolutno…nije mi ju htio sam priznat, izbacivalo 0.0 🤔🤔
Onda bi ja rekla da 21 o i danas 2DPO,ali premom cesto zbog osvjetljenja tako baca,pogotovo ako slikas u mracnijem probaj upaliti blic pa bi trebalo biti okej ☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji