Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    missR
    23. Lipanj 2021. 06:54

Dobro jutro curke 😃
    Alm zao mi je sto nije plusic ali bit ce brzo sigurno 🤞🏻
    Ja i dalje piskim nista novog za prijaviti, trakice i dalje presvijetle. Jos sam dobila i upalu mjehura tako da jedva zadrzavam 4 sata da ne piskim 🤣

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Lida 🍀
    23. Lipanj 2021. 07:28

Jutro cure ❣️ 
    Mi sinoc ipak nismo uspjeli zabetonirat, radili oboje i jos dragog bolio zub da je od muke povracao 😐
    Mene brine ova moja tempica, cas je dole, cas gore... Jest da nemam bas ni kvalitetan i miran san, ali opet... 🤔 Eto npr sinoc zaspala tek oko 2 .. dal' da sama oznacim u FF ovulaciju ili kako...? 😐

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Garawa¤
    23. Lipanj 2021. 08:01

mala96

Jutro cure ❣️
    Mi sinoc ipak nismo uspjeli zabetonirat, radili oboje i jos dragog bolio zub da je od muke povracao 😐
    Mene brine ova moja tempica, cas je dole, cas gore… Jest da nemam bas ni kvalitetan i miran san, ali opet… 🤔 Eto npr sinoc zaspala tek oko 2 .. dal' da sama oznacim u FF ovulaciju ili kako…? 😐

Nemoj.. sam će ti označiti kada budeš imala 3 vislje temperature od prethodnih 6 🙃

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Garawa¤
    23. Lipanj 2021. 08:02

mala96

Jutro cure ❣️
    Mene brine ova moja tempica, cas je dole, cas gore… Jest da nemam bas ni kvalitetan i miran san, ali opet… 🤔 Eto npr sinoc zaspala tek oko 2 .. dal' da sama oznacim u FF ovulaciju ili kako…? 😐

I mislim da ti je O danas..po padu temperature..tako da ako je M pri ruci 🤭🤭

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Lida 🍀
    23. Lipanj 2021. 08:29

Garawa

mala96

Jutro cure ❣️

Sad sam totalno zbunjena...
    Ovo mi je trakica od jucer u 18h https://ibb.co/sRjCqFQ
    Sad ne znam jel to znaci da je O prosla ili...ne znam mogu li se mjeriti po tempici jer ne spavam bas najbolje 🤭🤦 prekjucer navecer je bila pikčina i tad smo pokrili... 😌

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

23. Lipanj 2021. 08:39

mala96

Garawa

mala96

Jutro cure ❣️

Sad sam totalno zbunjena…
    Ovo mi je trakica od jucer u 18hhttps://ibb.co/sRjCqFQ
    Sad ne znam jel to znaci da je O prosla ili…ne znam mogu li se mjeriti po tempici jer ne spavam bas najbolje 🤭🤦 prekjucer navecer je bila pikčina i tad smo pokrili… 😌

Daj sve trakice koje si piskila ovih dana po redu pa cemo znati 😂🙈

Garawa¤
    23. Lipanj 2021. 08:40

mala96

Garawa

mala96

Jutro cure ❣️

Sad sam totalno zbunjena…
    Ovo mi je trakica od jucer u 18hhttps://ibb.co/sRjCqFQ
    Sad ne znam jel to znaci da je O prosla ili…ne znam mogu li se mjeriti po tempici jer ne spavam bas najbolje 🤭🤦 prekjucer navecer je bila pikčina i tad smo pokrili… 😌

Povišena vrijednost LH ukupno traje oko 50 sati, a trostruki porast razine LH u trajanju od 24 do 36 sati nužan je za sazrijevanje jajne stanice. 34 do 36 sati nakon početnog porasta LH uslijedi ovulacija, odnosno 10 do 12 sati nakon najveće moguće koncentracije LH

Meni se znala dogoditi O drugi dan od peaka.. 
    Ja bih na tvom mjestu i danas pokrila ukoliko imaš priliku.. 
    Temperatura je zeznuta..mora se zbilja pravilno mjeriti jer onda nas samo zbuni.. 
    Možeš ti i ručno označiti O, samo namjestiš da ti ff gleda po OPK 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

23. Lipanj 2021. 08:41

Jutro curke,ja jucer cijelo popodne imala bolove u jajniku,ko pulsiranje i grceve,nakon toga me krenulo razdvajati u ledima,pa mi je krenula bol kroz desnu nogu i sad neki pritisak i dalje traje. Vodena sluz je i dalje tu,nadam se samo da nije cista u pitanju 🥺
    alm drago mi je sto je dosla bar na vrijeme kad vec nije plusic,idemo dalje u nove pobjede
    Bonii budes jos piskila danas da te mogu skinuti sluzbeno s liste odbrojavanja i ostaviti samo na listi plusica? A i rijetko gledamo tako lijepe testove pa nam fali da se malo divimo 😍😍😍

Bonii
    23. Lipanj 2021. 09:10

Pozdrav cure, jucer smo praznik maksimalno iskoristili za ljencarenje  😎
    Alm  tako mi je zao radi M! Sad navijamo za iduci ciklus
    Maybe kroz dva dana piskis nesto? 😁😁
    Simba jesi pisnula jutros ponovo, onaj popodnevi ne priznajem..
    Tonia oces piskit sta danas sutra, znas da tebe pratim 😍 
    Hope pisnula i jutros jednu, lipo je pocela tamnit crta i jos osjetljivost 25 🥰 neman slikicu ali mogu veceras stavit ionako piskim ujutro i popodne jer mi je panika da ce nestat 🤦

👦33
    👱‍♀️ 30
    👼 ❤️
    💁‍♀️ ❤️

Lida 🍀
    23. Lipanj 2021. 09:11

Garawa hvala na objašnjenju...nadam se da je O bila jucer, prekjucer jer smo dotad bili bas aktivni, a sad ne znam kako jer je dragi u bolovima...kazem mu odradit cu danas i tvoju i svoju smjenu , samo se ti meni odmori da bude akcije veceras 😂😂
    Hope evo svih trakica https://ibb.co/SmQykSc
    10.,12 i 13DC nisam ni unosila jer su isto blijede bile pa mi izbaci nulu 😂 Premom kaze da je danas 1DPO, a sad...🤔🤔

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.