Tonia sta se tice trakica probat cu se strpit sta duze mogu, ostale su mi jos 2 trakice za trudnocu inace bi ih pocela piskit od 8DPO al ovaj ciklus sam nekako izgubila nadu (al mozda je to i dobar znak, jer sam dosad uvik bila uvjerena da je to to)
Kad ti planiras? Ako budes javi, pa bi mogla i ja 🙈
_
Ja taman obavila pregled kod svog privatnika, sve je u redu jajnici puni folikula i ovulacija je potvrdena na desnom janiku ❤️
Dao mi je terapiju Duphaston, sta sam vidila da dosta cura ovdje pije al nisan tada popratila za sta je on paa vas molim da mi vi koje ga pijete bolje objasnite. Dao mi je 3 kutije i da pijem po 1 od 18 DC i tako 3 mjeseca
Stavljam slikicu od nalaza pa ko ima volje neka komentirahttps://ibb.co/r0Rj6VN ❤️
Ti imas jos jedan folikul? Zeno i to dobre velicine,moze ti se dogodit dupla O,nije zgorega da jos koji keksic imate ovih dana za svaki slucaj ako od ovog folikulica ne bude nista. Rijetki su slucajevi ali ima zena u istrazivanju koje su tako u razmaku od tjedan dana imale dvije O 🙈 sto se tice duphastona to ti je dao kao podrsku plodu ako dode do T da hrani bebu dok se be formira posteljica i ne preuzme tu ulogu i to se cesto daje kao terapija zenama koje imaju manji progesteron nakon O pa je tesko odrzati T ako do nje dode ☺️🙈 bitno da je sve ok i da je O potvrdena 🥳🥳🥳🥳
Waat 😳😳😳😳😳😳 kako sta di?? Nista mi nije jasno haha 🤦🤦 reka mi je da se vidi zuto tijelo i da je ovulacija bila i da sad cekam sta ce bit.. kad sam ga pitala za ciste (imala sam problema s cistama i na zadnjem pregledu prije misec dana mi je socijalna rekla da mi je desni jajnik policistican) reka mi je da imam veliki broj folikula ali da nema cista.. nije mi nista spominja da bi mogla imat jos jednu O 😳
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Joli ja ne znam za progesteron, nisam nikad vadila. Pretpostavljam da mi je da terapiju jer sam imala neka lagana krvarenja u lutealnoj fazi zadnja 3 miseca
Maybenewmom isto moram kliknit da se otvori, ne znam kako se tebi prikazuje ali ja ostalim curama bas vidim ovaj kao grafikon jedino tebi link.. ja sam se iznenadila da mi je O tek 19 dan iako su mi ciklusi ugl. oko 30 dana, ali to me ne zabrinjava puno, pogotovo sad nakon pregleda
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Hope ja sam tipična dalmatinka, lino mi je i fibru izmirit. 😂 Al ozbiljno, skoro uvijek imam povišenu temperaturu, oko 37 C. 🤦🏼♀️A eto od sinoc imam uzasne glavobolje, pa bi ovulacija mogla ovih dana.
Nisam ni piskila jer ionako nista od seksa dok sve vaginalete ne iskoristim. 🤷🏼♀️
A vode kao trebamo piti najmanje 2 litre dnevno. 😳 Ja sam opasno dehidriran po tome.
A za ureaplasmu, narucila sam se iduci tjedan kod ginica, da ga pitam za briseve i hormone. Nadam se da ce mi dati. 🤞 Jeli on to radi ili ce me slati negdje? Koliko se ceka ili moze odmah iduci tjedan to napraviti? 🤷🏼♀️
Jelušićka smije li se toliko toga caja piti? 1,5 l mi se cini puno. 😳 Ja pijem 600 ml vrkute dnevno. 🤷🏼♀️
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Pozdrav cure!
Nova sam na forumu i oduševljena sam s načinom njegovog vođenja i koliko sam toga naučila čitajući ga. Tako da se prvo želim svima zahvaliti na trudu i na nesebičnom dijeljenju svojih iskustava1
Vođena tom mišlju, i ja ću ukratko napisati svoja iskustva, jer jednoga dana možda neka izgubljena duša bude imala ista pitanja kao i ja danas :)
Ja i MM smo dobrog općeg zdravlja, meni su hormoni ok, ali sam često bila sklona cistama.. Nekada su mi znali reći da imam policistične jajnike, pa nekada da možda imam endometriozu.. Ali sve je to uvijek bilo kroz neku sumnju, nikada kao konačna dijagnoza. Tu i tamo mi dođe neka cista, visoki ca125, propišu mi kontracepciju, i to sve nestane i stabilizira se. Ono što smo uočili otkada idem na Humanu je da mi nakon pucanja folikula nastaju ciste žutog tijela koje spontano prođu. Jedan smo HSSG odgodili radi toga, sljedeća dva jeseca smo pratili situaciju i sve je bilo uredno. Na svakom utz-u su mi vidjeli žuto tijelo i ja sam mislila da je to super jer znači da ovuliram. Međutim, nakon inseminacije koja je bila 10.06., u pravom tajmingu (folikul 22mm i mislim da sam ovulirala kasnije tog dana), na kontrolnom utz-u 13.06. vidljiva je poveća cista žutog tijela.. Dr. mi je dala Duphastone 2x1.. E sad meni je ostalo nejasno, znači li to da ja uopće nisam ovulirala? I da možda meni folikul lijepo sazrije, ali kada treba puknuti i ispustiti jajnu stanicu dođe do *poop* i sve propadne? Mislite li da će Duphastone išta pomoći i nadomjestiti to što tri dana od inseminacije žuto tijelo nije odradilo svoje po pitanju progesterona?
Hvala svima na pomoći!
👱♀️ 31
Hormoni ✔
PCOS like jajnici, endometrioza
👦32
Spermiogram ✔
👱♀️💗👦
2019.-2021. ➖
KBC Ri HSSG 5/21 ✔
KBC Ri AIH 6/21 ❌
KBC Ri AIH 7/21 ❌
KBC Ri IVF 9/21 ❌
Jolija ne znam za progesteron, nisam nikad vadila. Pretpostavljam da mi je da terapiju jer sam imala neka lagana krvarenja u lutealnoj fazi zadnja 3 miseca
Maybenewmomisto moram kliknit da se otvori, ne znam kako se tebi prikazuje ali ja ostalim curama bas vidim ovaj kao grafikon jedino tebi link.. ja sam se iznenadila da mi je O tek 19 dan iako su mi ciklusi ugl. oko 30 dana, ali to me ne zabrinjava puno, pogotovo sad nakon pregleda
Meni su O od 12-14 dana . Evo jos nista. Možda se ovaj mjesec odmara. Linije jakooo svijetle još uvijek
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Jolija ne znam za progesteron, nisam nikad vadila. Pretpostavljam da mi je da terapiju jer sam imala neka lagana krvarenja u lutealnoj fazi zadnja 3 miseca
Maybenewmomisto moram kliknit da se otvori, ne znam kako se tebi prikazuje ali ja ostalim curama bas vidim ovaj kao grafikon jedino tebi link.. ja sam se iznenadila da mi je O tek 19 dan iako su mi ciklusi ugl. oko 30 dana, ali to me ne zabrinjava puno, pogotovo sad nakon pregleda
https://ibb.co/52yj0rp ugl evo slika mog grafa
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
Čaj vrkuta,folna
Winky dobro dosla 😀 ti nam onda uskoro piskis test za T, nadam se da ce biti veliki +
Bas cu popratiti odgovore na tvoju situaciju jer sam se u dosta toga pronasla.. i s nama je sve 5 sta se tice zdravlja ali u mene isto uvik neka situacija s cistama, malo ih ima malo nema... Tako da ni ja ne znam na cemu sam, a od danas mi je uvedenq terapija Duphastonom pa cemo vidit iako se nadam da necu uopce pocinjat s njim jer mi je rekao da ga pocnem pit od 18 DC a ja sam vec na 25 DC i za koji dan planiram piskit test
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Ajme ispi*dit cu te jadnu s grafom 🤦🙈 vidim ja njega kad kliknem na link ali mislila sam da ako mozes da ga namistis da ti se vidi ko graf odma u opisu.. ma zanemari mene i moje pizdarije ja to radi svoje linosti da imam sve na gotovo da vas mogu pratit 😂
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Hvala na lijepim željama :) Ali ja sam nekako skeptična, međutim, doktorica je rekla da se čuda događaju, pa ćemo vidjeti.. ^^ Svakako javim ako išta saznam po ovom pitanju. A Duphaston su ti propisali zbog nalaza hormona ili? Ajde još par dana i nadam se da će ti biti veliki +!!! ;(
👱♀️ 31
Hormoni ✔
PCOS like jajnici, endometrioza
👦32
Spermiogram ✔
👱♀️💗👦
2019.-2021. ➖
KBC Ri HSSG 5/21 ✔
KBC Ri AIH 6/21 ❌
KBC Ri AIH 7/21 ❌
KBC Ri IVF 9/21 ❌
Ajme ispi*dit cu te jadnu s grafom 🤦🙈 vidim ja njega kad kliknem na link ali mislila sam da ako mozes da ga namistis da ti se vidi ko graf odma u opisu.. ma zanemari mene i moje pizdarije ja to radi svoje linosti da imam sve na gotovo da vas mogu pratit 😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 polako dok se uhodam sa svime ovim. Mene brine što O nemaaaaaa https://ibb.co/MVDPyLS kako su svijetle linije.
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
Čaj vrkuta,folna
Sortiraj odgovore
Najstariji