Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kamilica ♡
    20. Lipanj 2021. 11:00

Jutro cure! 🌞🥳🤗
    Malala ja sam jucer piskila nakon 4 sata, tako da probaj bar toliko izdržati izmedju dva piskenja. Cini se da je peak jako blizu. 🤞😊
    Bonii ja sam svoje zelene trakice narucila s eBay-a UK. 100 komada oko 140 kn s postarinom. U ljekarni se stvarno ne isplati kupovati ako cesto piskis. Preskupe su. 🤷🏼‍♀️
    --------
    Nitko mi nije odgovorio na moju dvojbu od jučer, pa smo muz i ja odlucili ipak preskociti ovaj ciklus. I baš sam tuzna  zbog toga. 🥺Prosli mjesec je iz prvog pokušaja bila (vjerojatno) biokemijska. Ne znam 100 % jer mi nije dao ginic da vadim betu. Ali nisam ljecila upalu, nego sam isla riskirati vjerujući da se nece primiti iz prvog pokušaja. Bila sam neodgovorna. Sad je upala izlijecena (nadam se) , ali nisam radila briseve ni hormone, pa me strah opet riskirati ako je neka bakterija. Jer bi se grizla i krivila kad bi opet ne daj Bože bila biokemijska ili spontani. Jako mi je bilo tesko to odluciti jer je bio peak jucer, i jedva sam ga docekala. A sad moram cekati jos mjesec dana za novi pokusaj. Ali htjela bi biti 100 % sigurna da je sve u redu prije novog pokušaja. Nadam se da sam dobro odlučila. 😐

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Bonii
    20. Lipanj 2021. 11:06

Kamilica ♥️

Jutro cure! 🌞🥳🤗
    Malalaja sam jucer piskila nakon 4 sata, tako da probaj bar toliko izdržati izmedju dva piskenja. Cini se da je peak jako blizu. 🤞😊
    Boniija sam svoje zelene trakice narucila s eBay-a UK. 100 komada oko 140 kn s postarinom. U ljekarni se stvarno ne isplati kupovati ako cesto piskis. Preskupe su. 🤷🏼‍♀️
    ——–
    Nitko mi nije odgovorio na moju dvojbu od jučer, pa smo muz i ja odlucili ipak preskociti ovaj ciklus. I baš sam tuzna zbog toga. 🥺Prosli mjesec je iz prvog pokušaja bila (vjerojatno) biokemijska. Ne znam 100 % jer mi nije dao ginic da vadim betu. Ali nisam ljecila upalu, nego sam isla riskirati vjerujući da se nece primiti iz prvog pokušaja. Bila sam neodgovorna. Sad je upala izlijecena (nadam se) , ali nisam radila briseve ni hormone, pa me strah opet riskirati ako je neka bakterija. Jer bi se grizla i krivila kad bi opet ne daj Bože bila biokemijska ili spontani. Jako mi je bilo tesko to odluciti jer je bio peak jucer, i jedva sam ga docekala. A sad moram cekati jos mjesec dana za novi pokusaj. Ali htjela bi biti 100 % sigurna da je sve u redu prije novog pokušaja. Nadam se da sam dobro odlučila. 😐

Otidi ponovit briseve i napravi pregled kako bi bila sigurna da je sve okej. Nemoj se grist sta ste preskocili, bolje da budes sigurna da je sve okej, od sljedeceg ciklusa opet u akciju i zabetonirat sve 💪

👦33
    👱‍♀️ 30
    👼 ❤️
    💁‍♀️ ❤️

maybenewmom
    20. Lipanj 2021. 11:11

Jutrooo curke moja lh trakica jutros https://ibb.co/TmfqGhn
    Nemoguće da sam preskočila pik. Ne znam šta se dešava. A po temp kao da je O bila !!!!?????

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

Garawa¤
    20. Lipanj 2021. 11:12

Nije ti ni FF siguran da je bila.. stavio je tockasti CL
    Kada ti inače bude O? 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

maybenewmom
    20. Lipanj 2021. 11:30

Garawa

Nije ti ni FF siguran da je bila.. stavio je tockasti CL
    Kada ti inače bude O?

Bude na 14 CD. Jučer su trakice bile tamne danas svijetle.  Kasnije ću opet uraditi. Ne znam šta je ovaj mjesec problem haahah.

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

Čaj vrkuta,folna

Jelušićkaa
    20. Lipanj 2021. 11:43

Ne znam tko mi je od vas rekao da pad imuniteta u DPO danima nije nužno loše? Zašto? 

Kamilica ♡
    20. Lipanj 2021. 11:52

Bonii 👼

Otidi ponovit briseve i napravi pregled kako bi bila sigurna da je sve okej. Nemoj se grist sta ste preskocili, bolje da budes sigurna da je sve okej, od sljedeceg ciklusa opet u akciju i zabetonirat sve 💪

Idem u srijedu kod ginica pitati za briseve i hormone. Nadam se da ce mi dati. 🤞 Hvala ti. ☺️

Maybe kod tebe stvarno ludnica s tim trakicama. 😳 Koliko cesto piskis? Svako koliko sati?

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

maybenewmom
    20. Lipanj 2021. 12:01

Kamilica ♥️

Bonii 👼

Idem u srijedu kod ginica pitati za briseve i hormone. Nadam se da ce mi dati. 🤞 Hvala ti. ☺️

Maybekod tebe stvarno ludnica s tim trakicama. 😳 Koliko cesto piskis? Svako koliko sati?

2 3 puta kako kada uhvatim 🤣🤣🤣🤣

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

Čaj vrkuta,folna

Garawa¤
    20. Lipanj 2021. 12:09

Jelušićkaa

Ne znam tko mi je od vas rekao da pad imuniteta u DPO danima nije nužno loše? Zašto?

Da se lakše implantira.. jer tijelo može prepoznati oplođenu JS kao strano tijelo pa je napasti.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Kamilica ♡
    20. Lipanj 2021. 12:09

maybenewmom

Kamilica ♥️

Bonii 👼

Maybekod tebe stvarno ludnica s tim trakicama. 😳 Koliko cesto piskis? Svako koliko sati?

2 3 puta kako kada uhvatim 🤣🤣🤣🤣

To nije puno, nego pazis li da je razmak bar 5-6 sati? 😊  Imaš li ikakve druge simptome ovulacije? Ja npr svaki mjesec od kad sam dobila prvu mengu imam gusti bijeli iscjedak jednom u mjesecu oko ovulacije, pa znam otprilike po tome. Ima dosta aplikacija koje osim temperature i trakica bilježe ostale simptome koje mogu ukazati na ovulaciju. 🤷🏼‍♀️ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.