Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lida 🍀
    20. Lipanj 2021. 16:35

Cao cure , citam vas i pratim stalno ali nisam imala nista za prijavljivati, dosla sam cestitati Boni, samo neka crta tamni i zelim ti urednu i mirnu trudnocu 🥳🥳🥰 
    --
    Meni je FF jutros oznacio ovulaciju, ali po trakicama je uopce nije bilo jos... https://ibb.co/wYg8mvJ 
    Ili sam luda ili ne znam koristiti trakice, ali one su maltene uvijek iste nijanse, tj. nisam primjetila da tamne... 😭 Ne znam stvarno
    Ugodnu nedjelju zelim ❤️😘

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Bonii
    20. Lipanj 2021. 17:16

Cure drage hvala ❤️ cekam jos koji dan da bude sigurica a onda zovem dr za potvrdu. Iako je sad kroz 7 na godisnjem pa se mislim da nazovem sutra da ga mozda preduhitrim prije nego ode 
    Alm ja ti se divim na strpljenju, ja bi na tvom mistu odma kupila dva, jedan za veceras jedan za ujutro. Samo danas sam ih kupila 5 😂😂
    Doris kad mi je dr spomenila zavaljenu maternicu na internetu sam nasla da jedna zena pise kako joj je dr nakon dijagnoze savjetova da legne na trbuh nakon odnosa, valjda da se sperma lakse spusti (nean pojma) i da je nakon toga ostala trudna 🤷

👦33
    👱‍♀️ 30
    👼 ❤️
    💁‍♀️ ❤️

Joli 🌟
    20. Lipanj 2021. 18:00

Alm uživaj u godišnjici i u vikendu s mužićem..
    MissR tu smo da pomognemo... 😉
    Mala nemoj se nervirati pa koliko se puta FF predomislio, mislim da to Hope najbolje zna, samo se ti nastavi testirati jer ako je ciklus od 32 dana tek će uslijediti O, a ako ste pokrili, onda i da je bio, nema veze 😉
    Malala 💚
    Boni ovo mi je koristan podatak jer i ja imam isti problem... 🙃 Sve vridi provat,ba ka šta si rekla nije da moran kopat 😉😉
    ____
    Uspjela sam manje od 2 sata izdržati, a na sva 3 se vidi sjenica čak i na zelenoj, pa sam zadovoljna jer je to je li napredak... 
    https://ibb.co/HdZGX1g
    https://ibb.co/xsy0pjq
    https://ibb.co/ccH8Bdw

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    20. Lipanj 2021. 18:01

Bonii 👼

Cure drage hvala ❤️ cekam jos koji dan da bude sigurica a onda zovem dr za potvrdu. Iako je sad kroz 7 na godisnjem pa se mislim da nazovem sutra da ga mozda preduhitrim prije nego ode
    Almja ti se divim na strpljenju, ja bi na tvom mistu odma kupila dva, jedan za veceras jedan za ujutro. Samo danas sam ih kupila 5 😂😂
    Doris kad mi je dr spomenila zavaljenu maternicu na internetu sam nasla da jedna zena pise kako joj je dr nakon dijagnoze savjetova da legne na trbuh nakon odnosa, valjda da se sperma lakse spusti (nean pojma) i da je nakon toga ostala trudna 🤷

Hmmmm, meni je na zadnjem pregledu prije 2 tjedna  nova doktorica rekla da imam blago srcoliku, ali da ništa strašno. Što mi do sad nitko nije rekao.🤷‍♀️
    Uz to da sam ovaj ciklus, svaki put nakon odnosa zaspala na trbuhu 🤭 a nisam uopće znala da bi to možda moglo pomoći. 😁

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

simba
    20. Lipanj 2021. 18:19

Bonii 👼

simba

Bonii 👼

Simba na one tri tockice na FF u desnom kutu, pa na create & share graphical ticket, pa kopiraj zadnji link i zalipi u opis.. neki dan sam Maybe satrala dok ga nije ubacila 😂

ajd sad i ovim mutavim poput mene, fino i polako..😂😂 FF? gdje,šta? gdje točkice? ja sam preko moba i točkice imam jedino kad stavim točku na kraju rečenice😂😂 ajd kopirat i šerat znam😁😂

Jel imas FF app? Ako nemas skini u trgovini play, i onda ubaci sve podatke zadnje M u aplikaciju. I onda u gornjem desnom kutu ima 3 tockice kao izbornik, pa nacreate & share graphical ticket, pa kopiraj zadnji link. I onda udi na forum u svoj profil i zalipi u opis profila.. nadam se da sam dobro objasnila 😁

ajd sad i ovaj dio koji očito ne znam.😂😂 napravila i et vidi, opet mi ne piše.😵

👩33g
    👨42g
    👦4g

Bonii
    20. Lipanj 2021. 18:36

Joli meni se roza pari svjetlija nego jucer, ali zelena i plava su lipo pocele tamnit
    Doris iskreno ne znan jel srcolika isto sta i zavaljena 🤷 ali googlaj pa vidi sta preporucuju 😁 samo ignoriraj ako pise "teze za zatrudnit" jer koliko mi se cini to za sve napisu
    Simba jesi 3 link kopirala? ja kad ti kliknem na graf lipo sve vidim ali ovako se ne ocitava dobro

👦33
    👱‍♀️ 30
    👼 ❤️
    💁‍♀️ ❤️

Kamilica ♡
    20. Lipanj 2021. 18:36

Joli thanks, pitat cu ginica u srijedu za briseve. 💪
    Kod nas nema seksa vec mjesec dana, i jos cemo morati cekati mjesec. Ako ostanemo u braku....🤷🏼‍♀️😅
    Simba nisi update-ala podatke. Moras se logirati, pa dodati neke info u aplikaciju, pa save-ati podatke. Cackaj malo, nije komplicirano. ☺️

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

maybenewmom
    20. Lipanj 2021. 20:01

mala96

Cao cure , citam vas i pratim stalno ali nisam imala nista za prijavljivati, dosla sam cestitati Boni, samo neka crta tamni i zelim ti urednu i mirnu trudnocu 🥳🥳🥰

Meni je FF jutros oznacio ovulaciju, ali po trakicama je uopce nije bilo jos…https://ibb.co/wYg8mvJ
    Ili sam luda ili ne znam koristiti trakice, ali one su maltene uvijek iste nijanse, tj. nisam primjetila da tamne… 😭 Ne znam stvarno
    Ugodnu nedjelju zelim ❤️😘

Istoo mi je istooooo. Možda jer je tu prevrućeeee i stvarno se mora puno vode piti.

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

maybenewmom
    20. Lipanj 2021. 20:06

Bonii 👼

Garawa jel sad dobrohttps://ibb.co/CQ56ptJ

Hope sad cu vas par dana opsjedat s testovima, drzim fige da mi se jos cura prikljuci 😀😀

Čestitkeee kako je divno vidjeti ovo 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

Joli 🌟
    20. Lipanj 2021. 21:58

Doris je li ti bio 3d ili 2d ultratvuk. Ako je bio 2D nema ona pojma i savjetujem ti da ideš na 3d i meni je nakon 2d rekao srcolika, a na kraju ja imam to uleknuće (sedlasta), jer samo 3d može dati točnu sliku tog septuma i služi za dijagnostiku septuma, ali neće ti trebati jer si ovaj mjesec s e pokrila i ne nadamo se vještici, ali eto da znaš 😉😉
    Kamilice znam da si pisala da bi mogla bez koliko hoćeš, ali što je to za izdržati sve za viši cilj, proletjet će...

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.