O je bila 8.6 tj. 26 DC.
Meni je bila 10.06. tako da ti vec kasnis s piskenjem 😁
Ajdee piski, svi drzimo figee
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
https://ibb.co/g6zkKHw Evo nevolje 🙄
Prvo kad odbacujete ciklus radite prvu gresku: mislite da mora biti povisena cijelo vrijeme i ici do 37 ili iznad. To je velika greska! Nemojte razmisljati na taj nacin,ima puno trudnica kojima je temp pala dosta nisko na kraju DPO dana pa su ipak imale plusic,svaka zena je drugacija i sve ovisi o razini progesterona koji povisi temperaturu,najbitnije je da njega ima dovoljno da se mrvica ugnijezdi i da ju progic hrani dok se ne formira posteljica, a sve ostalo je nebitno 😂🤞🏻🤞🏻🤞🏻🙈
Dušu si mi olakšala!!!! Ja inače od naših simptoma imam bolne grudi koje ne daju gledat u sebe!!!!! Za poluditi!!!!! I eto povišena tjelesna temperatura koja mi je bila i u prvoj trudnoći. Imala sam grčiće od 9 i 10DPO. Sad smireno do sutra🤞🤞🤞🤞
Otkad smo krenili na bebu ja svaki misec gledm sise, jer su mi u prvoj trudnoci bile gadljivo velike, a o bradavicama da ne pricam 😂 i evo bome i sad nikakvi simptomi ali bome bradavice sou
Kad opet ponavljas testic da se divimo plusicu? Ako neces sad pisat testove,kad ces? 😂😂🙈💃🏻
Piskila sam jutros jedna od 25 osjetljivosti pa je neka sjena jedva vidljiva, doslo mi je da placem dok se nije pojavila. Danas cu kupit neki test od 10 pa budem pisnula 😁
Sram me iti rec koliko sam zadnih dana dala za testove 🤦🤦
Daj slicku tog testa vamo 🤩🤩🤩🤩
O je bila 8.6 tj. 26 DC.
Meni je bila 10.06. tako da ti vec kasnis s piskenjem 😁
Ajdee piski, svi drzimo figee
Ja piskila hcg digitalni sa tjednima na 10DPO pa sam u behut pala jer je bio negativan 🙄 zato se sad suzdrzavam 😂
🤴30👸27
Ciklusi ludi (28-35)
Femibion 1, Vitamin E, B komplex, Aspirin 100
Pai 4g5g pronađen
PAPA, Ureaplasma/Microplasma ✔️
TSH 3,95? Nema lijekova jer je u intervalu?
Pokušavamo za baby no.1 05/20💔
Biohemijska 05/20💔
Missed ab 09/20 (u 7 nedelji)💔
Ma digitalni se radi tek kad si 100% trudna, jer nije baš osjetljiv... on meni dao negativno a na plostanom blagi plus... i na kraju je bio stvarno plus
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Ma digitalni se radi tek kad si 100% trudna, jer nije baš osjetljiv… on meni dao negativno a na plostanom blagi plus… i na kraju je bio stvarno plus
Držim se ja za to tvoje hahah 🤞🤞🤞
Hvalaaaaaaa na potporiiiii
🤴30👸27
Ciklusi ludi (28-35)
Femibion 1, Vitamin E, B komplex, Aspirin 100
Pai 4g5g pronađen
PAPA, Ureaplasma/Microplasma ✔️
TSH 3,95? Nema lijekova jer je u intervalu?
Pokušavamo za baby no.1 05/20💔
Biohemijska 05/20💔
Missed ab 09/20 (u 7 nedelji)💔
Hope tuljan 😂😂 Sretan rodjendan seki! 🥳
Awww, bas ti hvala na podršci i lijepim riječima.🤗 Eto, ipak sam nešto naucila od vas, pa sam ovaj put pametnija. 😅 Hvala sto nam svima tako opsirno i strpljivo odgovaras. ☺️👏
Vama pukao kondom, a tebi oko ovulacije vrijeme? Upssss.. 😳😳😳 🙈🙈🙈😅
Ajme koje vrucine, mrzim ljeto 😅
Zamislite biti trudne po ovim vrućinama, pogotovo zadnje tromjesečje. 😳😩 Zato cemo mi lijepo na proljece. 😅👶☺️
Svim curama zelim sretan pocetak tjedna! 🌞🌊🏖️
I sretnooo svima koje piske! 🥳🤗💕
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Hope tuljan 😂😂 Sretan rodjendan seki! 🥳
Awww, bas ti hvala na podršci i lijepim riječima.🤗 Eto, ipak sam nešto naucila od vas, pa sam ovaj put pametnija. 😅 Hvala sto nam svima tako opsirno i strpljivo odgovaras. ☺️👏
Vama pukao kondom, a tebi oko ovulacije vrijeme? Upssss.. 😳😳😳 🙈🙈🙈😅
Ajme koje vrucine, mrzim ljeto 😅
Zamislite biti trudne po ovim vrućinama, pogotovo zadnje tromjesečje. 😳😩 Zato cemo mi lijepo na proljece. 😅👶☺️
Svim curama zelim sretan pocetak tjedna! 🌞🌊🏖️
I sretnooo svima koje piske! 🥳🤗💕
Apsolutno NIKAD u zivotu mi se nije dogodilo puknuce a meni stalno u glavi sto ako se ja mozda nisam uspjela rijesit ureaplasme jel postoji sansa da sam svejedno prenijela nekako na njega kad je pukao? Jebemti durex,nikad vise,nikad! 😂 a sto se tice teorije da je oko O,mda,tako nekako pokazue FF,a tempica je danas skocila e sad..ahhh,mislim to bi bilo svjetsko cudo da je nesto pobjeglo u ulovilo se,vise me brine ta ureaplasma dok nemam kontrolne briseve. Kaze stavite kondom,bas savjet koji vise necu poslusat 😂😂😂 a ff kaze da je postojala mogucnost O:
We shall see za 2 tjedna 😂
Hahaha zamisli ironije ostaneš trudna zbog puknutog kondoma. 🙈😅😅 Nista nije nemoguće. 😁
Ja vjerujem da si izlijecila bakteriju, i da ste oboje cisti. ☺️ A onda vjerujem da ce se mrvica jako brzo primiti. 🤞🤰🤗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Zdravo cure! ❣️❣️
Izgleda Ce se FF stvarno morati predomisliti, crta je napokon tamnija 🥳🥳🥳 https://ibb.co/gP41dJb
Kad bi mogao uslijediti pik? Testirat cu opet oko 18h da vidim kako stoji 😁
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Zdravo cure! ❣️❣️
Izgleda Ce se FF stvarno morati predomisliti, crta je napokon tamnija 🥳🥳🥳 https://ibb.co/gP41dJb
Kad bi mogao uslijediti pik? Testirat cu opet oko 18h da vidim kako stoji 😁
Ma skoci ti na muža bio ne bio pik gdje je tu je pik mada mi se čini da je to pik. 💪👍
Sortiraj odgovore
Najstariji