Jutro.. alm lijepa je to tempica.. gdje je tvoj graf, da pratimo.. 🤞
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Bella držim fige da je O bila zbilja jučer i da temperatura sada lijepo ide gore..
Jelušićka još jedna, pa da i tebi potvrdi O ,pa da odbrojavamo da +
Hope tvoj graf ne vidim.. samo ticker..
Pozdrav svim ostalim curama.. ja sam jutros puno bolje, grčevi su stali, jučer sam mislila da ću umrijeti..
Krenula sam jučer opet s GynOsitolom, neće odmoći sigurno, i planiram sad jedan dan uputiti se do Bosne.. ako uspijem preći granicu i kupiti si DHEA kapsule, s obzirom na nisku rezervu..pročitala sam da mogu popraviti stanje.. naškoditi ne mogu u svakom slučaju 😁
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Jutro.. almlijepa je to tempica.. gdje je tvoj graf, da pratimo.. 🤞
Pocela upisivati od jucer u aplikaciju na mobu, a isla je ovako, 2 dana 36,6; 2 dana 36,5; jucer 36,7 jutros 36,9 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞
🤴30👸27
Ciklusi ludi (28-35)
Femibion 1, Vitamin E, B komplex, Aspirin 100
Pai 4g5g pronađen
PAPA, Ureaplasma/Microplasma ✔️
TSH 3,95? Nema lijekova jer je u intervalu?
Pokušavamo za baby no.1 05/20💔
Biohemijska 05/20💔
Missed ab 09/20 (u 7 nedelji)💔
Jutro.. almlijepa je to tempica.. gdje je tvoj graf, da pratimo.. 🤞
Btw. Danas sam 8 DPO
🤴30👸27
Ciklusi ludi (28-35)
Femibion 1, Vitamin E, B komplex, Aspirin 100
Pai 4g5g pronađen
PAPA, Ureaplasma/Microplasma ✔️
TSH 3,95? Nema lijekova jer je u intervalu?
Pokušavamo za baby no.1 05/20💔
Biohemijska 05/20💔
Missed ab 09/20 (u 7 nedelji)💔
Curke Bookic!
Samo da mahnem, dosla sam vas pozdraviti. Jos lovim pik Danas 17 dc ocekujem ga u narednih par dana.
Bella, Pine, Jolie, Hope, Tonia, Garawa i ako sam jos nekoga zaboravila isprike!
Šaljem vam puse i pratim vas!
Javim vam se kad ga napokon ulovim
Jutro cure 😁
Hope full mi je čudno bit u odbrojavanju al baš sam si happy 🤭 i sad je i tempica tu pa mi još uzbudljivije 😁 nadam se da ćeš sad napokon krenut u normalan ciklus i da će ti brisevi koji se bluze biti uredni, tj uvjerena sam da hoće 😊
Joli ♥️ sve mi čudno vidjet me na listi 🤣
Boni dapače, ti prva piškiš pa ja par dana iza tebe... Imaš plan kad ćeš piškiti test ? 😍
Maybe ja sam se prvo protivila mjerenju tempice a sad mi je to baš super i uzbudljivo... I super je analiziranje i kad vidiš kako ti tijelo funkcionira
Garawa teško je nakon biokemijske, ali utješno je što cure stvarno već drugi ciklus nakon nje ostanu odmah trudne 🤞
Anciceeeee zeljno isčekujemo tvoj pik da mozes s nama na listu napokooooon 🎉🎉🎉
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
alm tempica je cist dobra za DPO dane,ne znam kaj bi ti? Ja navecer imala 36.9 a ujutro 36.7 tako da je tvoja tempica top 😂😂😂
Garawa super sto su bar grcevi popustili,mozda bi si mogla vidjet odmah u bosni i za caj neki ili vaginalete preko pahuljice jer te ispadne jeftinije,cisto da je organizam spreman za plod jer tebe izgleda progesteron zeza a imaju nekih cajeva i za to jer sam ja trazila 🙈 moja tempica danas preko 36.4 malo visoka za prvi dio ciklusa al dobro,ionako imam pregled pa cu uzicat da pogleda jel ima zuto tijelo di 😂
Anchy hajde izbijte vise taj folikulic da i tebe stavim na odbrojavanje,jedva cekam 🥳🥳🥳🥳💃🏻💃🏻💃🏻
Tonia pa ja se nadam da sam bar uspjela smanjiti koncentraciju bestije ako ju mozda nisam uspjela ubiti do kraja 😂 nadam se iskreno da mi je ta bestija i remetila regulaciju ciklusa i da ce sjest sve na svoje mjesto sad kad ju ubijem ma kad god to bilo 😎 uskoro piskis HCG? 🙈
Niki rekoh ti da su male sanse da imas nesto drugo ako je ureaplasma izolirana,vazno da nje nema nikak i da je teren cist. Sto se TSH tice on je dosta podlozan stresu i nekim velikim promjenama i navikama u zivotu pa ako nisi imala nekih velikih stresova i sokova onda mi se ovra vrijednost cini cist dobrom. Do 2,5 je gornja granica doktorima za zacece a ti imas i ispod 2 tako da mi izgleda dobro. E sad ne znam kolika im je donja granica,mozda koja od curka zna?
almtempica je cist dobra za DPO dane,ne znam kaj bi ti? Ja navecer imala 36.9 a ujutro 36.7 tako da je tvoja tempica top 😂😂😂
Garawasuper sto su bar grcevi popustili,mozda bi si mogla vidjet odmah u bosni i za caj neki ili vaginalete preko pahuljice jer te ispadne jeftinije,cisto da je organizam spreman za plod jer tebe izgleda progesteron zeza a imaju nekih cajeva i za to jer sam ja trazila 🙈 moja tempica danas preko 36.4 malo visoka za prvi dio ciklusa al dobro,ionako imam pregled pa cu uzicat da pogleda jel ima zuto tijelo di 😂
Anchyhajde izbijte vise taj folikulic da i tebe stavim na odbrojavanje,jedva cekam 🥳🥳🥳🥳💃🏻💃🏻
Nadam se da budem uskoro haha! Joj kako mi je glupo uletiti napisti svoje i ne komentirati druge curke...
Potruditi cu se da vas popratim malo bolje. Ali ne znam kako cu idemo na Go sljedeci tjedan.
Zelim da znate da mislim na vas i navijam najjace
Anchy uskoro ćeš nam se javiti s pikom znači 🤞🤞💜
Hope mislim da ti je beštija u toj koncentraciji sve remetila, tako da mislim da će sada doći sve na svoje, ali naravno ništa se ne popravlja preko noći, još samo malo strpljenja i mislim da će ti ciklusi biti tip top. 😉
Tonia 💜💚
Nikky to su pretrage koje bi se u pravilu trebale raditi jednom godišnje, KKS i hormoni, ja imam povećanu štitnjaču i jednom godišnje vadim hormone, jer sve dok su hormoni u redu, njena veličina je nebitna. Meni je zadnji put bila vrijednost 1,67 i doktor mi je rekao da je to odlično, tako da je onda i tvoj nalaz super i mislim da ga ne trebaš ponavljati svako malo, da je to, iskreno suvišno, drugačije bi ti govorila da ti je iznad 2,5, a posebno da je iznad 3... S ovim nalazom možeš biti mirna.
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
almtempica je cist dobra za DPO dane,ne znam kaj bi ti? Ja navecer imala 36.9 a ujutro 36.7 tako da je tvoja tempica top 😂😂😂
Garawasuper sto su bar grcevi popustili,mozda bi si mogla vidjet odmah u bosni i za caj neki ili vaginalete preko pahuljice jer te ispadne jeftinije,cisto da je organizam spreman za plod jer tebe izgleda progesteron zeza a imaju nekih cajeva i za to jer sam ja trazila 🙈 moja tempica danas preko 36.4 malo visoka za prvi dio ciklusa al dobro,ionako imam pregled pa cu uzicat da pogleda jel ima zuto tijelo di 😂
Anchyhajde izbijte vise taj folikulic da i tebe stavim na odbrojavanje,jedva cekam 🥳🥳🥳🥳💃🏻💃🏻
Nadam se da budem uskoro haha! Joj kako mi je glupo uletiti napisti svoje i ne komentirati druge curke…
Potruditi cu se da vas popratim malo bolje. Ali ne znam kako cu idemo na Go sljedeci tjedan.
Zelim da znate da mislim na vas i navijam najjace
Samo ti ovuliraj a ostalo stignes kasnije! 😎 ne znam jel bolje da ovuliras prije GO da te stavim na odbrojavanje pa u miru odmaras bez foruma,stresova i svega da bude bolja implantacija iliiii da onako kazete bebi kad poraste,znas ti si jednom davno bio jako lijena ovulacija koja se pretvorila u bebu kad smo otisi na godisnji 😁🙈 kako god bilo,vazno je da nam ovuliras vec jednom 🥳🥳🥳💃🏻💃🏻💪🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji