Anchy uskoro ćeš nam se javiti s pikom znači 🤞🤞💜Hopemislim da ti je beštija u toj koncentraciji sve remetila, tako da mislim da će sada doći sve na svoje, ali naravno ništa se ne popravlja preko noći, još samo malo strpljenja i mislim da će ti ciklusi biti tip top. 😉
Tonia 💜💚Nikky to su pretrage koje bi se u pravilu trebale raditi jednom godišnje, KKS i hormoni, ja imam povećanu štitnjaču i jednom godišnje vadim hormone, jer sve dok su hormoni u redu, njena veličina je nebitna. Meni je zadnji put bila vrijednost 1,67 i doktor mi je rekao da je to odlično, tako da je onda i tvoj nalaz super i mislim da ga ne trebaš ponavljati svako malo, da je to, iskreno suvišno, drugačije bi ti govorila da ti je iznad 2,5, a posebno da je iznad 3… S ovim nalazom možeš biti mirna.
Ijujuuu,samo da se teren ocisti da bude spreman za klupko 🙈🙈🙈☺️ Vidim da si dan ispred mene,kroz vikend bi se mogle trakice krenut budit hm hmmm?? 😎🙈
Hope Uvijek mislim vise o tom PIKU a period iza strajkam sa suplementima i zaboravim se opustitit i ne stresirati. Nadam se da ce mi sad taj GO i opustanje donjeti +
Ovih dana kod mene je ti da bu di bu da
E i curke na prvoj folikulom mi je endo bio 6mm sad na zadnjoj 10mm! Samo cu reci da sam roknula 3 flase encian cikle... Vjerujem da mi je to pomoglo. Pa ako neko ima tanak endo samo cikla 💪🏻
Jolie kad ocekujes O?
Bella procitala sam da je dosao nalaz spermio i da cete na konzultacije. Znam da ce se naci nacin kako popraviti to i uopce ne sumnjam da ce beba doci na ovaj ili onaj nacin
Ann i tebe sam se sjetila! Javi nam se ako vidis
Pine dolazim ti sljed tj u tvoje krajeve nadam se da ce me more opustiti a vitamin D od sunca pripomoci
Hope ove suzice su od sreće.. Ima nade ima nade🤞🤞🤞🤞🤞
🤴30👸27
Ciklusi ludi (28-35)
Femibion 1, Vitamin E, B komplex, Aspirin 100
Pai 4g5g pronađen
PAPA, Ureaplasma/Microplasma ✔️
TSH 3,95? Nema lijekova jer je u intervalu?
Pokušavamo za baby no.1 05/20💔
Biohemijska 05/20💔
Missed ab 09/20 (u 7 nedelji)💔
Tonia sta se tice trakica probat cu se strpit sta duze mogu, ostale su mi jos 2 trakice za trudnocu inace bi ih pocela piskit od 8DPO al ovaj ciklus sam nekako izgubila nadu (al mozda je to i dobar znak, jer sam dosad uvik bila uvjerena da je to to)
Kad ti planiras? Ako budes javi, pa bi mogla i ja 🙈
_
Ja taman obavila pregled kod svog privatnika, sve je u redu jajnici puni folikula i ovulacija je potvrdena na desnom janiku ❤️
Dao mi je terapiju Duphaston, sta sam vidila da dosta cura ovdje pije al nisan tada popratila za sta je on paa vas molim da mi vi koje ga pijete bolje objasnite. Dao mi je 3 kutije i da pijem po 1 od 18 DC i tako 3 mjeseca
Stavljam slikicu od nalaza pa ko ima volje neka komentira https://ibb.co/r0Rj6VN ❤️
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Tonia sta se tice trakica probat cu se strpit sta duze mogu, ostale su mi jos 2 trakice za trudnocu inace bi ih pocela piskit od 8DPO al ovaj ciklus sam nekako izgubila nadu (al mozda je to i dobar znak, jer sam dosad uvik bila uvjerena da je to to)
Kad ti planiras? Ako budes javi, pa bi mogla i ja 🙈
_
Ja taman obavila pregled kod svog privatnika, sve je u redu jajnici puni folikula i ovulacija je potvrdena na desnom janiku ❤️
Dao mi je terapiju Duphaston, sta sam vidila da dosta cura ovdje pije al nisan tada popratila za sta je on paa vas molim da mi vi koje ga pijete bolje objasnite. Dao mi je 3 kutije i da pijem po 1 od 18 DC i tako 3 mjeseca
Stavljam slikicu od nalaza pa ko ima volje neka komentirahttps://ibb.co/r0Rj6VN ❤️
Ti imas jos jedan folikul? Zeno i to dobre velicine,moze ti se dogodit dupla O,nije zgorega da jos koji keksic imate ovih dana za svaki slucaj ako od ovog folikulica ne bude nista. Rijetki su slucajevi ali ima zena u istrazivanju koje su tako u razmaku od tjedan dana imale dvije O 🙈 sto se tice duphastona to ti je dao kao podrsku plodu ako dode do T da hrani bebu dok se be formira posteljica i ne preuzme tu ulogu i to se cesto daje kao terapija zenama koje imaju manji progesteron nakon O pa je tesko odrzati T ako do nje dode ☺️🙈 bitno da je sve ok i da je O potvrdena 🥳🥳🥳🥳
Hopeove suzice su od sreće.. Ima nade ima nade🤞🤞🤞🤞🤞
Naravno da ima.dok ne pocrvenimo nada je tu ❤️
Hope i Jolihvala puno puno na savjetima. Za sad sam mirna i spremna za pokušaj. Nadamo se da će sve bit u redu i da neće bit nikakvih problema. Ako nedaj boze bude, idemo u daljnje pretrage. Hvala vam još jednom! ♥️🥰♥️
Samo opusteno,teren je spreman,ne bi ti cak ni preporucivala da pratis trakice jer je u nekim slucajevima dokazano bolje ne znati kad je O nego uloviti pik i na kraju nista,ali opet kako vi odlucite zelim vam srecu da bude odmah plusic ☺️☺️☺️☺️💪🏻
Jutro cure! Kako ste? 🤗💕
Vidim da vas vecina mjeri temperaturu.🤒 Meni to nema smisla jer svakih nekoliko dana imam malu temperaturu jer mi je slab imunitet, i non stop sam prehladena. 🤧🤕 Cak i ljeti. 🤦🏼♀️
Citala sam da ceste prehlade i glavobolje mogu biti znak da nešto ne stima s hormonima. Nikad ih nisam vadila pa ne znam. 🤷🏼♀️
Koliko vi vode dnevno pijete? Ja zimi oko pola litre a ljeti oko litru. Znam da je premalo, ali ne znam kako se natjerati piti vise ako nisam zedna. 🥺
Svim curama zelim srecu s piskenjem i nalazima, jos malo pa petak! 🤗🌞🏖️🌊
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Garawa nadam se da ce se održat ovako 🤞🤞
Alm sretnooo🤞🤞🤞
Hvala 🤞🤞🤞🤞 Sretno nam svima🤞🤞
🤴30👸27
Ciklusi ludi (28-35)
Femibion 1, Vitamin E, B komplex, Aspirin 100
Pai 4g5g pronađen
PAPA, Ureaplasma/Microplasma ✔️
TSH 3,95? Nema lijekova jer je u intervalu?
Pokušavamo za baby no.1 05/20💔
Biohemijska 05/20💔
Missed ab 09/20 (u 7 nedelji)💔
Sortiraj odgovore
Najstariji