Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kamilica ♡
    20. Lipanj 2021. 22:12

Joli  ma salila sam se ja, mogla bi ja do kraja života bez seksa. Ali, muski su već druga priča. 😅
    Tako je, proc ce i ovo, samo da nalazi budu dobri. 🤞☺️

Zelim nam svima proljetne bebice u 2022! 🤞👶👶👶☺️

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

20. Lipanj 2021. 23:04

Eh da Vas zapratim. Vikend je bio baš lijen, vrućina me ubila, ništa mi se nije dalo i baš sam umorna ova dva dana 
    maybenewmom tebi je O definitivno bila i to baš kako sam ti rekla da izgleda na 15DC i vidi vraga, graf je tako i izračunao. Po trakicama se točno vidilo da je polako krenula blijediti i ofulala si pik taj dan, bio je vjerojatno ranije ujutro pa ga zato i nisi upecala, ali bitno da je bila O jer čim tempica jako padne pa krene rast to je znak da je velika mogućnost O iako si me kasnije zbunila s trakicama, ali bar znam da nisam jedina koja ima tih poteškoća 
    Tonia sviđa mi se tvoja tempica  ima kakvih simptomčića? Uskoro se bliži neko piškenje 
    Jelušićkaa uuu pa kod tebe nema zajebancije, baš se lijepo drži tempica, a još vidim i da te neka prehladica čopila, neka neka, tijelo će davati manji alarm za bebu kao mogući virus i teže će krenuti u obranu protiv implantacije i svega, to je ponekad veliki plus ako padne imunitet, dobro je za implantaciju bebe  e i pišnula ujutro, crtice skoro nije ni bilo, toliko o mom jačem urinu ujutro 
    simba kako se osjećaš? Usudiš li se pišnuti uskoro neki testić? Godišnjica prva? Vrijeme ja da odeš, ja sam već krenula u drugu polovicu druge godine,nemoj se toliko zadržati tu  jao...ja čekam briseve i molim Boga da graf sad ne pokaže da je bila O jer će mi M taman doć kad su brisevi koje onda neću moć napravit već selit i vjerojatno ću dobit onako termin u 9mj opet,a do 6.7. definitivno pazimo i kondomi mada nam se danas u žaru borbe dogodilo oboje prvi put u životu da je pukao kondom i nadam se da nećemo fasovati zbog toga da se bakterija opet vrati 

20. Lipanj 2021. 23:05

Joli kako ti stojiš s testićima? Jesi što piškila? Vidim da je otišla tempica u visine iako nije mjerena u pravo vrijeme,al opet...jel nam se to bliži O ili je možda bila? Što se trakica tiče, prošla sam svaku moguću vrstu i eto, zelene mi i dalje najviše pašu,eventualno femometer, ostalo mi je sve zbljuv  joj ta cervikalna sluz. Iskreno meni ti je jedan ciklus noćurka popravio sluz, onda sam prestala i nakon toga mi je vrkuta malo pojačala, ali kako sam s time isto napravila prekid da organizam sam zatraži, onda sad prirodno ipak imam sluzi. Do 4ml sluzi je sasvim ok, ne treba biti više od toga jer može biti jako plodno tlo za gljivice i bakterije tako da po meni najbolje da tijelo radi samo  gledam ti trakice...inače imaš manji nivo LH? jel ti bude naglo pik ili postepeno. Sad vas je horda ovdje i ne mogu popamtiti koja kako funkcionira s trakicama oprosti 
    Niki ne znam jel ti koja od curka ovdje odgovorila i možda kasnim jer opet po redu čitam stranice i tako redom pišem, ali što se tiče endića, za ostvarenje T bi trebao biti minimalno 7,5 ili 8mm da to bude okej, a sve iznad toga je naravno još i bolje,a što se tiče onoga što napraviti nakon odnosa...ništa. Čula sam masu slučajeva di su žene imale brzinski seks s nogu sa muževima i to je bio jedini pik na očekivani dan O i samo otišle na posao pa se primilo. Nema tu neke posebne tehnike kako ih zadržati. Ako ima sluzi oni će ostati zarobljeni unutra i probit će se lakše u jajovod i nema tu neke mudrolije, ali sve ovisi kakvi su spermiji,jesu tromi ili brzi i pokretljivi i onda ovisi koliko su brzi jer je nekima dovoljno imati seks na dan pika pa prežive jer su izdržljiviji i imaju prosječnu brzinu,a s druge strane ima onih koje su prakticirale odnos na sami dan O rano ujutro nakon spavanja kad su spermići u pogonu i na idealnoj temperaturi pa su onda i najbrži i najodmorniji pa stignu brže do cilja nego možda da je bio seks dan prije. Ovisi puno toga i o spermićima, nema to veze s nikakvom tehnikom što raditi nakon odnosa.

20. Lipanj 2021. 23:05

Bonii ovi rozi testići su ti femometer i kod njih je osjetljivost 25miu, dok je kod zelenih 20miu, a klasični rozi su manje osjetljivosti tako da...znam ti ja pišnuti paralelno radi sigurnosti da ne ispadne da je jedna svjetla skoro ništa a druga pik, kao recimo što sam imala slučaj sa plavima i zelenima. Plave bi mi lijepo vrištale pik a zelene ni blizu, zato sam plave i odjebala jer su mi preosjetljive i prirodno imam višu razinu LH pa one nisu baš za mene, već sve što je oko 20  al to ti ionako nije bitno više jer imaš plusić i lijepo uživaj u tom saznanju 
    Pine sunce ti kalajsano! Molim te nemoj uploadavat slike da imaju istek vremena jer ja sad ne znam što si uploadala, a nekad vas stvarno ne mogu odmah popratiti pa mi bar ovako ostavite 
    Doris kako si mi ti? Ima kakvih simptomčića na vidiku? Vidim tempica je jako dobra, navijam da stavim još plusića. Već sam dva upisala, još moram barem 3,4 
    Bella draga, vidim ti tu kao i ja samo čestitaš na plusićima i i pikovima, a sve ostalo piškimo iz solidarnosti. Mi ćemo biti šećer na kraju, mora netko i to,ajde bar nisi sama u iščekivanju, ja ću ti biti pratnja 

20. Lipanj 2021. 23:06

Kamilica evo moje očitovanje. Znaš da nisam bila aktivna baš mi je žnj ovaj vikend od vrućina i svega, da mi je da sam neka životinja koja hibernira ljeti ako to uopće postoji, a inače sam ko tuljan, baš ličim na sredozemnu medvjedicu i pasalo bi mi ovih dana da sam stalno u vodi i plivarim  nego...ČESTITAM na mudroj i pametnoj odluci! Izgleda da je naše špotanje urodilo plodom. Sad ti se čini kao vječnost, ali kada brisevi stignu čisti onda ćeš biti ponosna na samu sebe jer si bila karakter i odlučno pripremala čisti i zdravi  teren za bebu. Evo moram ti reći da sam ponosna na tebe zbog ove zrele odluke, koliko god si u početku djelovala nezrelo, ovo je pravi potez zrele i ozbiljne žene i mame koja želi samo najbolje za svoje malo zlato. Bravo! Doć će beba brzo,sigurna sam  i obavezno briseve napraviti prije novog ciklusa, obavezno. Pokušaj to sad u DPO danima dok dođu nalazi pa prođe M da odmah znate da možete,a ne da se dvoumiš
    missR welkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam tu maj vorld! tu sam borbu i ja imala sa trakicama, ali definitivno plave nikada nisu kod mene bile u pravu, samo zelene, ali opet, treba naći pravu osjetljivost koja ti paše jer ima i zelenih s većom i manjom osjetljivosti
    alm tu nema možda na 13DPO. Ima da piškiš no me interesa, oću još upisati plusićaaaaaa, lijepo mi je krenuloooo 
    mala96 FF ti je označio O samo zato što si preskakala unos temperature u svim plodnim danima pa ti je i on trenutno nesiguran u procjenu, a kad bi mene pitala samo po trakicama bi rekla da si dane pika preskočila i da je bila O 16./17.6 eto...samo ako gledam trakice koje si unijela tako mi izgleda 

20. Lipanj 2021. 23:16

Ja se ispričavam još jednom što zadniih dana nisam toliko ažurna i ne odgovaram svima odmah, ali jednostavno mi se skupio zub na hrpu, pa u petak išla na kavu malo na opuštanje do navečer, pa jučer provodila vrijeme s nećakinjom koja ulazi u 7mj svog postojanja, radila ručak pa sestra s malom došla jest,muža nije ni bilo do kasno navečer, spavala sam ko zaklana popodne, ubiše me ove vrućine, a danas sam od jutra u pokretu išla u šoping sa sestrom jer je druga sestra danas navršila 30.-tu i planiramo joj party da ni ne zna dok je još na moru, sve su te neke pripreme u tijeku pa sam popodne opet zaspala ko krme od vrućine i onda sam se malo posvetila mužu pa nam je u žaru borbe uspio puknut kondom, misliš uzet ćemo durex oni su najpouzdaniji, jesu malo morgen. Nek sam ja žrtvovala sebe radi alergije jer više nismo mogli, al zato je pukao. Nadam se da nećemo fasovati zbog toga i da neće opet ta bakterija napasti.
    Vidim da se pisalo o načinima kako poboljšati moguću oplodnju, ležati, ne ležati, tuširati se ne tuširati. Moje mišljenje je da zato imamo tu našu sluz koja zarobi spermije i omogući im prolazak dalje da se probiju prije nego mi uspijemo i ustati oni već krenu u napad, nisu oni brzine kao čovjek, oni su pun brži nego što mislimo i mislim da je Joli tu pisala što je dobro rekla, pišanje kod nas nema veze sa reproduktivnim sustavom. Kod muškaraca ima, ali kod nas žena je preporučljivo nakon seksa ići na wc što prije da bakterije izađu van,da ne ostanu i sad dok to pišem doslovno mi prolazi kroz glavu kako se ne sjećam kad me zadnji put tjeralo na wc odmah pišati poslije seksa prije nego sam popila antibiotik pa se to opet počelo događati, a unazad 2 godine mi se to svaki put dogodilo. Svaki seks, odmah sam prašila na wc pišati, pa eto,mislim da i onima koje imaju naviku ić piškiti nakon seksa, nagli prestanak toga može značiti napad bakterija jer ih se više ne može izbacivati kad su se dovoljno razmnožile, a samo sam jednom odlučila pretrpit pišanje jer mi se nije dalo i nastavila spavati. Kako li sam samo glupa bila. Više mi to ne pada na pamet. Odmah na wc poslije seksa ako moram,samo neka šibaju beštije van. 
    Želim Vam svima ugodan početak novoga (nekome radnog, a nekome ne) tjedna! 
    P.S. ČEKAM VAŠE PLUSIĆE OVAJ TJEDAN!

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    21. Lipanj 2021. 00:05

Joli običan uzv, znači 2d.
    Ako će biti potrebe ću otići na 3 d, al za sad ne.
    Hope draga, pa eto danas me tu i tam nešto šrajfalo 🤭🤭 inače sve ok. Od sutra, tj. sad već danas kreće moguća implantacija pa ćemo vidjet. ❤️Šaljem puse.😘😘

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

21. Lipanj 2021. 06:40

🗓 6/2021
    Deadee - 09.06. ➕🤱🏻
    Bonii - 20.06. ➕🤱🏻
    Emily - 17.06.2021. - kasni 4 dana🤞🏻🤰🏼
    almoo9 - 20.06.2021 - kasni 1 dan🤞🏻🤰🏼
    Bella1985 - 21.06.2021 - danas🤞🏻🤰🏼
    Bonii - 23.06.2021 - 2 dana,ali ima ➕ zato 🔴🙅🏻‍♀️
    Tonia - 25.06.2021 - 4 dana 🤞🏻🤰🏼
    annboleyn - 26.06.2021 - 5 dana 🤞🏻🤰🏼
    simba - 26.06.2021 - 5 dana 🤞🏻🤰🏼
    Jelušićkaaa - 29.06.2021 - 8 dana 🤞🏻🤰🏼
    Doris - 29.06.2021 - 8 dana 🤞🏻🤰🏼
    🗓 7/2021
    maybenewmom - 01.07.2021  - 10 dana🤞🏻🤰🏼
    Dajana - 01.07.2021 - 10 dana🤞🏻🤰🏼
    kelp6ie - 01.07.2021 - 10 dana 🤞🏻🤰🏼
    Anchy_23 -  01.07.2021 - 10 dana 🤞🏻🤰🏼
    zoi - 03.07.2021 - 12 dana🤞🏻🤰🏼
    eloise - 03.07.2021 - 12 dana🤞🏻🤰🏼
    Kamilica - 03.07.2021 - 12 dana🤞🏻🤰🏼
    malala - 04.07.2021 - 13 dana🤞🏻🤰🏼
    mala96 - 06.07. 2021 - 15 dana🤞🏻🤰🏼
    Joli - 07.07.2021 - 16 dana🤞🏻🤰🏼
    Garawa - 12.07.2021 - 21 dan🤞🏻🤰🏼
    Pine - 13.07.2021 - 22 dana 🤞🏻🤰🏼
    Hope - 15.07.2021 (Po FF) - 24 dana 😶‍🌫️

🆕LISTA DRUGIH, NAMA TAKODER BITNIH DOGADAJA 📓
    Hope - stigli brisevi - ureapl. - terapija - 06.07. ponavljanje briseva(18:15)
    Bella 1985 - muz mora na Merkuru obaviti pretrage
    Garawa - 24.06. Brisevi

Jelušićkaa
    21. Lipanj 2021. 06:52

Jutro žene. 
    Nema šta hope ti kad pišeš stvarno napišeš 😂
    Mene ovaj ciklus apsolutno ništa ne boli ništa ne žiga ama baš ništa. 

simba
    21. Lipanj 2021. 08:15

jutro! hope, radila sam jučer popodne testić, one step zelena trakica, nula bodova. točno me spustilo na zemlju. znam da je rano, ali opet, nekakva minimalna sjenica bi valjd bila. nisam ovaj mj ni uhvatila pik, osim što MISLIM da je bio 13dc, što je za mene i moje inače duže cikluse, zbilja jackpot. vidjet ću kad će M doći. Danas sam valjda 9dc ili možda čak i 10dc.  Znam bi tu bazalna puno pomogla, ali nekako još uvijek to odgurujem od sebe. Mislim da bi me to psihički još više zaokupljalo.  Zasad mi je sumnjivo jedino ona 1-2 glavobolja i mučnine, ali tko zna da me nije domestos opalio u glavu jer sam valjd dan prije čistila s njim kupatilo. sve u svemu, sranje.😂

👩33g
    👨42g
    👦4g

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.